Hatçe hayırlı olsun Gözün aydın
ama biraz yukarıyı okuyup keşke öyle yazsaydın..
daha duyarlı olalım
ii de ben okuyup te inadına nispet mi yaptığımı sanıyorsun seninde bu düşüncen hiç hoş değil bi sürü işimin arasında yazıp sizlerle sevincimi paylaşıp hemen çıktım geçmişi hiç okumadım sizde bi zahmet ön yargılı olmayın((
ben karar verdım evde dogum yapacam kaydirigubbakcemile3 ya bune yaw sankı mubarek benım yerıme doktor dogum yapacak dün akşam medipolü aradım yarın gitmek için bana taa 19 marta gün verdi çüşş dedim kendi kendime bu hafta başka bi yere gidicem kesin dayanamıyorum artık
canım senın sürekli gittiğin bir drun olsun bu çok önemli senin 3lü testin zmanıda gelmiş bu haftalrda 25 gune bir kontrole girmelisin eskiden annelerimiz hiç gitmezlermiş ama zman çok değişti artık radyasyon daha fazla hormonlu yiyecekler daha fazla insan korkuyor haliyleee o yuzden kılo tansıyon takıbın içinde düzenli bir dr sec canımm yerimseniben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...
günaydın güzel annişler :asigim:
cnm ben zaten devamlı bi doktora gidiyodum özel muayenaneye ama doguma giremeyecegını söledi tesadüf denk gelirsem dedi 130 tl muayene ücretı tamam memnunum ama doguma girmıcek 2li testımın sonucu güzel çıkınca 3lüye gerek yok dedi bidaha 23.hafta renklı dooplere girersin dedi o önemlı dedi bende şimdi hastahane arayısındayım anlayacagın dün akşam medipolü aradım 19 marta gün verdi doktorun randevuları doluymus bakalım önumuzdekı hafta c.tesi erdem hastanesine gdicem memnun kalmazsam gitmem yeterkı bebegımı göriyim opuyorumnanaktan
anladımm benn 11 haftada gittim diyincee daha taramaların yapılmadı sandım uzun tutmuş arayı :) çok pahalıymış oralar yaa
anladımm benn 11 haftada gittim diyincee daha taramaların yapılmadı sandım uzun tutmuş arayı :) çok pahalıymış oralar yaa
aa kızlar biz altın doğuruyoruz ya pahalı olması lazım bunlar varya modern hırsızlık başka bişi değil kanımızı emdiler :enbuyukkk:
bütün doktorlar bu durumundan faydalanıyolar yazık valla muhtacız yapacak bişey yok
aa kızlar biz altın doğuruyoruz ya pahalı olması lazım bunlar varya modern hırsızlık başka bişi değil kanımızı emdiler :enbuyukkk:
keşke imkan olsaydı evde doğursaydık beleş beleş ne güzel ama o eskidendi malesefopuyorumnanaktan
kesinlikle öyleee ssknız varmı peki
cnm boşver üzülme sen sevıncını bizimle paylaştın belkı geçmişi bile okumadan bu senın hatan degil burada sevınçler üzüntüler tabıkıde paylaşılacak hamileyiz herşey dört dörtlük gidecek die bişe yok cnm bu arada çok sevındım bebegının saglıklı olmasına üzülme olurmu opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?