2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba..valla bazı arkadaşları unutuyoruz girmiyosnuz pek..

hayırlısı olsun gözün aydın senin de:)

Herkese iyi akşamlar.size iyi ve kötü haberlerim var.önce kötü haber dün akşam hafif pembe renkte kanamam oldu ve bu gün öğlen dr a gittik.allaha şükür hiç bir sorun yok bebişimde.kalp atılarını dinledik her şey yolunda.cinsiyetimizide öğrendik.bi kızım olucak :sm_cool::teytey:.önce tam emin değildi şimdi kesin kız.önce çok korktum bebeğimi kaybedicem diye ama şükür ki bir sorun yok.
Dr kasılmalarım olduğunu söledi onun için bir ilaç yazdı.idrarda iltihap tesbit edildi onun içinde bir ilaç yazdı.biraz kasık ve bel ağrılarım var ama bir tehlike yok şimdilik.
ÜÇLÜ TEST İÇİN KAN VERDİK İNŞALLAH ONUN SONUÇLARIDA İYİ GELİR.

SİZLER NASILSINIZ HERKES İYİDİR UMARIM.ALLAHA EMANET OLUN.:1hug:a.s.

geçmiş olsun canım..şükür ki önemli birşey yokmuş.:Saruboceq::lepi:.

kızlar bu kanalar bendede oldu hemde fazlası ile..kum döküyordum hamileyken..ki hiç hayatımda öyle bir sorunum olmadı şu andada yok sadece hamişken başıma geldi ...oda kum döktüğüm için miş....

gönlünüzü ferah tutun ne düşünürsen o olur..iyi düşün iyi olsun....

Çakıl can günaydınnnn
Domatesss nerelerdesin yoksun uzun zamandır...
Capri de buralardaymış ama başka konuları okuyor sanırımmm

Hayırlı Perşembelerrrrrr

günaydın esm,
naber?
sen de erken başlıyorsun galiba güne sositososito
evet cnım çalışan annişlerrr bizim bebeiklerr iş hayatına erken atıldılar
Çakıl can günaydınnnn

Hayırlı Perşembelerrrrrr
sanada şekerrr hayırlı mutlu bır gunnn

Günaydın kızlar...
günaydnnn

Çok geçmiş olsun canım.

Gözün aydın. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini...

Günaydınn hatunlarrr....

Evet yaa eşim de bu sabah beni bırakırken bizim oğlan okula erken başladı diyo:)
Napsın bebekler şimdilik biz nereye onlar oraya.Keşke hep böyle olabilse aslında.Bebeklerinden ayrılıp işe gelen arkadaşlar bu durumdan hiç memnun diiller çünkü...

kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Ben iki gündür öksürükle savaşıyorum hastalığım öksürük olarak kaldı.
Dra gittim ilaç vermedi iltihap falan görünmüyor dedi.
Ama ben öksürdükçe rahatsız oluyorum kasılıyorum birşey olur diye korkuyorum

Çok şükür iyiyim caprii

Bebişe beşik mi araştırıyosun..

Ufaktan bende düşünmeye başladım..

Az zamanımız kalıyor bu aydan sonra

Evet canım ben araştırmalara başladım. Uygun zamanda da çıkıp yerinde görmek hatta fiyat araştırması yapmak istiyorum.

Millet tutturabildiğine satıyor.

2009 annelerinden sağolsunlar çok şey öğrendim diyebilirim.

Bir ihtiyaç listesi oluşturdum. Şimdi de hangisi daha kullanışlı, hangisi daha sağlıklı ne nedir ona bakıyorum.

Ayyyy ne kadar çok alacağımız şey var yaa battık battık...kaydirigubbakcemile3

evet ama geçim şartları nedenıylee mecburuz çalışmaya dun bnm patronda çocuk olduktan sonra çalışmaz herhalde dedi bakıcı parası 500 tl burdaa maaşın yarından çoğu gider dedi bende kayınvalidem bakıcak dedim ama belkidee onlar bana doğum izni vermemk için yenı birini düşüneckler canım sıkıldı o yuzden dun bilmiyorumkismile

Canım çok geçmiş olsun,Allah tekrar yaşatmasın.Kendine çok çok çok dikkat et,bol su iç,biliyosun benim de kanamalarım oldu hastanelerde kaldım ama şimdi çok iyiyim Allaha şükür bizim bebekler bize şaka yapıyolar galiba.Sakın ağar işler falan yapma hatta bence ilişki de kesinlikle yasak.Dikkat et tatlım.

Minik kızına çok sevindim Allah sağlıklıca aramıa katılmayı nasip etsin.Allah elini yüzünüzü bahtını şansını çok güzel eylesin inşallah.

Öpüyorum canım çok geçmiş olsun tekrar...

kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum

Ben de şimdi tamamladım kahvaltımı...

Büyük bir kupa sütümüz, peynir, yeşil biber bir parçada ekmek...

Birazdan muzumuzu yicez...

Çakıl can günaydınnnn

Hayırlı Perşembelerrrrrr

evet yaa,
o kadar yoğundum ki,
1 hafta hiç girmedim,
senin bebiş ne yapıyor var mı kıpırtı? delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…