merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyorum nete hamilelikte bir sorun yaşamıyorum üçlü testimiz yapıldı herşey normal cinsiyetide öğrendik bir erkeğimiz olacak en son 18+4 günlükken kontrole gittik boyu 12 cm kilosu 275 gramdı önceleri bir hafta geriden gidiyorduk şimdi son adet tarihini yakaladık geçmişi okuyamadım çünkü 600 sayfa falan okumam gerekiyordu.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
Herkese iyi akşamlar.size iyi ve kötü haberlerim var.önce kötü haber dün akşam hafif pembe renkte kanamam oldu ve bu gün öğlen dr a gittik.allaha şükür hiç bir sorun yok bebişimde.kalp atılarını dinledik her şey yolunda.cinsiyetimizide öğrendik.bi kızım olucak :sm_cool::teytey:.önce tam emin değildi şimdi kesin kız.önce çok korktum bebeğimi kaybedicem diye ama şükür ki bir sorun yok.
Dr kasılmalarım olduğunu söledi onun için bir ilaç yazdı.idrarda iltihap tesbit edildi onun içinde bir ilaç yazdı.biraz kasık ve bel ağrılarım var ama bir tehlike yok şimdilik.
ÜÇLÜ TEST İÇİN KAN VERDİK İNŞALLAH ONUN SONUÇLARIDA İYİ GELİR.
SİZLER NASILSINIZ HERKES İYİDİR UMARIM.ALLAHA EMANET OLUN.:1hug:a.s.
hanimişşş hamişlerrr günaydınlarrr hepinizeee
Çakıl can günaydınnnn
Domatesss nerelerdesin yoksun uzun zamandır...
Capri de buralardaymış ama başka konuları okuyor sanırımmm
Hayırlı Perşembelerrrrrr
Günaydın şeker...
Nasılsın bugün keyifler yerinde mi?
evet cnım çalışan annişlerrr bizim bebeiklerr iş hayatına erken atıldılargünaydın esm,
naber?
sen de erken başlıyorsun galiba güne sositososito
sanada şekerrr hayırlı mutlu bır gunnnÇakıl can günaydınnnn
Hayırlı Perşembelerrrrrr
günaydnnnGünaydın kızlar...
Herkese iyi akşamlar.size iyi ve kötü haberlerim var.önce kötü haber dün akşam hafif pembe renkte kanamam oldu ve bu gün öğlen dr a gittik.allaha şükür hiç bir sorun yok bebişimde.kalp atılarını dinledik her şey yolunda.cinsiyetimizide öğrendik.bi kızım olucak :sm_cool::teytey:.önce tam emin değildi şimdi kesin kız.önce çok korktum bebeğimi kaybedicem diye ama şükür ki bir sorun yok.
Dr kasılmalarım olduğunu söledi onun için bir ilaç yazdı.idrarda iltihap tesbit edildi onun içinde bir ilaç yazdı.biraz kasık ve bel ağrılarım var ama bir tehlike yok şimdilik.
Çok şükür iyiyim caprii
Bebişe beşik mi araştırıyosun..
Ufaktan bende düşünmeye başladım..
Az zamanımız kalıyor bu aydan sonra
Günaydınn hatunlarrr....
Evet yaa eşim de bu sabah beni bırakırken bizim oğlan okula erken başladı diyo:)
Napsın bebekler şimdilik biz nereye onlar oraya.Keşke hep böyle olabilse aslında.Bebeklerinden ayrılıp işe gelen arkadaşlar bu durumdan hiç memnun diiller çünkü...
kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum
Çakıl can günaydınnnn
Hayırlı Perşembelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?