oley oleyy yaptımm yaşasınnnnnnn zemuszemus
gözün aydın canım,darısı diğer arkadaşların başınaii akşamlar kızlar nasılsnzzzzz bugn dr gittimm çokk şükür kalp atışını gördkkk darısı sizlere olsnn
sonucumu saglıkocagına gösterdgmde şeker var dedilerrr dr gösyterdk şeker meker bişey demediii aklım karıştıı
kan degerm 14.8 miş hiç bir ilaç kullanmm gerekmiyomş vitamn demir falan sadece folbiol kullanabilirsn dedii
hoşgeldin naneli,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder İnşallah.Allah kısmet ederse 2 Aralık'ta ilk kez elma çekirdeğimi görücem.. Aranıza yeni katıldım..Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çekirdeğime :asigim: Umarım hepimiz için herşey yolunda gider.
liyadora sen bana mı kızdın yoksaa
valla o mesajı yazdım ve topicten cıktım canım
şimdi de sırf seni merak ettiğimden girdim, hala senin yazını bulamadım ama ticker çift bebişi gördüm
inan çok sevindim canım.
Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşallah.
Vaybe 3 ledik ikizleri:)
Gerçekten ben kırdıysam özür dilerim, ama bayram öncesi işlerim cok yogun,okumak için niyetlendim ama düşün hala okuyamadım senin yazını canım
arkadaşlar, doktor ikili üçlü test bişelerden bahsetti, aralıkı 19 a randevu verdi ikili test yapcak sanırım, sizede söledimi öle bişe?
Katrem'cim canım yaa biz de seni merak ediyorduk.
Meraklandığımız kadar da olmuş.
Aman dikkat et kendine canım.
Gerçekten annelerimizin söylediği doğru bizler iyi niyetle
sevincimizi paylaşıyoruz farkında olmadan içimiz dışımız bir oluyor ama
nazar değiyor. Ben de ne zaman güzel birşeyi böyle içtenliğimle anlatsam illa bişeler olur.
Kendini özletme canım benim...
Artık burda geniş bir aile gibi olduk.
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
İki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
kıslarrrr selamm sabah doktora gittik kesemizi gördük bebeğimizi gördük minicik bişey)) kalp atışlarını dinlemedik ama doktor bir titreşim gösterdi ve onun kalp atışı olduğunu söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bikaçta test istedi hormon falan 2 tüp kan verdim 6 haftalık bebeğin dedi haftasına göre boyutları normal dedi :)) çok mutlu oldummmmmm
Kızlar yaa bişe sorucam...
Bende de müthiş bir iştahsızlık söz konusu bu aralar ve hatta 2 gündür özellikle bugün bulantım arttı.
Fakat normalde bu yaşıma kadar ağzımı sürmediğim bişe canım istiyor. Ciğer...klava:
Daha hiç yemedim ağzımı bile sürmedim ama nerden canım istedi anlamadım. kaydirigubbakcemile3
Gebelikte sakatat yemenin bir sakıncası var mı acaba?
Sizlerin canı bişe istemiyor mu?
sağolasın canımmhem arkadaslar yarın wede bayram süresince gıremem pek kendınıze wede beişlerinize dıkkat edınn ıyı bakın öpüşük yapmayın kimseyle(malum h1n1 war) kaydirigubbakcemile3 herkesin bayramı mübarek olsun ailemizle bebişlerimizle saglıkla daha nice bayramlar nasip etsin rabbim öptüm herkesivereliniortaka.s.:1hug:
liyadora bende sana katılıyorum.bu topikte nedense benimde yazdıklarıma,sorularıma hatta tebrik ettiklerime hiç karşılık verilmedi.mafoldumben.bende çok krgınım dün karar aldım kendimce temmuz anneleri topiğine girmicem.kimse kale almıyorsa yazdıklarımı boş yere zaman harcamanın gereği yok diye düşünüyorum.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum::a015:
iş çıkışı 18.30 da canımm...bi bilsen kalp atışlarım nasıl delikafadulden
hoşgeldin canımslm kılsr bende 2010 temmuz annesi olacam opuyorumnanaktan
sen de hoşgeldin datlummkıslar benıde aranıza ekleyın bende hamısım...
dun kontrole gıttım kalp atıslarınıda dınledım bebısımın...
temmuz 15 dedı dogum ıcın doktorum...
mıde bulantım var...
sızler nasılsınız kızlar
anaaaa atladım mı ben yaaakızlar merhaba, benide ekleyin demiştim daha önce ama listede hala göremedim... :1no2:
sat 5 ekimdi. 7+2 ama dr 6+6 dedi ... keseyi gördüm , kalp atışını da duydum...
