2010 Temmuz Anneleri : )

Allah sabırlar versin...
İnşallah en kısa zamanda bize müjdeli haberide verirsin.
Dualarım seninle.

merhaba temmuz anneleri. ben ağustos annesiyim. çok merak ettiğim birşey var sizden yardım almak istedim bende. bizim sitede kimsecikler kalmamış. yarın 2'li test için doktora gideceğiz. doktor renkli dopler de çekilecek dedi. o nasıl birşey oluyor? cinsiyeti orda belli olur mu? lütfen bana yardımcı olun.

allahım cümlenize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatlar dilerim....

arkadaşlar ,liyadoradan haber getirdim.
kendisi bana söyledi.
Doktor yasaklamış. 3 ay kkya giremeyecekmiş.
devamlı yatması gerekiyormuş.
hareket etmemeliymiş.
o yüzden pcye yazamıyor.
3 ay aramızda olmayacak.
belki merak edersiniz diye,iletmemi söyledi..

ne yazsak ne söylesek boş,
sana teselli olmayacak ancak üzüntünü paylaşıyoruz..
inan çok üzüldüm,
allah en kısa zamanda tekrar gösterir, sen sakın bırakma kendini,
kendine iyi bak..

bu bölüme ilk defa yazıyorum.
.
sizlere zamanında,sağlıklı doğumlar diliyorum.bunu yazmadan çıkmayayım dedim...

selam,
renkli dopplerin cinsiyeti belli edecek birşey olmadığını düşünüyorum,
cinsiyet bebeğin duruşu, dr'un ultrasona hakimiyeti ve cihazın kalitesiyle erken haftalarda belli oluyor,
aşağıdaki alıntı detaylı anlatıyor renkli doppleri,
allah sana da sağlıklı bir bebek nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Alıntı:
Bir tarama testi olarak doppler incelemesi
Yapılan çalışmalar, rahimden plasentaya ve buradan da bebeğe kan götüren yapıların 20-24. haftalar arasında incelenmesiyle gebeliğin ilerleyen haftalarında preeklampsi, rahim içi gelişme geriliği, plasentanın erken ayrılması ve bebeğin rahim içinde aniden ölmesi gibi normaldışı durumların ortaya çıkması açısından daha büyük risk altında olan anne adaylarının belirlenebileceğini göstermektedir.

Bu verilere dayanılarak önerilen tarama testinde 20. haftadan itibaren her iki rahim ana atardamarlarının ("uterin arter") kan akımları Doppler cihazıyla ölçülmekte ve ultrasonografi ekranında ortaya çıkan kan akımı dalga şekilleri görsel olarak gözden geçirilmektedir.

Eee zaten sürekli yatıyordu o hamileliğin başından bari? ınş başka bir sorun yoktur..

Banı açıldı mı ki, en son banlıydı??:uhm:

Neyse hayırlısı olsun sende selam söyle iyi olsun bebişleriyle gerisi boş..

Baktım şimdi banı kalkmamış henüz..hayırlısı

banı mart başı açılıyordu.
ancak giremeyecek.
devamlı yatması lazımmış..7 aylığa kadar böyle olması gerekiyormuş..hareket yasak.
pc başında yazması bile sorun oluyormuş.
söylerim denizciğim.....

bu bölüme ilk defa yazıyorum.
.
sizlere zamanında,sağlıklı doğumlar diliyorum.bunu yazmadan çıkmayayım dedim...

teşekkür ederizzzz liyaya bizdende çok selam kuzularınada kendisinede iyi baksın opuyorumnanaktan

sağol canım, bizim de geçmiş olsun dileklerimizi ve selamlarımızı iletirsen seviniriz.
Umarım sıkıntısız geçirir geri kalanını ve sağlıkla alır bebişlerini kucağına

çok geçmiş olsun canım, o kadar üzüldümki.
Allah sabırlar versin, umarm tez zamanda sağlıkla gelir bebişin.
Allah bir daha göstermsin canım

selam cnm geçmişe dalmışım şimdi gördüm mesajını
kızlar iyi, bugunlerde biraz daah hareket hissediyorum sanki
sabah kuduruyorlardı içerde yer kapışmaca oynuyolar sanırım:)

ıyıdır ıns ben daha once hıssettım hareketını ıkı gundur cok hıssedemıyorum evham yaptım dr persembe gıdecegım bıraz sıkıldım kızların yerı genıs daha heralde tadını cıkarsınlar yarın kımıldayacak yer kalmayacak tek yumurtamı cıft yumurtamı
senib fıstıkın nasıl canım

ayyy ozan kurtlar vadısı seyredıyo ıcım bayıldı valla heralde hıc bıtmeyecek bu dızı

tek yumurtayız canım kısmetse.
bende 3- 4gun hiç hissetmedim, 2gundur oynaşıyorlar, şimdi yer vardır tebi.
bu arada ozan dediğin eşin herhalde:) burda da bir tane var bbeni fenalıklar bastı:))
bak aşağıdaki bir alıntı

19.hafta

Bu dönemde büyüyen rahmin kasılmasına bağlı olarak hafif ağrılar olabilir. Kabızlık , bacaklarda kramp, eklemlerde sislik, sırt ağrıları olabilir.Gebelik hormonlarının etkisi ile yüz,omuz ve kollarda küçük damar uçlarındaki genişlemelere bağlı olarak kırmızılıklar (spider nevi ) görülebilir.

Bu haftadan itibaren bebeğin cildini sürekli olarak maruz kaldığı sıvı ortamdan koruma amaçlı vernix caseosa adı verilen madde üretilmeye başlanır. Bu madde beyaz renkli, krem kıvamında ve bebeğin cildini kaplayarak korur. Cilt transparan altında damarlar görünür haldedir.Saçları oluşur.

BOY: 16.4 cm KıLO: 300 gr

ozan esım canım bu gıdısle kızlarda eslerıyle bu dızıyı seyredecek her halde tatlı hareketlendırır dıe pekmez ıctım valla cok gazlıyım ayıramıyorda olabılırım ama ıkısı bırbırınden cok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…