Öğlen yemeyimizi yiyip geldik.
Faydalı yemek vardı bu öğlen bolca ıspanak ve yoğurt yedim.
bizde düşünüyoruz ama kızımızı biraz büyütüp tekrar işe başladıktan sonra girişicez inşallah.
Okula gitme zamanı gelene kadar önemiş olmak istiyoruz sonra masrafları daha fazla olacak.
Umutlu birşey sorucam senin randevuların arası neden bu kadar uzun._?
En son 11+5 te gitmişsin şu anda 17.haftadasın..
benim hiç bu akadar ara olmadı şu ana kadar? nerdeyse 1,5 ayı geçecek sen gidene kadar?çok uzun değil mi ara ya???
slm kızlar umarım bebişler ve güzel anneleri iyidir öpüyorum hepinizi oğluşlarımla kokulu kokuluopuyorumnanaktan
Umutlu birşey sorucam senin randevuların arası neden bu kadar uzun._?
En son 11+5 te gitmişsin şu anda 17.haftadasın..
benim hiç bu akadar ara olmadı şu ana kadar? nerdeyse 1,5 ayı geçecek sen gidene kadar?çok uzun değil mi ara ya???
bu neya sanki altınla ameliyat ediyorlar soyguncu bunlaropuyorumnanaktan
ıns olur canım kayınpederım yazlık yaptırdı ıkı oglunada kaynım anneannemın evınde oturuyo anneannemde bızım kıramızı verıyo sagolsun ev alana kadarda verecekmıs haksızlık olmasın dıyo
gitmedimki bebegım 11+5 de gördüm kuzumu dahada gitmedim bu ay sonu veya martın başı gidicem dayanabilirsem hem detaylı ultrason zamanımızda geliyo martın başları gibi ikisi bir arada çıkar 2 kere ultrason ışıgı almasın bebegım nedense çok karşıyım fazla ultrasona girilmesine benım düşüncem sakın kızmayın :kedi:
Maalesef Misel elden bişey gelmiyor işte...
Canım ultrason ışın yayn bir alet değil bilgin olsun.Sen istersen yine karşı ol ama ultrasonun gerçek adı aslında "ULTRASOUND" yani ultra ses dalgaları demek.
Yani bu alet ekrana görüntüyü ses dalgalarını alarak veriyor.Vücudumuzdaki ses dalgalarını daha doğrusu bebeklerimizin ses dalgalarını alıp görüntüye dönüştürüyor bu nedenle hiç bir zararı yok.İçin rahat olsun canım.Tabi yine de son karar senin...
meraba kızlar nasılsınız.ne zamandır ugramıyordum.varmı yeni haberler?
banada çok geç geldi umutlucuk hem korkmaa ultrason ışın yaymıor ses dalgarıyla görüntü gönderiyor ınternetten araştırabılırsın oyle zaralı olsa kimse girmezdi demi şeker bu haftalarda 20 gune bır gıtmen lazım şekerr
bu zmana kadr yaptığım tespitlere göre en uygun yer bizim burası hatay iskenderunda yaşıorum ben özel hastaneye gidiorum herşey özel olmasına rağmen sezeyan 250 tl normal 120 tl muaynede 20 tl butun tahliller herşey içinde siz hepiniz buraya gelin kızlarrrr
Bacılaaarrrrrr ben geldim....kaydirigubbakcemile3
Hayır yani doktorlar bize bırakmıyorlar ki ışın zararlı olmasın diye biz arayı uzun tutalım..
Bana doktorum şu gün bekliyorum diyor o kadar..zaten benim en fazla bu sefer 20 gün olacak, öncesi hep 15 gün falandı..
Gerçi bundan sonra 1 aya uzayabilir ama bundan sonrası için normal de Umutlu da dikkatimi çekiyor sorucaktım ne zamandır unutuyorum hep.
Ya da sen bir doktor takibinde değil miisn?
Bacılaaarrrrrr ben geldim....kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bacımsınn:) kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?