2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın canıım zaten bende cok takmıyorum valla hamıslıgın her konuda tadını cıkartıyorum yanlız gelecek ay ev tasıyoruz o bıraz zor olacak

valla ben senelerce tedavı oldum bebek sahıbı olabılmek ıcın kımse yanımızda yoktu onun ıcın fıkırlerınde cok onemı yokkkk

çooookkk haklısın canım ama napalım büyükler
:roflol: işte

bende hıc sevmıyorum kucuk ev evlendıgımızdekı evımız cok kucuktu esya bıle cok almadık daha sonra buyuk eve gectık sımdı esyaları bırı orda bırı sorda evımden memnunum balkonunda salaonda fulll denız goruyo ama esımın ısı dolayısıyla aslında cokda ıstemıyorum ama
bende evi değiştirmek istiyorum küçük şuanki evim eşim istemiyor.alsanaalsanasmile

alkisalkisalkisoğluşumla bizde geldik herkese merhaba
mutlu neşeli sağlıklı günler :))

bencede ama komsular cokda sevınmezler heraldee

nedenmişş neden sevinmesinler bi apartmanda 2 melek olacak ne güzel olmazmı zaten bizim bina aile apartmanı bizimkiler var sadece 2 kat kıralık 1inde kıracı var biriside boş sen gel işte opuyorumnanaktan

benımaltkomsum cok pımpırıklıde ondan yazdım sanslısın valla memnunsan komsularından n guzellll ama ıstanbulu gezmek ıcın tercıh ederım yasamak zorrr boguyo benı 7 8 kere geldım cok guzel ama....
nedenmişş neden sevinmesinler bi apartmanda 2 melek olacak ne güzel olmazmı zaten bizim bina aile apartmanı bizimkiler var sadece 2 kat kıralık 1inde kıracı var biriside boş sen gel işte opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…