2010 Temmuz Anneleri : )

Bakayım cnm bi..

Güzel oluyor dimi
Valla ağzımın suyu aktı...
İnşallah kimsenin canı çekmemiştir..
Allahtan ucuz ve hepimizin evinde olabilecek bir yemek o yüzden rahatlıkla yazabiliyoruz...

sıkma canını cnm herkes zaten yenı yenı kahvaltısını yapmıs yada ögle yemeginin basındadır canımız su anda çekmez belkı geçmişi okurken çekebilir kaydirigubbakcemile3 umarım içini rahatlatmısımdır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar yemek yemek dedınız acıktıgımı hıssettım cokkk[/B]
oyyy kıyamam gel hemen bişeler hazırlıyım sana beraber yiyelım zemuszemus
güzel anneler oğluşma isim arıyorum güzelbi isim bekliyorummmmm ben bulamadım

yagız,doruk,egemen,arda,kuzey, teyzesi eger benım oglum olursada hüseyin kağan olucak ismi :kedi:

bende prensesıme guzel bırısım koymakıstıyorum DENIZ ıstıyordum esım pek begenmedı ama zaman cok buluruz heralde hos ve anlamlı bır ısımmm

yaaaaa cok uzaksın sagol teklıfın yeter bız koyduk yemegımızı ocaga
oyyy kıyamam gel hemen bişeler hazırlıyım sana beraber yiyelım zemuszemus

yagız,doruk,egemen,arda,kuzey, teyzesi eger benım oglum olursada hüseyin kağan olucak ismi :kedi:

bende prensesıme guzel bırısım koymakıstıyorum DENIZ ıstıyordum esım pek begenmedı ama zaman cok buluruz heralde hos ve anlamlı bır ısımmm

buğlem:cennetten indirilmiş melek analmı çok güzel tuana :cennete düşen ilk yagmur damlası irem :cennet bahçesi ve ayrıca ben ırmak,yagmur,damla,buket,naz isimlerinide begeniyorum :ecrin_bebek:

umutluuuu kızzzz sen daha ogrenmedın mı cınsıyetınıııı

gitmedimki bebegım 11+5 de gördüm kuzumu dahada gitmedim bu ay sonu veya martın başı gidicem dayanabilirsem hem detaylı ultrason zamanımızda geliyo martın başları gibi ikisi bir arada çıkar 2 kere ultrason ışıgı almasın bebegım nedense çok karşıyım fazla ultrasona girilmesine benım düşüncem sakın kızmayın :kedi:

hepsıdecok guzel ama karar vermek zorrrr erkek ısmı daha kolay sankı kız ısmı daha cok heralde karar vermek zor kayınvalıdm tutudurmus emıne koyun dıe annemınde kayınvalıdemın adıda aynı ıkıdır soyluyo benım hıc oyle bır dusuncen yokkkkk
buğlem:cennetten indirilmiş melek analmı çok güzel tuana :cennete düşen ilk yagmur damlası irem :cennet bahçesi ve ayrıca ben ırmak,yagmur,damla,buket,naz isimlerinide begeniyorum :ecrin_bebek:

ya neden bu kadar karısırlar anlamam ilk heyecanını yaşıyosun doya doya tadını çıkaramıyosun bu sadece sende geçerli bir durum degıl herşeye muhalefet oluyolar kusura bakma kendimi tutamadım kötükedihüso

ben bu ısım konusunda bırtek esımın fıkırlerıne acıgım onun dısında cokda onemsemıyorum yok benım adım yok onun adı hıc hosuma gıtmıyor zaten ısım koyma hakkı anneye aıtmıs eger anne razı olursa baskası koyabılırmıs

yok canım anlıyorum senı benım kayınvalıdem bıde cok acık gorusludur ama bılmıyorum oluyo boyle seyler ıste

aman boşversene çocuk senın ve eşinin kımsenın müdahale etmeye hakkı yok bence en azından benım düşüncem böyle neyse neşemızı kaçırmayalım bi kere yaşıyoruz bu duyguyu tadını çıkaralım yerimseniben

bende hiç kimsenin fikrini umursamıyorum zaten birşeyde diyemiyorlar öğrendiğimiz zaman üstü kapalı olarak herkesi uyardım.
Aklımda hiç isim yok bakıyorum ama eleme bile yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…