- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
maşallah canım
kötü günler geride kaldı
düşünme artık
bebeğin seninleyse daha önemlisi yok
kızlarr kahverengi lekelenme nasıl oluyor.yani nokta şeklindde kırmızıya dönük mü?bende sarı çok açık kahve arada oluyor.endişelenmem mi lazım.7. haftadayım
benim zaman zaman gün içinde başım dönüyor..İyiki evdeyim şimdilik yaaa...
Kızlar merhabalar
Ben de henüz yepyeni bir anne adayıyım,20 kasımda çubuk testi yaptım çift çizgiyi gördüm hayatımın en güzel anını yaşadım, 23ünde kanda Bhcg değerim 3000 küsür çıktı,iyice emin olduk eşimle çok sevindik delirdik,sonra o gün akşam üstü doktoruma gittik keseyi görelim dedi vajinal ultrasonla baktı eve bi geldik bende önce kahverengi lekelenme, sonra birazcık kan ayyy işte bu da hayatımın en büyük korkusuydu.Düşünsenize sabah sevin akşam üzül.O geceden beri hastanedeyim serum takviyeleri,sonra bebek tutunsun diye bii iğne, ama hemen kesildi bendeki lekelenme,ben vajinal ultrasona bağlıyorum ama doktorum asla diyo aranızda benim gibi olan var mı kızlar?
Bu arada bebişimiz hala bizimle teyzoşları,bugünki Bhcg değerim 9000 küsür.
bu topicin müdavimi olucam ben de güzel sohbetlere kıssslar...
Kızlar merhabalar
Ben de henüz yepyeni bir anne adayıyım,20 kasımda çubuk testi yaptım çift çizgiyi gördüm hayatımın en güzel anını yaşadım, 23ünde kanda Bhcg değerim 3000 küsür çıktı,iyice emin olduk eşimle çok sevindik delirdik,sonra o gün akşam üstü doktoruma gittik keseyi görelim dedi vajinal ultrasonla baktı eve bi geldik bende önce kahverengi lekelenme, sonra birazcık kan ayyy işte bu da hayatımın en büyük korkusuydu.Düşünsenize sabah sevin akşam üzül.O geceden beri hastanedeyim serum takviyeleri,sonra bebek tutunsun diye bii iğne, ama hemen kesildi bendeki lekelenme,ben vajinal ultrasona bağlıyorum ama doktorum asla diyo aranızda benim gibi olan var mı kızlar?
Bu arada bebişimiz hala bizimle teyzoşları,bugünki Bhcg değerim 9000 küsür.
bu topicin müdavimi olucam ben de güzel sohbetlere kıssslar...
slm benim de aynı 15 temmuz dedi dr sat 8 ekim ama sezeryan olduğundan muhtemelen haziran sonunda doğar bebeğim..kıslar benıde aranıza ekleyın bende hamısım...
dun kontrole gıttım kalp atıslarınıda dınledım bebısımın...
temmuz 15 dedı dogum ıcın doktorum...
mıde bulantım var...
sızler nasılsınız kızlar
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olucak. Çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duydum ama lekenlenme şeklinde kanaman oluyor çok değil doktorum kesenin üstünde kanayan bir kısım görüyorum dedi. Bebeğimi kaybede bilirmişim ama doktorum senin şanşlı gruptan olduğunu düşünüyorum dedi. progestan verdi ve yatmamı söledi benim durumumda olan arkadaşlar varmı moralim çok bozuk mafoldumben
canım benim bu topikte takip edicem seni bol bol. bebişin seninle annesi. hiç korkma,inancını kaybetme. daha sizleri çok güzel analar bekliyor. hayatınızın en güzel sesini duyucaksınzı yakında bebeğinizin kalp atışlarıyla. daha neler neelr. hareket etmesi, cinsiyetini öğrenmeniz. size ultrasonda göz kırpması. neyse.kızlar ben d eocak annesiyim. yardıma ihtiyacınız olduğunda, fikir almak istediğinizde bizim topiğe uğraaybilirsiniz. sevgiler.
Evet canım çok erken ama ikiz gebelikte karın daha çabuk beliriyor.Geçen seneki hamileliğimde ikizdi ve yine böyle yanlardan basık ortası öne doğruydu karnımın..Bu kez de öyle..Bakalım çarşamba ben de dr a gideceğim.Ne diyecek dr...Haftalar sonra bu sayfalara bakıp nostalji yaparız..Bakalım tahminim doğru mu çıkıcak anlarım kaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah :Saruboceq::1hug:
Ben 1.80 im bakalım kaç kilo olucam..Bir de ikizse eyvah eyvah halime...
iyi bayramlarr kızlarr.. kimseler yook galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?