Kızlar şimdiden hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
İnşallah bir sonraki bayramımızda bebişlerimiz kucağımızda sağlıklı bir şekilde olur.
Ben tatil boyu aranızda olamayacağım. Salı günü inşallah güzel güzel haberlerle mutlu bir şekilde gelirim... :Saruboceq:
Ben yokken kendinize çok iyi bakın, moralleri bozmayın, mutlu olalım ki bebişlerimiz de mutlu olsun... :CüvCüv:
Hepinizi çok çok öpüyorum.
Mutlu bayramlar, iyi tatiller diliyorum tatlı hamişler... kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlarrrrropuyorumnanaktankzızlar merhaba,
herkese şimdiden iyi bayramlar...bebişlere iyi bakın..
hoşgeldinAllah kısmet ederse 2 Aralık'ta ilk kez elma çekirdeğimi görücem.. Aranıza yeni katıldım..Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çekirdeğime :asigim: Umarım hepimiz için herşey yolunda gider.
iyi akşamlar arkadaşlar dün ve bugünkü geçmişi anca okuyabildim. İkiz bebekleri olacak arkadaşlar artmış çok sevindim gözünüz aydın...Ben de kontrol için gittim dr bebeğin kalp atımını gördü ve biraz zayıf dedi, tabi üzüldük sonra bir prof. a gittik riskli gebeliklere bakıyor kızkardeşim işi dolayısıyla taıyordu, Rıza Madazlı o da baktı ve evet kalp atımı var önemli olan da bu zati bebek küçük büyüyecek bebek büyür ve düşmeyecek bebek sen ne yaparsan yap düşmez dedi, ama düşecek bebek de zaten anomalilidir düşsün dedi( Senin durumun normal hayatına devam et bakalım dedi. Her gebelik %10 düşük tehditi içerir kalp atmını gördüğümüz zaman %2 ye düşer bu tehdit dedi. Kalp atıyorsa atıyordur zayıfı hızlısı yok....12. haftada ayrıntılıda bakayım dedi...:Ve kendi doktoruna devam et...Arkadaşlar çok uzattım kusura bakmayın. Sizler nasılsınız?
Günaydın arkadaşlar..a.s.
Bir ikiz haberi de benden...:lepi:
ıki kese görüldü ..:asigim: :asigim:
Dr a kalp atışlarını sordum,bir hareketlilik var ama ona da haftaya bakalım dedi...
hem arkadaslar yarın wede bayram süresince gıremem pek kendınıze wede beişlerinize dıkkat edınn ıyı bakın öpüşük yapmayın kimseyle(malum h1n1 war) kaydirigubbakcemile3 herkesin bayramı mübarek olsun ailemizle bebişlerimizle saglıkla daha nice bayramlar nasip etsin rabbim öptüm herkesivereliniortaka.s.:1hug:
slm kılsr bende 2010 temmuz annesi olacam opuyorumnanaktan
kıslar benıde aranıza ekleyın bende hamısım...
dun kontrole gıttım kalp atıslarınıda dınledım bebısımın...
temmuz 15 dedı dogum ıcın doktorum...
mıde bulantım var...
sızler nasılsınız kızlar
Kızlar şimdiden hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
ınşallah bir sonraki bayramımızda bebişlerimiz kucağımızda sağlıklı bir şekilde olur.
Ben tatil boyu aranızda olamayacağım. Salı günü inşallah güzel güzel haberlerle mutlu bir şekilde gelirim... :Saruboceq:
Ben yokken kendinize çok iyi bakın, moralleri bozmayın, mutlu olalım ki bebişlerimiz de mutlu olsun... :CüvCüv:
Hepinizi çok çok öpüyorum.
