evet göstermeyen bebişlerin %80 kız die bi açıklama okudum hemde doktor yazmışş..
yani benimki göstremee kız diyeceğim ama ters duruyo diyolar yanii erkek oladabilir bacak pozisyonuyla bi alakaı yok benimkinin
günaydın papatya deniz hoşgeldinniz..
Arkdaşlar sevinmekte istemiyorum kız olabilir die
Hassasım bu bebiş konusunda sonra erkek olursa hüzünlenebilirim...
Dunkü dr ters vs demedi 18 haftalık,canlanmış dedi
2 defa sordum , utanarak sıkılarak göstermiyor sonradan değişir dedi
Hepiniz görmüşsünüzdür kalbi gösterdi atıyordu Allaha şükürler olsun...
:jeyyar: haftaya cumaya kadar 1 kere daha giderim...
gösterdi gösterdiii yoksa mavi mavi ciciler alıcam...İnşallah
Mavi rengi çok seviyorum çünkü kızsada ( kısmet olursa ) giydiricem ( inş)
burayada resmini koyup rezil etçem.yerimseniben
hımmm buarada dn bebeğimi dahada iyi issettim kızlar her geçen gün pıtpıtlar güçleniyo ...
deniz sen daha iyi bilirin tecrüblisin.. anki böyle çok minik dokunuşlar hissediyorum onlarda bebek hareketleridir dimi pıtpıtların yanında
GUNYDN HG CNMGünaydın...arka sayfalara bakimmm..
bilmiyorumkismileKızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:
GUNYDN CNM BEN HEP AC KARNINA ICERIM BISEY OLMYR BANA kaydirigubbakcemile3kızlar herkese günaydın.. sabah aç karnına bir demir hapı içeyim dedim.. aman allahım içmez olaydım.. 4 ay boyunca bu kadar bulanmamıştı midem.. bir daha mı, demir hapı mı, aç karnına mı, hayatta.. içsem bile tok içerim.. aman allahım bu ne ya böyle..
kaydirigubbakcemile3dün yürüyüş için dışarı çıkmıştım...poliklinik önünden geçiodum , acaba girsem mi dedim.
kntrl için geldim ultrasonla bakabilirmisiniz dedim ve , cinsiyetini sordum.dr bey yine göremedi...:))
Günaydın hatunlar...
Oğluşumla size güzeeeeel bir gün diliyoruz...
Keyifler nasıl bakalım?
Uzuuuun zamandır görüşemedim sizlerle özledim KKyı...
Günaydın kızlar...
Nasılsınız bugün?
Capri senin ne kadar bebegin, bende 5 ay bitsin de oyle baslayayim yuruyuslere diye dusunmustum, simdi 4.5 dayim ama erken olur belki diye dusunmustum.
dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama
[ı] dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama [/ı]
Günaydın hatunlar...
Oğluşumla size güzeeeeel bir gün diliyoruz...
Keyifler nasıl bakalım?
Uzuuuun zamandır görüşemedim sizlerle özledim KKyı...
Günaydın kızlar...
Nasılsınız bugün?
dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?