kızlarrrrr...müüjjdeeeeeeee bebişim kıpır kıpırrr hareket ediyor
eve daha yeni geldim, yazayım vereyim müjdeyi size dedim ama kimse yok( malum geç oldu...sabah okursunuz artık..kalp atışları çok daha net belliydi bayaa büyümüş artık teyzeleri 3 hafta sonra artık herşeyi görcez inşallah dedi...kolları tomurcuk gibiii yaaa allahım süper bi duygu..yalnız bi sorunumuz var ( ben sat 30.09 bebek şu an 9+2 haftalık görünüyor yani 10 haftalık anlamadım gitti..her geldiğinde değişir dedi doktor sizdede oluyor mu yaa..eğer öyle ise yakında haziran annelerin yanına katılcam (
ama ben burayı çok sevdim öyle olursa gitmem haberiniz olsun :)))))kaydirigubbakcemile3
16 aralığa çağırdı o zaman gittiğimde 2 li test ense kalınlığı falan ölçülecekmiş...şimdilik öpüyorum sizleri...iyi uykularrr)
canım bişey olmaz sen kalbini ferah tuttt bebişini düşünnn :CüvCüv:iyi akşamlar arkadaşlar dün ve bugünkü geçmişi anca okuyabildim. İkiz bebekleri olacak arkadaşlar artmış çok sevindim gözünüz aydın...Ben de kontrol için gittim dr bebeğin kalp atımını gördü ve biraz zayıf dedi, tabi üzüldük sonra bir prof. a gittik riskli gebeliklere bakıyor kızkardeşim işi dolayısıyla taıyordu, Rıza Madazlı o da baktı ve evet kalp atımı var önemli olan da bu zati bebek küçük büyüyecek bebek büyür ve düşmeyecek bebek sen ne yaparsan yap düşmez dedi, ama düşecek bebek de zaten anomalilidir düşsün dedi( Senin durumun normal hayatına devam et bakalım dedi. Her gebelik %10 düşük tehditi içerir kalp atmını gördüğümüz zaman %2 ye düşer bu tehdit dedi. Kalp atıyorsa atıyordur zayıfı hızlısı yok....12. haftada ayrıntılıda bakayım dedi...:Ve kendi doktoruna devam et...Arkadaşlar çok uzattım kusura bakmayın. Sizler nasılsınız?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heheheheheheheh düzelttimmsanırım cetveli yanlış yapmışsın...21. hafta yazıyor..21-22 haftalık olsan temmuz hamilesi olamazsın canım..5 aylık hamile görünüyorsun cetvele göre yani..kaydirigubbakcemile3
sen baya önden gidiyosn evet hazirana kayabilirsn canımm kuzunda sabırsz olursaaa tammm saglıklı gelsinlerde canım önemli degillkızlarrrrr...müüjjdeeeeeeee bebişim kıpır kıpırrr hareket ediyor
eve daha yeni geldim, yazayım vereyim müjdeyi size dedim ama kimse yok( malum geç oldu...sabah okursunuz artık..kalp atışları çok daha net belliydi bayaa büyümüş artık teyzeleri 3 hafta sonra artık herşeyi görcez inşallah dedi...kolları tomurcuk gibiii yaaa allahım süper bi duygu..yalnız bi sorunumuz var ( ben sat 30.09 bebek şu an 9+2 haftalık görünüyor yani 10 haftalık anlamadım gitti..her geldiğinde değişir dedi doktor sizdede oluyor mu yaa..eğer öyle ise yakında haziran annelerin yanına katılcam (
ama ben burayı çok sevdim öyle olursa gitmem haberiniz olsun :)))))kaydirigubbakcemile3
16 aralığa çağırdı o zaman gittiğimde 2 li test ense kalınlığı falan ölçülecekmiş...şimdilik öpüyorum sizleri...iyi uykularrr)
canım benm kan degerii derken sadece kanım düşük mü yüksekmi diye ölçtürdm bhcg degeri degil buuu okeyyy 7hafta 3 günlükken duyduk kalp atışınıgeçmş olsun canm kaçncı haftanda duydunki kalp atsını ben 6+2 iken duydum ve kan degrim 49796 cıkmştı sennmi düşük benmi anorml acabaCADIARZU
Hepimize çoook mutlu ve çoook sağlıklı bir bayram diliyorum..opuyorumnanaktan
canım benm kan degerii derken sadece kanım düşük mü yüksekmi diye ölçtürdm bhcg degeri degil buuu okeyyy 7hafta 3 günlükken duyduk kalp atışını saol canım sennde bayramn kutlu olsn ve diger arkadaşlarında bayramını kutluyorum[/quote .!.:hımm canm bnmde 6+2 iken duyduk bende kanm düşüktü hmle klmadan sınırn altındydı
KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELİRTİN TATLI TEMMUZ ANNELERİa.s.opuyorumnanaktan
dün ilk pıt pıtları duydum canım...öyle yazabilirsin artık banada.
BU ARADA BÜTÜN ARKADAŞLARIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM....
arkadaşlar yaa liste çok eksik
bilgileri tamammlayalım yaaaa
valla dedim ki kim kimle doğum yapacak hiçibşe anlaşılmıyo
cinsiyet tahminleri bomboş
kiloları da söylemedinizzmafoldumben
hamile ve de hasta bir kadını üzüyosunuz heee
yazık banaaa-tatlicadiarzu-
off amma da yazmışımm yaaa :))
Merhaba,
Umarım çok güzel, rahat bir hamilelik dönemi geçirir, mutlu sona sorunsuz sağlıklı bebeklerinizle ulaşırsınız.
