Nefer Merhaba
Komlex selam sana da
kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.
canım çubuk banlı değil..mersi şeker..Çubuk uzun zamandır banlı, sebebini bilmiyoruz ..
sebebini söyliyim ben kızım doğduğunda kuşunu temizlerken buralarda bir pipi olması lazım diye bakıyordum..doktor pipi resminide verdi ama ben şu cınsıyer tahmınlerıne hiç guvenmıorum neden acaba
Selam canım. Geçmişi okuyordum. Oku oku bitmiyoki. Maşallahları var kızların. Tüm cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum. İki hafta kaldı yavrumu görmeme şafak sayıyorum gene.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkese iyi akşamlar
kötü sonuç alan arkadaşların inşallah test sonuçları iyi çıkacak ve iyi sonuç alan arkadaşlarla birlikte bebişlerimizi kucağımıza alcaz :))
benimde bu akşam sağ tarafımda çok ağrı vardı izin alıp eve geldim dinleiyorum
visne suyu görmedım canım cıkmıstım topıkten.
günaydın kızzzzzzzzzlaaaarrrr
fazla kalamıcam bi günaydın demek istedim :)
nasılsınız bakalım
iiyiz şeker sen nasılsın prensesin nasılgünaydın kızzzzzzzzzlaaaarrrr
fazla kalamıcam bi günaydın demek istedim :)
nasılsınız bakalım
Çakıl canım Günaydınnn
iiyiz şeker sen nasılsın prensesin nasıl
vişnemmm iiim ben sen nasılsın
maşallah canım sizeeahhh canım napsın valla dün ben çok sevinçliydim inan bütün gün kıpır kıpırdı
bütün gce uyuyamadım heyecandan nasıl bi mutluluk bu anlatama sürekli eşimide uyandırdım uykum var çok oyüzden ama birsürüde işim var
hamile kaldığımdan beri bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
çok güzel bi duygu çoookk
Allahım olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın
isteyen herkesi çok bekletmesin
bak bi arkadaş bana burda browni ye demişti 3 tane yedim gittim çikolatada tabi ürekli hareket etti öyle gördük canım itersen sende dene
iyiyiz canım hatta süperiz
birazdan evimizi toplayıp anneannesine gidicez bayanssulusmilebayanssulusmile
iiyiz şeker sen nasılsın prensesin nasıl
vişnemmm iiim ben sen nasılsın
ahhh canım napsın valla dün ben çok sevinçliydim inan bütün gün kıpır kıpırdı
bütün gce uyuyamadım heyecandan nasıl bi mutluluk bu anlatama sürekli eşimide uyandırdım uykum var çok oyüzden ama birsürüde işim var
hamile kaldığımdan beri bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
çok güzel bi duygu çoookk
Allahım olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın
isteyen herkesi çok bekletmesin
bak bi arkadaş bana burda browni ye demişti 3 tane yedim gittim çikolatada tabi ürekli hareket etti öyle gördük canım itersen sende dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?