2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım
kötü günler geride kaldı
düşünme artık
bebeğin seninleyse daha önemlisi yok

canım sağolasın, listeye de eklemişsin teşekkür ederim.

şimdiden herkese iyi bayramlar...

Ben çıkıyorum yattığım yerden yazmak çok zor oluyo da.

hepinizi öperim ama sanal olarakzemuszemus

kızlarr kahverengi lekelenme nasıl oluyor.yani nokta şeklindde kırmızıya dönük mü?bende sarı çok açık kahve arada oluyor.endişelenmem mi lazım.7. haftadayım

merhaba güzel hamişleropuyorumnanaktan
bebişim ve ben hepinize ii bayramlar diliyoruzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim zaman zaman gün içinde başım dönüyor..ıyiki evdeyim şimdilik yaaa...

kızlarr kahverengi lekelenme nasıl oluyor.yani nokta şeklindde kırmızıya dönük mü?bende sarı çok açık kahve arada oluyor.endişelenmem mi lazım.7. haftadayım

Akıntın çamur gibi kahverengi oluyo canım, sarı akıntılar endişelenme gerektirmez dedi doktorum bana.

Kısssslaaaaaaar

iyi Bayramlarrrrrrrr,

Kimse yok muuuuu?

Ben gurbet ellerde annem yok babam yok yatarak bilg. başında geçiriyorum bayramı.Ama olsun Allaha şükür yine de hepsi hayatta bebeğimiz bizimle.

hoşgeldin canım aramıza. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. hayırlısıyla hepimiz zamanı gelince yavrularımızı kucağımıza alıcaz :)

canım benim bu topikte takip edicem seni bol bol. bebişin seninle annesi. hiç korkma,inancını kaybetme. daha sizleri çok güzel analar bekliyor. hayatınızın en güzel sesini duyucaksınzı yakında bebeğinizin kalp atışlarıyla. daha neler neelr. hareket etmesi, cinsiyetini öğrenmeniz. size ultrasonda göz kırpması. neyse.kızlar ben d eocak annesiyim. yardıma ihtiyacınız olduğunda, fikir almak istediğinizde bizim topiğe uğraaybilirsiniz. sevgiler.

slm benim de aynı 15 temmuz dedi dr sat 8 ekim ama sezeryan olduğundan muhtemelen haziran sonunda doğar bebeğim..

Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olucak. Çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duydum ama lekenlenme şeklinde kanaman oluyor çok değil doktorum kesenin üstünde kanayan bir kısım görüyorum dedi. Bebeğimi kaybede bilirmişim ama doktorum senin şanşlı gruptan olduğunu düşünüyorum dedi. progestan verdi ve yatmamı söledi benim durumumda olan arkadaşlar varmı moralim çok bozuk mafoldumben

Tatlım bir kere moralini hiç bozma bu çok etkiliymiş düşüklerde seninle kalacağına inan.

Bir de dr. vajinal ultrason mu yaptı.Benim de vajinal ultrasondan sonra oldu.Hemen hastaneye yatırdı serum ve tutunması için iğne yaptırdı.Progestan günde 3 tane.Ama canım benim hemen hemen çevremdeki herkes böle lekelenmeler yaşamış korkma Allah isterse o bizim olacak.

Bende dinleniyorum şimdi.Evdeyim 20 gün raporluyum.Bütün işleri ve yemekleri eşim yapıyor ne yapalım hayat müşterek.Sen de sakın ağar bişi kaldırma yat.Ayaklarının altına bişiler koy dik ayakları yat.Korkma sen de ben de çatır çatır doğurucaz bu bebişleriiii:lepi:

Cannıın kankam seni çok seviyorum.Sen olmasan desteğin olmasa ben ne yapardım.Denizim anasıııı.Sizi çooooook seviyorum.

Ben 1.80 im bakalım kaç kilo olucam..Bir de ikizse eyvah eyvah halime...

Tahminim doğru çıktı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…