Herşey gönlünüzce olsun....
|| | | | | | | | |
|***KK NİCK***|YAŞ|SAT|T.DOĞUM T.|İlk Kilo|Bebiş Cinsiyet|C.Tahmin|Bebiş Adı|********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27|24.09.2009|01.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
2| KATREM| 24|29.09.2009|06.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördüİnşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELİFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |??|Keseyi gördü|
4| SEVDALİKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |??|İnşallah hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|??|Keseyi gördüİnşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
9|İZMİRLİİ|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|??|??|??|
11|CAPRİ| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|??|İnşallah cumartesi keseyi görecek :Saruboceq:|
12|GELİŞİMCİ| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|??|
13|VİSNESUYU| 25|05.10.2009|??.07.2010|61|??|??|??|??|
14|EBEBİS| ??|03.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
15|PAPATYA16| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
16|BANBİNO| 28|03.10.2009|10.07.2010|79|??|??|??|??|
17|LİYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|??|??|??|
18|SEDAAHMET| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
19|NEFERTİTİ50| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
20|ARTVİNLİ9876| ??|10.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|İnşallah bayramdan sonra hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak:Saruboceq:|
21|SUHENZA| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
hımm canm bnmde 6+2 iken duyduk bende kanm düşüktü hmle klmadan sınırn altındydı
:)) nası yaniigünaydın arkadaşlar bende sabah işe geldim. Canım bebişin artık büyümüş de kıpraşıyor di mi? Yakında nelerini göreceksin tahmin edemezsin biz oğlumu karnımda çişini yaparken görmüştük tesadüfen ultrosan bakılırken :)) Bazı bebeklerin gelişimi bir kaç hafta önde olabilir ama sen yinede son adet tarihine göre doğum yapacağın zaman sayılıyor. Benim oğlumda hep iki hafta önde gidiyordu gerçi 36. haftasında doğdu 3.140.gr kadar...İkili test zamanı bile geldi sayılır yani,...Hadi hakkımızda hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Arkadaşlar ben öğleden sonra şehir dışına çıkıyorum, tekrar girip yazamazsam,
hepinize bayram şekerlerinizle güzel, hayırlı bayramlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın, çok öpüşmeyin herkesle:))
Merhaba arkadaşlar,herkese iyi bayramlar
Ben ne ikili test ne üçlü test ne de amniyosentez düşünmüyorum..Sadece ense kalınlıklarını ölçtürücem ve ayrıntılı ultrasona gireceğim...
KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELİRTİN TATLI TEMMUZ ANNELERİa.s.opuyorumnanaktan
dün ilk pıt pıtları duydum canım...öyle yazabilirsin artık banada.
BU ARADA BÜTÜN ARKADAŞLARIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM....
maşallah canımmm
yazarım annesi yazmam mı
bu arada sana da iyi bayramlarrr
:)) zayıfladın yani öyle mikaremcim ben hemen sorularını cevaplıyım son adet tarihim 01/10/2009 keseyi ve kalp atışlarını gördüm, yaş 25 TDT 10/07/2009 63 kiloyla hamile kaldım ama şuanda 59,5 kiloyum :S cinsiyet tahmini de çin takvimine göre erkek ama ne kadar doğrudur bilemem...
hamileliğimi bilen herkes de erkek olarak tahmin ediyo. :ecrin_bebek:
kıyamam canım mide bulantısından heralde
dikkat et canım kendine hayırlı bayramlar bu arada
evet canım aslında seni ilk istediğinde eklemiştim ama ara sayfalarda kalmış sanırsamlisteye eklemişsin sağol...
eksikleri tamamlayayım katremcim.
35 yaşındayım 72 kilo ile başladım...
dr max 8 -9 kilogram almalısın dedi. dikkat edeceğim inşallah.. şu anda gerek yok zaten yiyemiyorum . yerimseniben
bak ben de 70 tim 72 oldum
doktor bana 16-18 kiloya kadar alabilirsin dediii:bbo:
katrem benıde kaydet olur mu?
hemennn canım kaydediyorummmm
kızlar kendimi bu listeye nasıl ekleyeceğim ben de
Temmuz annesi olucam inşallah da.
eklerim tatlım seni de
hoşgeldin aramızaa
diğer bilgilerini de ver de tam olsun hayatımmm
Kızlar merhabalar
Ben de henüz yepyeni bir anne adayıyım,20 kasımda çubuk testi yaptım çift çizgiyi gördüm hayatımın en güzel anını yaşadım, 23ünde kanda Bhcg değerim 3000 küsür çıktı,iyice emin olduk eşimle çok sevindik delirdik,sonra o gün akşam üstü doktoruma gittik keseyi görelim dedi vajinal ultrasonla baktı eve bi geldik bende önce kahverengi lekelenme, sonra birazcık kan ayyy işte bu da hayatımın en büyük korkusuydu.Düşünsenize sabah sevin akşam üzül.O geceden beri hastanedeyim serum takviyeleri,sonra bebek tutunsun diye bii iğne, ama hemen kesildi bendeki lekelenme,ben vajinal ultrasona bağlıyorum ama doktorum asla diyo aranızda benim gibi olan var mı kızlar?
Bu arada bebişimiz hala bizimle teyzoşları,bugünki Bhcg değerim 9000 küsür.
bu topicin müdavimi olucam ben de güzel sohbetlere kıssslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?