2010 Temmuz Anneleri : )

benımaltkomsum cok pımpırıklıde ondan yazdım sanslısın valla memnunsan komsularından n guzellll ama ıstanbulu gezmek ıcın tercıh ederım yasamak zorrr boguyo benı 7 8 kere geldım cok guzel ama....
bizim mahallede komşu bagları çok kuvvetlidir o yüzden çok severim ben buraları düşünüyorumda ben istanbuldan daha dogrusu bu mahalleden başka bi yerde yaşayamam gibime geliyo şanslıyım ewet opuyorumnanaktan
benım dr um 2500 lıraya yapıyo ben n yapayım soyleyın bakalımmm

yuhhh diyebilirmiyim bu ne ya sankı senın yerine doktor dogum yapacak sancıyı agrıyı çeken sen parayı alan doktor hemide 2500 kaydirigubbakcemile3

ben tahmın edıyordum ama bu kadar olacagını dusunmedım bıde dusun her ay 200 verıyoruz muayene parası 2000 de o 10 ayyy 4500 lıra dusun valla

oooooo isim konularına dalmışsınız kızlar.. bizde kızımızın adını Zeynep koyucaz inşallah..

ısmıyle yasasın ıns benım kaybettıgım bebegımın adı benım ıcın cok ozel bır ısım allahım butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın canım
oooooo isim konularına dalmışsınız kızlar.. bizde kızımızın adını Zeynep koyucaz inşallah..

canım iş kanununa göre ücretsiz izin senin hakkın işvereinin insiyatifinde bir durum değil. vermezlerse bunu dava edebilirsin ve tazminatını alırsın.

canım iş kanununa göre ücretsiz izin senin hakkın işvereinin insiyatifinde bir durum değil. vermezlerse bunu dava edebilirsin ve tazminatını alırsın.

evet canım biliyorum.. bunu bir diğer mesajımda dile getirdim.. sanırım yoğunluktan göremedin.. bende aynısını yapıp dava edicem gülllcüm.. teşekkürler canım ilgin için..

bizde ev almayı düşüüyorduk o yuzden taşınacaktık ama ben işten ayrılırsam sıkıntı çekermiyiz diye düşünüyoruz bekliyoruz bakalım allah hayırlısını versin

evet canım biliyorum.. bunu bir diğer mesajımda dile getirdim.. sanırım yoğunluktan göremedin.. bende aynısını yapıp dava edicem gülllcüm.. teşekkürler canım ilgin için..

canım bugünlerde size pek takılamıyorum sabah yazdığım mesaj sonrası sayfayı yenileyince gözüme çarptı bu aralar bende iş yeriyle sorunlu olduğum için bu konuları iyice araştırıyorum. öğrendiğim bilgiyi paylaşmak istedim. bakalım yarınada benim tazminat pazarlığım olacak onun çok büyük gerginliği var üzerimde (( yarını atlatsam rahatlıcam.

selam kızlar konu farklı galiba ama sormak istediğim bişey var
magnezyum ilacına başladınız mıbenim doktorum vermedi sormayı da unutmuşum
şuan sadece demir ilacı ve elevit kullanıyorum
bi sonraki randevum da 22. haftamda magnezyum çok önemliymiş geç olmaz inş

bızde dusunuyoduk ev almak ama gecen yıl esımın ıslerı cok kotu gıttı ve bızım ev parasından daha fazla borc odedık esım sımdı benım ısımı devam ettırıyor allaha sukur ıslerımız cok ıyı sımdı bır bayılık daha aldık o yuzden ev degıstırmek zorundayızzz ıns allah hepımıze nasıp eder kendı evımızı
bizde ev almayı düşüüyorduk o yuzden taşınacaktık ama ben işten ayrılırsam sıkıntı çekermiyiz diye düşünüyoruz bekliyoruz bakalım allah hayırlısını versin

kaç yıldır orada çalışıyorsun?
dışarıdan birine hesaplatsaydın ne kadar tutuyor
.

ben başlamadım

inşallh canım bebeklerimiz kendı evlerinde duynyaya gelirler allah herkezin hakkında hayırlısını versinn

banada vermedı canım bende demırle elevıt kullanıyorum ayın 18 ınde dr gıdecegım ıns bakaım verır heralde

Öğlen yemeyimizi yiyip geldik.
Faydalı yemek vardı bu öğlen bolca ıspanak ve yoğurt yedim.

bizde düşünüyoruz ama kızımızı biraz büyütüp tekrar işe başladıktan sonra girişicez inşallah.
Okula gitme zamanı gelene kadar önemiş olmak istiyoruz sonra masrafları daha fazla olacak.

internette tazminat hesaplama programları var canım, sen bir hesapla istersen.. allah kolaylık versin..

bnde aynı konudan müzdaribim ama
benim anlaşma yoluna gitmem şart
çünkü benim aldığım maaşla resmiyette gözüken maaş arasında uçurumlar var
asgari ücretten gözüken maaşımdan tazminat alsam bile bi yıllık taçminat almış gibi olucam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…