2010 Temmuz Anneleri : )

bencedeee ühühühü ya bıkınılerrr hayal mı olcek şimdiii

allah senın bikinini almaya düşündügüne bak sende mayo giyin anam zaten anne olucaz eccuk edeplı oluruz hem fenamı anne olurken bazı şeylerden vazgeçicez çatlaklarda anneligin simgesi degılmı hem avutalım kendimizi kaydirigubbakcemile3

mayoda belli olmıcekmi sanki baldırlar çatlak :) göğüsler çatlakk :):) denize girmek hayal olcek bence

kendi annemde başımdan tuz dökmüş habersiz burnumu ellemişim erkek geliyo dedi bende nerden çıktı o dedim burnunu elledin ben basından tuz döktüm dedi akannehir

kendi annemde başımdan tuz dökmüş habersiz burnumu ellemişim erkek geliyo dedi bende nerden çıktı o dedim burnunu elledin ben basından tuz döktüm dedi akannehir

hayırlısıyla belli olsaydıda annende kayınvalidende rahatlasaydı sendeee heheh çok kotu ya merakta kalmak

mayoda belli olmıcekmi sanki baldırlar çatlak :) göğüsler çatlakk :):) denize girmek hayal olcek bence

hayal olmıcak şöyleki bebegını kucagına alıcan şöyle bi gerilecen anlayacaklarkı bu çocuk bu hatunun çatlaklarda bu yüzden böylelikle deniz kum ve güneş bizi beklıyo yada ikinci seçenek vucudunu pudralıcan yada fondoten sürücen ama bir kereye mahsus denize girince çıkacak ya onlar o bakımdan denize girene kadar kaymak gibi vucud ne çatlak var ne bişe uzun bi süre denizden çıkmazsın baktın ortalıkta kımse yok denizden çıkıp havluya dolan oldu bitti ayyy hem yazdım hem güldüm kaydirigubbakcemile3

kıslr ii aksmlr benm mesai btyr cıkıyorum gercı işim vardı aranza pek katılamadım geçmişuzamş gıtmş öpryom sizleri byy

aynen öle yapıcaz sanırımmm :):)
valla bebegımıde çok özledim 11+5 de gördüm en son ama sabredecem sabreden derviş muradına ermiş :roflol:

inaşallh canımm bende tam 14 haftalıkken oğrendım cınsıyetını bebeğimin :lepi:

bende çıkıorummm öpüyorum hepinizi annişler bebişleree ii bakın olurmuuuu

ii akşamlar canlarım hepinize eşim geldi görüşürüz öptüm kocaman opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyorum nete hamilelikte bir sorun yaşamıyorum üçlü testimiz yapıldı herşey normal cinsiyetide öğrendik bir erkeğimiz olacak en son 18+4 günlükken kontrole gittik boyu 12 cm kilosu 275 gramdı önceleri bir hafta geriden gidiyorduk şimdi son adet tarihini yakaladık geçmişi okuyamadım çünkü 600 sayfa falan okumam gerekiyordu.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…