arkadaşlar mesaim bitti benim çıkıyorum
hepinizi öpüyorum çokkk
iyi akşamlar :)
desene kururluktan çatlayıp ortadan yarılacaz naniknanik
bu resimde senın tontiş kaç haftalıktı annem unuttum :kedi:
14 hafta 3 günlüktü
slm herkeslereeeee
yeni dönem başladı bizde başladık arkadaşlar
izinliydim baya bi görüşemedik :)
nasıl herkes
umutluuu kısım oluyoooooor
bencedeee ühühühü ya bıkınılerrr hayal mı olcek şimdiii
arkadaşlar mesaim bitti benim çıkıyorum
hepinizi öpüyorum çokkk
iyi akşamlar :)
bak seeeeennnn
kamyoncu mu geliyo diosuuuun :)
allah senın bikinini almaya düşündügüne bak sende mayo giyin anam zaten anne olucaz eccuk edeplı oluruz hem fenamı anne olurken bazı şeylerden vazgeçicez çatlaklarda anneligin simgesi degılmı hem avutalım kendimizi kaydirigubbakcemile3
kendi annemde başımdan tuz dökmüş habersiz burnumu ellemişim erkek geliyo dedi bende nerden çıktı o dedim burnunu elledin ben basından tuz döktüm dedi akannehir
mayoda belli olmıcekmi sanki baldırlar çatlak :) göğüsler çatlakk :):) denize girmek hayal olcek bence
hayırlısıyla belli olsaydıda annende kayınvalidende rahatlasaydı sendeee heheh çok kotu ya merakta kalmak
aynen öle yapıcaz sanırımmm :):)hayal olmıcak şöyleki bebegını kucagına alıcan şöyle bi gerilecen anlayacaklarkı bu çocuk bu hatunun çatlaklarda bu yüzden böylelikle deniz kum ve güneş bizi beklıyo yada ikinci seçenek vucudunu pudralıcan yada fondoten sürücen ama bir kereye mahsus denize girince çıkacak ya onlar o bakımdan denize girene kadar kaymak gibi vucud ne çatlak var ne bişe uzun bi süre denizden çıkmazsın baktın ortalıkta kımse yok denizden çıkıp havluya dolan oldu bitti ayyy hem yazdım hem güldüm kaydirigubbakcemile3
valla bebegımıde çok özledim 11+5 de gördüm en son ama sabredecem sabreden derviş muradına ermiş :roflol:
kıslr ii aksmlr benm mesai btyr cıkıyorum gercı işim vardı aranza pek katılamadım geçmişuzamş gıtmş öpryom sizleri byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?