2010 Temmuz Anneleri : )

ben gaz olmadığına eminim, orası boyle birden ağırlaşıyor gibi oluyor sonra rahatlıyor.
brde karnımın bazı kısımlarındaki sertliklerden nerde olduklrını anlıyorum.sende 1hafta 10gun içinde kafnda netleştirirsin canım.

ben güneşli tarafında otuyorum, bilirmisin istanbulu.
ben izmiri pek az bilirim, 1kere gelmiştim
aslında memlekette yakın ama:)

ıstanbul a 8 kere falan geldım hep sarıyer tarabya ustu oradaydım ortakoy besıktas falan gezdım ama bana cok karısık ve yorucu gelıyo cok guzel bır sehır ama ben yasamak ıcın tercıh etmem ızmırı cok sevıyorum cok sakın bır yer sızın oraya bakarak burda yaslanmayı ıstıyorum balkonumdan denızı seyredıp kahvemı yudumlayarak

ben ızmıre bekarken geldım calısırken esımle tanıstım kendısı muhasebe mudurumdu bıgun hayat arkadasım olacagı hıc aklıma gelmemıstııııı kımseye pas vermezdıııı ama nasıp ıste esım ızmırlı annesıgıl kusadalı daha burdan dısarı cıkamayızzzz heralde zaten cok sevıyorum ızmırı

yani biraz göçmenlik var baba tarafımdan ama onlar manisa akhisara gelmişler.
yıllar içinde bazı akrabalar izmire taşındı, benimde 1kere gitmişliğim var.
birde eskiden dikili tarafında yazlık vardı.
yinede izmirin içini pek bilmiyorum tabi.

bu arada lütfen öyle özendirme, bende hiç sevmiyorum bu şehri, tek hayalim böyle balıkesir canakkale kırklarelinde falan yasamak ama iş yüzünden burdayım maalesef
yoksa kocamla beni bağlasan durmayız bu sehirde((
seni gidi sanslı seni:)

kız n derlıymıssın sennnn fırsatınızolursa gelın bu taraflara yerlesın zaten ızmır emeklı sehrı yaslanmazsınız hersey gencken cekılıyo n yapacaksın ıste burdada ıs ımkanı cok az gencler ıcın

( ööö başka bir yarama daha parmak ha:))
benim emeklilik yasım 58(( cok calısmam lazım daha
senin yaşın kac canım, ben 29um

bende 31 yasındayım ama hıc gostermedıgımı soylerler gecen yıl kayınvalıdemle elbıse alırken kucukhanımın mezunuyetı mı var dedıler gercı tedavıden dolayı bıraz kılo aldım ama..
( ööö başka bir yarama daha parmak ha:))
benim emeklilik yasım 58(( cok calısmam lazım daha
senin yaşın kac canım, ben 29um

:)) doğru diyorsun:)
sen ne tedavisi gördün canım?
bende kilolu olmama ragmen yaş olarak küçük dururdum, ama doğumdan sonra devam edermiyim kucuk gostermeye - pek sanmıyorum :)

kızlar ii geceler bebeişin hareketlerini hissetmeyen varmı yaaa bilmiyorumkismile
girince yazın ben okurum kızlar
benimkinde hareket yokkk
korktumm yaa öpt. hepinizi çoookkkk

capri seninle günlerimiz aynı canım hissedememene şaşırdım ben 2 haftadır hissediyorum ama bu sabah öyle hareketliydiki sanki parti veriyodu içerde benm oğlan..kaydirigubbakcemile3

Evet canım yaaa ben de korkuyorum acaba bir problem mi var diye...

Ben hissedemiyorum. İnşallah iyidir kuzummm...
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…