bizim mahallede komşu bagları çok kuvvetlidir o yüzden çok severim ben buraları düşünüyorumda ben istanbuldan daha dogrusu bu mahalleden başka bi yerde yaşayamam gibime geliyo şanslıyım ewet opuyorumnanaktanbenımaltkomsum cok pımpırıklıde ondan yazdım sanslısın valla memnunsan komsularından n guzellll ama ıstanbulu gezmek ıcın tercıh ederım yasamak zorrr boguyo benı 7 8 kere geldım cok guzel ama....
benım dr um 2500 lıraya yapıyo ben n yapayım soyleyın bakalımmm
oooooo isim konularına dalmışsınız kızlar.. bizde kızımızın adını Zeynep koyucaz inşallah..
ben özel bir fransız şirketinde çalışıyorum.. kamu olsa zaten ücretsiz iznimi verirler.. daha önce doğum yapan bir arkadaşım ben 36. haftaya kadar çalışıcam dedi, doktor raporu getirdi ama izin vermediler yani çalıştırmadılar.. aynı şekilde ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum dedi kullandırmadılar.. o da doğumdan 2 ay sonra ücretli izni bitince hemen geliverdi.. yani ben sanki 2 ay sonra gelemezmişim gibime geliyor.. tabi allah mecbur bırakırsa tıpış tıpış gelirim.. işte bu bilinmezliklerden dolayı kesin ve net konuşamıyorum etrafımdakilere de ama aynı zamanda haklarımı bilmek, öğrenmek ve tabiki de her ihtimale hazırlıklı olarak haklarımı korumak istiyorum.. Allah hepimize hayırlı kapılar açsın arkadaşlar.. Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar..
Orda yine çok çok iyi fiyatlar burda da keşke öyle olsa...Burda 1300 TL Sezeryan,Normalde 600 civarı:1shok:
canım iş kanununa göre ücretsiz izin senin hakkın işvereinin insiyatifinde bir durum değil. vermezlerse bunu dava edebilirsin ve tazminatını alırsın.
evet canım biliyorum.. bunu bir diğer mesajımda dile getirdim.. sanırım yoğunluktan göremedin.. bende aynısını yapıp dava edicem gülllcüm.. teşekkürler canım ilgin için..
bizde ev almayı düşüüyorduk o yuzden taşınacaktık ama ben işten ayrılırsam sıkıntı çekermiyiz diye düşünüyoruz bekliyoruz bakalım allah hayırlısını versin
canım bugünlerde size pek takılamıyorum sabah yazdığım mesaj sonrası sayfayı yenileyince gözüme çarptı bu aralar bende iş yeriyle sorunlu olduğum için bu konuları iyice araştırıyorum. öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istedim. bakalım yarınada benim tazminat pazarlığım olacak onun çok büyük gerginliği var üzerimde(( yarını atlatsam rahatlıcam.
selam kızlar konu farklı galiba ama sormak istediğim bişey var
magnezyum ilacına başladınız mıbenim doktorum vermedi sormayı da unutmuşum
şuan sadece demir ilacı ve elevit kullanıyorum
bi sonraki randevum da 22. haftamda magnezyum çok önemliymiş geç olmaz inş
ısmıyle yasasın ıns benım kaybettıgım bebegımın adı benım ıcın cok ozel bır ısım allahım butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın canım
bızde dusunuyoduk ev almak ama gecen yıl esımın ıslerı cok kotu gıttı ve bızım ev parasından daha fazla borc odedık esım sımdı benım ısımı devam ettırıyor allaha sukur ıslerımız cok ıyı sımdı bır bayılık daha aldık o yuzden ev degıstırmek zorundayızzz ıns allah hepımıze nasıp eder kendı evımızı
selam kızlar konu farklı galiba ama sormak istediğim bişey var
magnezyum ilacına başladınız mıbenim doktorum vermedi sormayı da unutmuşum
şuan sadece demir ilacı ve elevit kullanıyorum
bi sonraki randevum da 22. haftamda magnezyum çok önemliymiş geç olmaz inş
bızde dusunuyoduk ev almak ama gecen yıl esımın ıslerı cok kotu gıttı ve bızım ev parasından daha fazla borc odedık esım sımdı benım ısımı devam ettırıyor allaha sukur ıslerımız cok ıyı sımdı bır bayılık daha aldık o yuzden ev degıstırmek zorundayızzz ıns allah hepımıze nasıp eder kendı evımızı
canım bugünlerde size pek takılamıyorum sabah yazdığım mesaj sonrası sayfayı yenileyince gözüme çarptı bu aralar bende iş yeriyle sorunlu olduğum için bu konuları iyice araştırıyorum. öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istedim. bakalım yarınada benim tazminat pazarlığım olacak onun çok büyük gerginliği var üzerimde(( yarını atlatsam rahatlıcam.
canım bugünlerde size pek takılamıyorum sabah yazdığım mesaj sonrası sayfayı yenileyince gözüme çarptı bu aralar bende iş yeriyle sorunlu olduğum için bu konuları iyice araştırıyorum. öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istedim. Bakalım yarınada benim tazminat pazarlığım olacak onun çok büyük gerginliği var üzerimde(( yarını atlatsam rahatlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?