2010 Temmuz Anneleri : )

evet göstermeyen bebişlerin %80 kız die bi açıklama okudum hemde doktor yazmışş..
yani benimki göstremee kız diyeceğim ama ters duruyo diyolar yanii erkek oladabilir bacak pozisyonuyla bi alakaı yok benimkinin

evet göstermeyen bebişlerin %80 kız die bi açıklama okudum hemde doktor yazmışş..
yani benimki göstremee kız diyeceğim ama ters duruyo diyolar yanii erkek oladabilir bacak pozisyonuyla bi alakaı yok benimkinin

Ben de doktoruma sormuştum ..
göstermeyenlerin çoğunluğu kız çıksa da, erkek çıkanlarla da karşılaşıyoruz pek belli olmuyor demişti..

kızlar bugece 1 saat uyuyamadım ağ kasığım anki gerildi 2 taraftan tutup çekiyolarmış gibi oldu.. çok korktum neyseki geçti.. bebeğin olduğu taraf değilde sağ tarfta... neki bu ya

hımmm buarada dn bebeğimi dahada iyi issettim kızlar her geçen gün pıtpıtlar güçleniyo ...
deniz sen daha iyi bilirin tecrüblisin.. anki böyle çok minik dokunuşlar hissediyorum onlarda bebek hareketleridir dimi pıtpıtların yanında

Arkdaşlar sevinmekte istemiyorum kız olabilir die
Hassasım bu bebiş konusunda sonra erkek olursa hüzünlenebilirim...

Dunkü dr ters vs demedi 18 haftalık,canlanmış dedi
2 defa sordum , utanarak sıkılarak göstermiyor sonradan değişir dedi
Hepiniz görmüşsünüzdür kalbi gösterdi atıyordu Allaha şükürler olsun...

:jeyyar: haftaya cumaya kadar 1 kere daha giderim...
gösterdi gösterdiii yoksa mavi mavi ciciler alıcam...İnşallah
Mavi rengi çok seviyorum çünkü kızsada ( kısmet olursa ) giydiricem ( inş)
burayada resmini koyup rezil etçem.yerimseniben

Canım sağlıklı sıhhatli olsun, gönlündeki olsun..:Saruboceq:

Günaydın hatunlar...
Oğluşumla size güzeeeeel bir gün diliyoruz...
Keyifler nasıl bakalım?
Uzuuuun zamandır görüşemedim sizlerle özledim KKyı...

Sanki öyle gibi canım..
20.haftadan sonra zaten daha net hissedicez şimdi kesin emin olamasak da.

Günaydın...arka sayfalara bakimmm..
GUNYDN HG CNM
Kızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:
bilmiyorumkismile
GUNYDN CNM BEN HEP AC KARNINA ICERIM BISEY OLMYR BANA kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 SAGLK OLSN CNM YA

Capri senin ne kadar bebegin, bende 5 ay bitsin de oyle baslayayim yuruyuslere diye dusunmustum, simdi 4.5 dayim ama erken olur belki diye dusunmustum.

Canım ben bugün 18. haftayı tamamlıyorum. 3 aydan sonra yürüyüş yapılabiliyor diye biliyorum.

Doktoruma da bildirdiğim de çok güzel aynen devam edelim demişti.

dun benm başıma gelenleri bir bilsenızz yatak odam soğuk die oturma odasında yatıoruz eşimlee gece saat 11 demir ilacımı aldı suyumu içtim artık yatıcammm birden mideme bir haller oldumu kendımı lavabnun kapısının önüne zor attım halıya çıkarmamak için lavaboonun kapısın onundee çıkardım kapı benm üst baş rezil oldu ağlıorum üzerimi gördükçe midem daha çok bulanıorr eşim ağlama diyo yazık yaa üztümü çıkar daha kotu oluyorum die ağlıorum üzerimi çıkardıı canım yaa heryeri domestosla temizlemiş maske takmış hakkını helal et diorr sırf ben temizleyim diyemı ağlıorsun diyorr:) bu kusmalar bitmişti nerden çıktı anlamadım birde onceden haber verirdi normalde hiç ortalığa çıkarmazdım çok kotu oldum benneyaptımki benneyaptımki senağlama senağlama

canım çok geçmiş olsun.. bu sabah bende demir ilacını aç karnına içtim ve metrodaydım.. çıkana kadar zor dayandım.. ama böyle bir bulantı yaşamadım hayatımda..

geçmş olsun cnm psikolojıkmı kıslr acaba sıızn bu hap ıçmenz ve kusmlrınız hani elevıt desen kokusu ıgrenç glyr yutrkn nefs almadn ıcyrm ben bısey olmyr demzr ılcnda hele hıc bısey olmyr

Günaydın hatunlar...
Oğluşumla size güzeeeeel bir gün diliyoruz...
Keyifler nasıl bakalım?
Uzuuuun zamandır görüşemedim sizlerle özledim KKyı...

Hoşgeldinnn Kapris..

Günaydın kızlar...

Nasılsınız bugün?

Capri Günaydınn..
Geç kaldın bugun yogunmusun...

Canım nie rezil olasın...ikinizin bebişi yapıor sonuçta bunu..
Demek yatınca miden karıştı birden çıkarttın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…