Merhaba hanımlar son iki haftadın topiğe girmedim giremedim çünkü tam 9 gün önce 16 haftalıkken bebeğimi suyumun erken gelmesinden dolayı kaybettim .size böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim bu durumu yaşamayıda allah kimseye yaşatmasın inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.Bu durumun neden oluğunu dr.lar açıklayamıyor şu ara kendimi toparlamaya çalışıyorum beni listeden silebilirsiniz hoşçakalın kendinize ve bebeğinize iyi bakın
kızlarrr yarın büyük günn gidiyorum tekrar cinsiyet için
dua edinn :))
Merhaba hanımlar son iki haftadın topiğe girmedim giremedim çünkü tam 9 gün önce 16 haftalıkken bebeğimi suyumun erken gelmesinden dolayı kaybettim .size böyle bir haber vermeyi hiç istemezdim bu durumu yaşamayıda allah kimseye yaşatmasın inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.Bu durumun neden oluğunu dr.lar açıklayamıyor şu ara kendimi toparlamaya çalışıyorum beni listeden silebilirsiniz hoşçakalın kendinize ve bebeğinize iyi bakın
merhaba temmuz anneleri. ben ağustos annesiyim. çok merak ettiğim birşey var sizden yardım almak istedim bende. bizim sitede kimsecikler kalmamış. yarın 2'li test için doktora gideceğiz. doktor renkli dopler de çekilecek dedi. o nasıl birşey oluyor? cinsiyeti orda belli olur mu? lütfen bana yardımcı olun.
allahım cümlenize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatlar dilerim....
arkadaşlar ,liyadoradan haber getirdim.
kendisi bana söyledi.
Doktor yasaklamış. 3 ay kkya giremeyecekmiş.
devamlı yatması gerekiyormuş.
hareket etmemeliymiş.
o yüzden pcye yazamıyor.
3 ay aramızda olmayacak.
belki merak edersiniz diye,iletmemi söyledi..
Eee zaten sürekli yatıyordu o hamileliğin başından bari? ınş başka bir sorun yoktur..
Banı açıldı mı ki, en son banlıydı??:uhm:
Neyse hayırlısı olsun sende selam söyle iyi olsun bebişleriyle gerisi boş..
Baktım şimdi banı kalkmamış henüz..hayırlısı
kendisi bana söyledi.
hareket etmemeliymiş.
o yüzden pcye yazamıyor.
3 ay aramızda olmayacak.
bu bölüme ilk defa yazıyorum.
.
sizlere zamanında,sağlıklı doğumlar diliyorum.bunu yazmadan çıkmayayım dedim...
kendisi bana söyledi.
hareket etmemeliymiş.
o yüzden pcye yazamıyor.
3 ay aramızda olmayacak.
senib fıstıkın nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?