haklısın canıım zaten bende cok takmıyorum valla hamıslıgın her konuda tadını cıkartıyorum yanlız gelecek ay ev tasıyoruz o bıraz zor olacak
ya neden bu kadar karısırlar anlamam ilk heyecanını yaşıyosun doya doya tadını çıkaramıyosun bu sadece sende geçerli bir durum degıl herşeye muhalefet oluyolar kusura bakma kendimi tutamadım kötükedihüso
bende evi değiştirmek istiyorum küçük şuanki evim eşim istemiyor.alsanaalsanasmile
haklısın canıım zaten bende cok takmıyorum valla hamıslıgın her konuda tadını cıkartıyorum yanlız gelecek ay ev tasıyoruz o bıraz zor olacak
iyiyiz çok şükür yok bi problemimiz şimdilik inş. sizde iyisinizdir:))
sımdı ev aramakda zorrrr ben gormeden olmaz ben cok gezemem nasıl olacak bılmıyorummm
selımıye hastanesini aradım 12 tl muayene normal dogum 650 sezeyan 850 tlmiş
nekadar pahalı onlar öyle bizim burda normal doğum bedava sezaryen 600 sigortalıya dört yüz çokta iyiler vallaa
istanbulda olsaydın bizim alt kat boş evde süper gel buraya derdım ama izmirdesin kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisoğluşumla bizde geldik herkese merhaba
mutlu neşeli sağlıklı günler :))
bencede ama komsular cokda sevınmezler heraldee
nekadar pahalı onlar öyle bizim burda normal doğum bedava sezaryen 600 sigortalıya dört yüz çokta iyiler vallaa
alkisalkisalkisoğluşumla bizde geldik herkese merhaba
mutlu neşeli sağlıklı günler :))
nedenmişş neden sevinmesinler bi apartmanda 2 melek olacak ne güzel olmazmı zaten bizim bina aile apartmanı bizimkiler var sadece 2 kat kıralık 1inde kıracı var biriside boş sen gel işte opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?