2010 Temmuz Anneleri : )

doktpr beni pzt yine çağırdı
ama dediki şekerli bişeler ye buraya gelmeden yarım saat önce yemen lazım dedi
bende dedim yemiştim bugün :))

allah hepimizin mutluluğunu daim etsin
bebeğimize kavuşmak için bütün yaşadığım bütün sıkıntılar şeyler geride kaldı Rabbim benide mutlu etti
inşallah tamamınada erdirecek

Günaydın arkadaşlar dün kontrolumuz vardı 17 haftalık olduk artık benimde bir oğlum olacak içimden hep bu geçiyordu şükürler olsun.

Son düzenleme:
hemen kaçmak zorundayım kızlar öpüyorum hepinizi kocaman :)

Güle Güleeeeee

evet unuttum gitti beni ilgilendırmıo artıkk halletsinler kendı aralarındaa

Evet cnm seni bağlayan tek şeyy miniğin : )

Günaydın arkadaşlar dün kontrolumuz vardı 17 haftalık olduk artık benimde bir oğlum olacak içimden hep bu geçiyordu şükürler olsun.

Cansam Merhaba
Hayırlı uğurlu olsun oğluşun

Nickini ilk kez görüyorum..
Yeni mi katıldın aramıza

masşallah maşallah erkek yılı bu yıl sanırım :)

Hiç degil
bu yıl prenses yılı
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ama vişene senınde oğluşun olucakk ya sende acayip yoğun hissediyorum neden bilmiyorum gerçi tahmınlerım tutarmı bilmiyourm ama kısmet hayırlı evlat olsun

ama vişene senınde oğluşun olucakk ya sende acayip yoğun hissediyorum neden bilmiyorum gerçi tahmınlerım tutarmı bilmiyourm ama kısmet hayırlı evlat olsun

Kısmet canım..Sağlıklı olsunda
tahmininde yanılmanı çok isterim.
Ama takdir Allahın ne gelirse kabulümüz

GÜnaydn kıslr naslsınz

Günaydın Mürvet çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?

Hatçe hayırlı olsun Gözün aydın
ama biraz yukarıyı okuyup keşke öyle yazsaydın..
daha duyarlı olalım

ii de ben okuyup te inadına nispet mi yaptığımı sanıyorsun seninde bu düşüncen hiç hoş değil bi sürü işimin arasında yazıp sizlerle sevincimi paylaşıp hemen çıktım geçmişi hiç okumadım sizde bi zahmet ön yargılı olmayın((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…