2010 Temmuz Anneleri : )

cnm boşver üzülme sen sevıncını bizimle paylaştın belkı geçmişi bile okumadan bu senın hatan degil burada sevınçler üzüntüler tabıkıde paylaşılacak hamileyiz herşey dört dörtlük gidecek die bişe yok cnm bu arada çok sevındım bebegının saglıklı olmasına üzülme olurmu opuyorumnanaktan

abowww medical park göztepeye mesaj bırakmıstım aradılar benı 1400 normal 2200 sezeryan 52 tl muayene ücreti eger epitural istersen her ikisi içinde +550 tl normal dogumda 1 gün yatış sezeryanda 2 gün yatıs bebek bakımı erişkın bakımı hepsi içindeymıs bırakta içinde olsun yani kafayı yemişler yaww kaydirigubbakcemile3

aman allahım bu ne yaaa inanılmaz fiyatlarrr umutluu ... sen ne zman gidiorsun testler için

ben karar verdım evde dogum yapacam kaydirigubbakcemile3 ya bune yaw sankı mubarek benım yerıme doktor dogum yapacak dün akşam medipolü aradım yarın gitmek için bana taa 19 marta gün verdi çüşş dedim kendi kendime bu hafta başka bi yere gidicem kesin dayanamıyorum artık

canım senın sürekli gittiğin bir drun olsun bu çok önemli senin 3lü testin zmanıda gelmiş bu haftalrda 25 gune bir kontrole girmelisin eskiden annelerimiz hiç gitmezlermiş ama zman çok değişti artık radyasyon daha fazla hormonlu yiyecekler daha fazla insan korkuyor haliyleee o yuzden kılo tansıyon takıbın içinde düzenli bir dr sec canımm yerimseniben

cnm ben zaten devamlı bi doktora gidiyodum özel muayenaneye ama doguma giremeyecegını söledi tesadüf denk gelirsem dedi 130 tl muayene ücretı tamam memnunum ama doguma girmıcek 2li testımın sonucu güzel çıkınca 3lüye gerek yok dedi bidaha 23.hafta renklı dooplere girersin dedi o önemlı dedi bende şimdi hastahane arayısındayım anlayacagın dün akşam medipolü aradım 19 marta gün verdi doktorun randevuları doluymus bakalım önumuzdekı hafta c.tesi erdem hastanesine gdicem memnun kalmazsam gitmem yeterkı bebegımı göriyim opuyorumnanaktan

anladımm benn 11 haftada gittim diyincee daha taramaların yapılmadı sandım uzun tutmuş arayı :) çok pahalıymış oralar yaa

anladımm benn 11 haftada gittim diyincee daha taramaların yapılmadı sandım uzun tutmuş arayı :) çok pahalıymış oralar yaa

aa kızlar biz altın doğuruyoruz ya pahalı olması lazım bunlar varya modern hırsızlık başka bişi değil kanımızı emdiler :enbuyukkk:

cnm mesela erdem hastanesi normal 450 sezeryan 750 muayene 35 tl ama güvenılırmı bilmem diyorum bazen git ssk devlet hastanesinde dogum yap parasından degıl sıkıldım hastanne aramaktan yoruldum valla

kesinlikle öyleee ssknız varmı peki

sigortam var cnm valla korkmasam sigorta hastanesinde gider dogumumu yaparım yemın ederim sadece korkuyorum özellerden tek farkı ilgisizlik fazla güleryüz yok temızlıgını bilemıcem özel hastane gibi temız degıldır herhalde sırf güleryüz ilgi için dünya para ödenıyo yenı dogan ünitesiyse sigorta yanı devlet hastensındede var korkum olmasa valla giderim kımsenın ne dedigide umrumda olmazdı hanı derler ya paraya kıyamadı gitti sigortada dogum yaptı böle patavatsız insanlarımız var parasızlıktan ne yapacaklarını şaşranları tanıyorum sırf özelde dogum yaptım demek için özel hastaneye gidenler var tabı parasına göre devlet hastanesinden daha beter valla bilemiyorum eşim tutturdu medipol die bende okadar parayı vermek istemıyorum içimden gelmiyo

saol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…