Bakayım cnm bi..
Güzel oluyor dimi
Valla ağzımın suyu aktı...
İnşallah kimsenin canı çekmemiştir..
Allahtan ucuz ve hepimizin evinde olabilecek bir yemek o yüzden rahatlıkla yazabiliyoruz...
güzel anneler oğluşma isim arıyorum güzelbi isim bekliyorummmmm ben bulamadım
oyyy kıyamam gel hemen bişeler hazırlıyım sana beraber yiyelım zemuszemuskızlar yemek yemek dedınız acıktıgımı hıssettım cokkk[/B]
güzel anneler oğluşma isim arıyorum güzelbi isim bekliyorummmmm ben bulamadım
oyyy kıyamam gel hemen bişeler hazırlıyım sana beraber yiyelım zemuszemus
yagız,doruk,egemen,arda,kuzey, teyzesi eger benım oglum olursada hüseyin kağan olucak ismi :kedi:
bende prensesıme guzel bırısım koymakıstıyorum DENIZ ıstıyordum esım pek begenmedı ama zaman cok buluruz heralde hos ve anlamlı bır ısımmm
umutluuuu kızzzz sen daha ogrenmedın mı cınsıyetınıııı
kızlar slm:))
buğlem:cennetten indirilmiş melek analmı çok güzel tuana :cennete düşen ilk yagmur damlası irem :cennet bahçesi ve ayrıca ben ırmak,yagmur,damla,buket,naz isimlerinide begeniyorum :ecrin_bebek:
mıselcıgım benım oglum olsaydı DORUK koyacaktım ısmını cokda begenıyorum ıns guzel bır ısm bulursun
kızlar slm:))
hepsıdecok guzel ama karar vermek zorrrr erkek ısmı daha kolay sankı kız ısmı daha cok heralde karar vermek zor kayınvalıdm tutudurmus emıne koyun dıe annemınde kayınvalıdemın adıda aynı ıkıdır soyluyo benım hıc oyle bır dusuncen yokkkkk
ya neden bu kadar karısırlar anlamam ilk heyecanını yaşıyosun doya doya tadını çıkaramıyosun bu sadece sende geçerli bir durum degıl herşeye muhalefet oluyolar kusura bakma kendimi tutamadım kötükedihüso
ben bu ısım konusunda bırtek esımın fıkırlerıne acıgım onun dısında cokda onemsemıyorum yok benım adım yok onun adı hıc hosuma gıtmıyor zaten ısım koyma hakkı anneye aıtmıs eger anne razı olursa baskası koyabılırmıs
ben bu ısım konusunda bırtek esımın fıkırlerıne acıgım onun dısında cokda onemsemıyorum yok benım adım yok onun adı hıc hosuma gıtmıyor zaten ısım koyma hakkı anneye aıtmıs eger anne razı olursa baskası koyabılırmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?