Mutlu bayramlar, iyi tatiller diliyorum tatlı hamişler... kaydirigubbakcemile5
ii akşamlar kızlar nasılsnzzzzz bugn dr gittimm çokk şükür kalp atışını gördkkk darısı sizlere olsnn
sonucumu saglıkocagına gösterdgmde şeker var dedilerrr dr gösyterdk şeker meker bişey demediii aklım karıştıı
kan degerm 14.8 miş hiç bir ilaç kullanmm gerekmiyomş vitamn demir falan sadece folbiol kullanabilirsn dedii
kızlarrrrr...müüjjdeeeeeeee bebişim kıpır kıpırrr hareket ediyor
eve daha yeni geldim, yazayım vereyim müjdeyi size dedim ama kimse yok( malum geç oldu...sabah okursunuz artık..kalp atışları çok daha net belliydi bayaa büyümüş artık teyzeleri 3 hafta sonra artık herşeyi görcez inşallah dedi...kolları tomurcuk gibiii yaaa allahım süper bi duygu..yalnız bi sorunumuz var ( ben sat 30.09 bebek şu an 9+2 haftalık görünüyor yani 10 haftalık anlamadım gitti..her geldiğinde değişir dedi doktor sizdede oluyor mu yaa..eğer öyle ise yakında haziran annelerin yanına katılcam (
ama ben burayı çok sevdim öyle olursa gitmem haberiniz olsun :)))))kaydirigubbakcemile3
16 aralığa çağırdı o zaman gittiğimde 2 li test ense kalınlığı falan ölçülecekmiş...şimdilik öpüyorum sizleri...iyi uykularrr)
ii akşamlar kızlar nasılsnzzzzz bugn dr gittimm çokk şükür kalp atışını gördkkk darısı sizlere olsnn
kızlarrrrr...müüjjdeeeeeeee bebişim kıpır kıpırrr hareket ediyor
eve daha yeni geldim, yazayım vereyim müjdeyi size dedim ama kimse yok( malum geç oldu...sabah okursunuz artık..kalp atışları çok daha net belliydi bayaa büyümüş artık teyzeleri 3 hafta sonra artık herşeyi görcez inşallah dedi...kolları tomurcuk gibiii yaaa allahım süper bi duygu..yalnız bi sorunumuz var ( ben sat 30.09 bebek şu an 9+2 haftalık görünüyor yani 10 haftalık anlamadım gitti..her geldiğinde değişir dedi doktor sizdede oluyor mu yaa..eğer öyle ise yakında haziran annelerin yanına katılcam (
ama ben burayı çok sevdim öyle olursa gitmem haberiniz olsun :)))))kaydirigubbakcemile3
16 aralığa çağırdı o zaman gittiğimde 2 li test ense kalınlığı falan ölçülecekmiş...şimdilik öpüyorum sizleri...iyi uykularrr)
günaydın arkadaşlar bende sabah işe geldim. Canım bebişin artık büyümüş de kıpraşıyor di mi? Yakında nelerini göreceksin tahmin edemezsin biz oğlumu karnımda çişini yaparken görmüştük tesadüfen ultrosan bakılırken :)) Bazı bebeklerin gelişimi bir kaç hafta önde olabilir ama sen yinede son adet tarihine göre doğum yapacağın zaman sayılıyor. Benim oğlumda hep iki hafta önde gidiyordu gerçi 36. haftasında doğdu 3.140.gr kadar...İkili test zamanı bile geldi sayılır yani,...Hadi hakkımızda hepimizin hakkında hayırlısı olsun
seninde ne kadar güzel bi tesadüf ultrasonda o şekilde kimseye denk gelmez heraldebenim bebek önde gidiyor ewet anlamadım bende...aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda önden geriden fark etmez alkisalkisalkis
oy maşallah ya:))genç irisi bir bebiş mi geliyor acaba:)))
valla benim de sat 01.10. ama benimkiler 2gun önce 6+6 gözüktü ultrasonda
ama ben bu ay 4 gun gec yumurtladığımı biliyorum, acaba sende normal yumurtlama tarihinden önce yumurtlamış olabilirmisin?
zaten kolları tomurcuk gibi deyince bende şaşırdım, benimkiler hala 8-10 mm nokta şeklindeler:)
neyse canım gözünaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?