2010 Temmuz Anneleri : )

ayyyy hallettim galib aa üfff az daha yiyodum cezayı vallaha aykızlar pardon bu arda sizide yanlış sayfalara girdirdim bilmiyorumkismile

selam kızlarrrr ben geldimmmm zemuszemus nasılsınız bakim bugünnn ???

yaaa kızlar yazmayın öle çok utanıyorum bendede açık bilsem açtırırmıyım size hiç bende bebek rsimleri var çok tatlı üffffsizde nie öle oldu yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa kızlar yazmayın öle çok utanıyorum bendede açık bilsem açtırırmıyım size hiç bende bebek rsimleri var çok tatlı üffffsizde nie öle oldu yaaaa

Tamam canım birşey demedim olabiliyor bu tarz şeyler bence sen büyütme..:))))) sildim ben alıntımı sen de sil benim yukarda yazdığımı:)))))))))))))

selam kızlarrrr ben geldimmmm zemuszemus nasılsınız bakim bugünnn ???

hoşgeldinn.
biz iyisiz.
siz nasılsınız ?

eee ben nıe hıssetmıyorum kı evham yaptım valla

bilmiyorumkismile
ben bayadır hissediyorum. ayrıca yok bağırsak hareketidir o demelerine uyuz oluyorum.
bağısaklarımın yıllardır nasıl çalıştığını biliyorum çok rahat bir şekilde ikisini ayırt edebiliyorum.

hoşgeldinn.
biz iyisiz.
siz nasılsınız ?[/B][/COLOR]

bizde iyiyiz hatta bomba gibiyiz patlamak üzereyizz kaydirigubbakcemile3 göbüşümün resmini koydum diğer topiğe korkmazsanız bakabilirsiniz bilmiyorumkismile

Merhaba hanımlar son iki haftadın topiğe girmedim giremedim çünkü tam 9 gün önce 16 haftalıkken bebeğimi suyumun erken gelmesinden dolayı kaybettim .size böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim bu durumu yaşamayıda allah kimseye yaşatmasın inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.Bu durumun neden oluğunu dr.lar açıklayamıyor şu ara kendimi toparlamaya çalışıyorum beni listeden silebilirsiniz hoşçakalın kendinize ve bebeğinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…