2010 Temmuz Anneleri : )

capricim yemekten sonra uzanıp ayaklarını kendine doğru bi çek bakalım kıpırtıları hissedecekmisin bazen bende dinlemezsem hissetmiyorum. ama açken olmuyo tok oacaksın
tabi hissetmesende anormal bi durum yok zaten biliyosun

:1shok: Pembepink...
Allah en kısa zamanda tekrar versin sana canım..:1no2:
ne diyceğimi bilemedim inan..Allah sabır versin.

öff bende yaa selam wercektim herkese bi sewinçle moralim alt üst oldu mafoldumben
canımmm çok geçmiş olsun Allah'ım aratmasın en kısa zamanda sağlıklı bi bebek daha wersin sana..

çok geçmiş olsun canım ya ne diyeceğimi bilemedim.. çok üzüldüm.. allah sabır versin..

Canım çok üzüldüm duyunca ama Allah tekrar nasip eder inşallah

Ayyyy canım yaa çok çok üzüldüm.

Biz seninle aynı günde gidiyorduk yazdıklarını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım.senağlamasenağlama

Allah sabır versin. Bir daha böyle bişeyi yaşatmasın.

Yüce rabbim en kısa zamanda sana tekrar hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

Beraber gidiyor olmamızdan mı nedir bilmiyorum ama çok çok üzüldüm. Herşeyde bir hayır vardır. Sebebeini açıklayamamaları da bambaşka bir durum tabi...

cok gecmıs olsun canım bılıyorum bunun tesellısı yok allahım en kısa surede yuzunu guldursun ıns:Saruboceq:

ayyy çok büyük geçmiş olsun canım böyle bi haber almak gerçekten üzücü :çok üzgünüm: umarım en kısa zamanda tekrar kavuşursun bebeğine... :a015: :a015:

bazen ıstemesekde cok acı seyler yasıyoruz ıste allahım sabır versın cooook zor allahım kaldıramayacagımız yukler acılar yasatmasın ıns

çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürsün inşallah....

Aallah sabır versin canım yaa çok çok üzüldüm...
İnş.en kısa zamanda bebeğin yine seninle olur...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pembepink kullanıcısından alıntı
Merhaba hanımlar son iki haftadın topiğe girmedim giremedim çünkü tam 9 gün önce 16 haftalıkken bebeğimi suyumun erken gelmesinden dolayı kaybettim .size böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim bu durumu yaşamayıda allah kimseye yaşatmasın inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.Bu durumun neden oluğunu dr.lar açıklayamıyor şu ara kendimi toparlamaya çalışıyorum beni listeden silebilirsiniz hoşçakalın kendinize ve bebeğinize iyi bakın

söylencek söz yok gerçekten (

canım çok geçmiş olsun allah sabırlar versin en kısa zamanda allah sana sağlıklı hayırlı gönlüne göre bir evlat nasip etsin allah büyüktür ne desek sana teselli olmaz ama üzülme be her şeyin hayırlısı o güzel yüzün hiç solmasın her zaman gülsün canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…