2010 Temmuz Anneleri : )

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol ballı süt iç ve her sabah bir kaşık pekmez...

Sorma sorma canım çok şey var alacak.

Ben de Mayısa kadar herşeyimi tamamlamak istiyorum,malum bizim bebişin adı Rüzgar olur da rüzgar gibi erkenden çıkar gelirse herşeye hazırlıklı olmak lazım.

ben de şu çıtçıtlı zıbınlar var ya onlardan aldım kısa kollularından iki tanede uzun kollu aldım malum yaz bebeği uzun kolluya çok ihtiyaç olmaz diye düşündüm.
Çorap aldım oğluma ayy nasıl tatlılar.

Önlük,şapka,ayakkabı,eldiven bi takımımız var.
Bornozumuz var,bi tanecik nevresim takımımız var ama o hediye kışlık polar battaniyesi var benim yeniden bir tane almam lazım ve bir de uyku seti almak istiyorum.

Daha kendime gecelik ve pijama almam lazım,Allah koca göbüşle bu alışverişler nasıl yapılacak bilemedim ben onu:)))

kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum

bizde az önce akrnımızı doyurduk, peynir reçel salatalıkla.

Dün onların sayesinde bende uzun bir liste hazırladım. bazılarına netten baktım.
alınacak baya eksiğimiz var. hangisinden başlayacağız karar vermedim.

Ben mart sonu itibariyle ayrılıyorum işten, işyerim çocuklu çalışandan pek hoşlanmadığı için kendimi hazırlamıştım zaten nisan sonu olur diye düşünmüştüm ama mart sonunda karar vermişler.
Sskyı yatıracaklar para alabilmem için, iş başı tarihinden sonrada çıkış gösterecekler işsizlik için başvurabileyim diye bu konularda iyi davrandılar.

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol ballı süt iç ve her sabah bir kaşık pekmez...

pekmezi severdim ama şimdi yiyemiyorum, bal ve süt iyi geliyor.

Daha ben bir çöp bile almadım.

Henüz araştırma safhasındayım. Gereksiz şeyler almak istemiyorum.

boşver canım sıkma canını.. sen canını sıktıkça onlar daha da bastırır.. sen moralini iyi tut.. bırak onlar düşünsün.. çocuğunun rızkı bir tek o iş yerinde değil heralde.. bunları düşünmek için çok erken daha.. ben soranlara daha bunları düşünmenin vakti gelmedi diyorum.. hele bir kızım doğsun sağlıcakla bakalım allah hangi kapıyı açacak bize..

geçmş olsun cnm gözün aydın kısımz gelıyr demkkı bundan sonrakı tum arkadaslrın kıs olacak galıba öle gosterıyor :)

Günaydın kızlar...
günydn cnm

kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum
ben yaptım bi kucuk kasrlı domtslı tost bı bardak acık cay sımdıde bı bardak süt içiyorum
evet yaa,
o kadar yoğundum ki,
1 hafta hiç girmedim,
senin bebiş ne yapıyor var mı kıpırtı? delikafadulden
hoşgeldın

..bu arada bende arastrdım bı lıste oluştrdum battık desenıze kıslr bu alşverşlrden kaydirigubbakcemile3 ama beşik konusunda hala karrszm anneanesı alacak ama benm bı karr vermm gerk artk

khhiwa senin 32. haftan dolmadan mı çıkarıyorlar seni.. inşallah iyice anlaşıp konuşmuşsunuzdur.. sonradan bir terslik yapmasınlar arkadaşım..

evet haklısın aslında boyle düşünmem lazımm tşk ederim aslındaa çok doğru şeyler soyledın

Daha ben bir çöp bile almadım.

Henüz araştırma safhasındayım. Gereksiz şeyler almak istemiyorum.

ben de hiçbir şey almadım,
samırım martta başlarım ufak tefek birşeyler almaya,
teyzem bir don almış ilk o alınır donansın diye kaydirigubbakcemile3
başka bişey yok yasakkelime

ben de hiçbir şey almadım,
samırım martta başlarım ufak tefek birşeyler almaya,
teyzem bir don almış ilk o alınır donansın diye kaydirigubbakcemile3
başka bişey yok yasakkelime

kaydirigubbakcemile3 yeni duydum donansın ne oluyor donmasın cocuk sonra don almşsakaydirigubbakcemile3

khhiwa senin 32. haftan dolmadan mı çıkarıyorlar seni.. inşallah iyice anlaşıp konuşmuşsunuzdur.. sonradan bir terslik yapmasınlar arkadaşım..

evet canım 1 ay önce çıkartıyorlar.
bir aksilik yapabilme şansları yok.
hamile olduğum için işten çıkartamazlar zaten suç şikayet etsem.
benden önceki arkadaşta aynı şekilde ayrılmış.
o konuda sorun çıkartabileceklerini sanmıyorum çünkü çıkışım yapılmayacak.
aradaki bir ayda sskam ödenecek yine, sonra zaten resmi olarak istirahat zamanı geliyor
izine ayrılmış görünücem.

evet haklısın aslında boyle düşünmem lazımm tşk ederim aslındaa çok doğru şeyler soyledın

Amaaan canım yiyecek ekmeğimiz varsa yeriz...

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Şu zamanda çalışmak şart tabi ama ben hep şuna şahit oldum.

Allah bir kapıyı kapatırsa bir diğreini açar.:Saruboceq:

günaydın melek anneler nasılsınız?
2009 annelerinin tavsiyelerini ben de not aldım, hakkaten çok işe yaradı. aslında bende önceden de bir alışveriş listesi vardı arkadşaımın gönderdiği. orada da her şey sıralanmış çok güzel. buraya excel dosyası ekleniyor mu bilmiyorum, eklenirse paylaşabilirim sizlerle.

kesinlikle haklısın ev almayı düşünüyorduk şimdi beklicez sanırım allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hepmize

Oyyy iş mevzuları açılmış ben haziran sonuna kadar çalışacağım herhangi birşey olmazsa kızlar.

Çünkü iznimi doğumdan sonraya aktarmak istiyorum.O sıcaklarda nasıl olucak bilemiyorum şimdiden tabi ama napalım bebeğimle zaman geçirmek istiyorum inşallah Allah izin verir.

Karnım burnumda olucak ama okulun son günleri çok yorulmayacağım en azından zaten haziran 15ten sonra sadece seminere geliyoruz o zamanda beni yormazlar herhalde hamile halimle sadece otururum.

Ahhh ahhhh bakalım nasıl günler bizi bekliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…