Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Ben iki gündür öksürükle savaşıyorum hastalığım öksürük olarak kaldı.
Dra gittim ilaç vermedi iltihap falan görünmüyor dedi.
Ama ben öksürdükçe rahatsız oluyorum kasılıyorum birşey olur diye korkuyorum
Evet canım ben araştırmalara başladım. Uygun zamanda da çıkıp yerinde görmek hatta fiyat araştırması yapmak istiyorum.
Millet tutturabildiğine satıyor.
2009 annelerinden sağolsunlar çok şey öğrendim diyebilirim.
Bir ihtiyaç listesi oluşturdum. Şimdi de hangisi daha kullanışlı, hangisi daha sağlıklı ne nedir ona bakıyorum.
Ayyyy ne kadar çok alacağımız şey var yaa battık battık...kaydirigubbakcemile3
kavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum
Evet canım ben araştırmalara başladım. Uygun zamanda da çıkıp yerinde görmek hatta fiyat araştırması yapmak istiyorum.
Millet tutturabildiğine satıyor.
2009 annelerinden sağolsunlar çok şey öğrendim diyebilirim.
Bir ihtiyaç listesi oluşturdum. Şimdi de hangisi daha kullanışlı, hangisi daha sağlıklı ne nedir ona bakıyorum.
Ayyyy ne kadar çok alacağımız şey var yaa battık battık...kaydirigubbakcemile3
evet ama geçim şartları nedenıylee mecburuz çalışmaya dun bnm patronda çocuk olduktan sonra çalışmaz herhalde dedi bakıcı parası 500 tl burdaa maaşın yarından çoğu gider dedi bende kayınvalidem bakıcak dedim ama belkidee onlar bana doğum izni vermemk için yenı birini düşüneckler canım sıkıldı o yuzden dun bilmiyorumkismile
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol ballı süt iç ve her sabah bir kaşık pekmez...
Sorma sorma canım çok şey var alacak.
Ben de Mayısa kadar herşeyimi tamamlamak istiyorum,malum bizim bebişin adı Rüzgar olur da rüzgar gibi erkenden çıkar gelirse herşeye hazırlıklı olmak lazım.
ben de şu çıtçıtlı zıbınlar var ya onlardan aldım kısa kollularından iki tanede uzun kollu aldım malum yaz bebeği uzun kolluya çok ihtiyaç olmaz diye düşündüm.
Çorap aldım oğluma ayy nasıl tatlılar.
Önlük,şapka,ayakkabı,eldiven bi takımımız var.
Bornozumuz var,bi tanecik nevresim takımımız var ama o hediye kışlık polar battaniyesi var benim yeniden bir tane almam lazım ve bir de uyku seti almak istiyorum.
Daha kendime gecelik ve pijama almam lazım,Allah koca göbüşle bu alışverişler nasıl yapılacak bilemedim ben onu:)))
evet ama geçim şartları nedenıylee mecburuz çalışmaya dun bnm patronda çocuk olduktan sonra çalışmaz herhalde dedi bakıcı parası 500 tl burdaa maaşın yarından çoğu gider dedi bende kayınvalidem bakıcak dedim ama belkidee onlar bana doğum izni vermemk için yenı birini düşüneckler canım sıkıldı o yuzden dun bilmiyorumkismile
geçmş olsun cnm gözün aydın kısımz gelıyr demkkı bundan sonrakı tum arkadaslrın kıs olacak galıba öle gosterıyor :)Herkese iyi akşamlar.size iyi ve kötü haberlerim var.önce kötü haber dün akşam hafif pembe renkte kanamam oldu ve bu gün öğlen dr a gittik.allaha şükür hiç bir sorun yok bebişimde.kalp atılarını dinledik her şey yolunda.cinsiyetimizide öğrendik.bi kızım olucak :sm_cool::teytey:.önce tam emin değildi şimdi kesin kız.önce çok korktum bebeğimi kaybedicem diye ama şükür ki bir sorun yok.
Dr kasılmalarım olduğunu söledi onun için bir ilaç yazdı.idrarda iltihap tesbit edildi onun içinde bir ilaç yazdı.biraz kasık ve bel ağrılarım var ama bir tehlike yok şimdilik.
ÜÇLÜ TEST İÇİN KAN VERDİK İNŞALLAH ONUN SONUÇLARIDA İYİ GELİR.
SİZLER NASILSINIZ HERKES İYİDİR UMARIM.ALLAHA EMANET OLUN.:1hug:a.s.
günydn cnmGünaydın kızlar...
ben yaptım bi kucuk kasrlı domtslı tost bı bardak acık cay sımdıde bı bardak süt içiyorumkavlatınızı ettınızmı anniller ben 1 poğaça ve bir rfadan yumurta yedim çaydan nefret ediorum hamileliğimden beriii şimdide gunde 1 fıncan olan turk kahvemı yudumluyorum
hoşgeldınevet yaa,
o kadar yoğundum ki,
1 hafta hiç girmedim,
senin bebiş ne yapıyor var mı kıpırtı? delikafadulden
Ben mart sonu itibariyle ayrılıyorum işten, işyerim çocuklu çalışandan pek hoşlanmadığı için kendimi hazırlamıştım zaten nisan sonu olur diye düşünmüştüm ama mart sonunda karar vermişler.
Sskyı yatıracaklar para alabilmem için, iş başı tarihinden sonrada çıkış gösterecekler işsizlik için başvurabileyim diye bu konularda iyi davrandılar.
boşver canım sıkma canını.. sen canını sıktıkça onlar daha da bastırır.. sen moralini iyi tut.. bırak onlar düşünsün.. çocuğunun rızkı bir tek o iş yerinde değil heralde.. bunları düşünmek için çok erken daha.. ben soranlara daha bunları düşünmenin vakti gelmedi diyorum.. hele bir kızım doğsun sağlıcakla bakalım allah hangi kapıyı açacak bize..
Daha ben bir çöp bile almadım.
Henüz araştırma safhasındayım. Gereksiz şeyler almak istemiyorum.
ben de hiçbir şey almadım,
samırım martta başlarım ufak tefek birşeyler almaya,
teyzem bir don almış ilk o alınır donansın diye kaydirigubbakcemile3
başka bişey yok yasakkelime
khhiwa senin 32. haftan dolmadan mı çıkarıyorlar seni.. inşallah iyice anlaşıp konuşmuşsunuzdur.. sonradan bir terslik yapmasınlar arkadaşım..
evet haklısın aslında boyle düşünmem lazımm tşk ederim aslındaa çok doğru şeyler soyledın
Amaaan canım yiyecek ekmeğimiz varsa yeriz...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Şu zamanda çalışmak şart tabi ama ben hep şuna şahit oldum.
Allah bir kapıyı kapatırsa bir diğreini açar.:Saruboceq:
Günaydın............
Günaydın............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?