2010 Temmuz Anneleri : )

ayyyy kızlar ya yaz gelse artık demı subatın 20 sıde cemreler dusmeye baslıyomus 25 ındede kandıl var son cemreden sonra yaz gelır artıkkkkk

ayyyy kızlar ya yaz gelse artık demı subatın 20 sıde cemreler dusmeye baslıyomus 25 ındede kandıl var son cemreden sonra yaz gelır artıkkkkk

evet canım yaaaa günlük güneşlik olsa ortalık (( hava güzel olunca insanın moralide düzeliyor :))

slm kızlar
bahar1, efim, gulll, marii, misskapris, sulecik nasılsınız?

Herkese sağlıklı haftalar kızlar............nasılsınız.....
Benim bir kaç gündür ayak ağrılarım var ve beni gecelri uyutmuyor.
Hangi tarafa yatarsam o tarafım önce uyuşuyor sonra ağrı oluyor.
Şimdiden kaç tane yastıkla yatmaya başladım.Ama yastıklarda iyi gelmiyor.
Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama dr.sakın sırt üstü yatma dedi.Bebekelere oksijen gitmiyormuş ve içerde çok rahatsız oluyorlarmış.
Sizden böyle sıkıntıları olan varfmı?

canım çok geçmiş olsun... bence bu uyuşmalarını doktora en kısa zamanda bildir.. hatta telefon et sor.. benim arada sadece başım ağrıyor.. geçmiş olsun canım..

gecmısolsun canım dıkkat et kendıne bencede dr una danıss bakalım ıhmal etme sakın

Aradım kızlar dr.hemen,kalsiyum eksikliğinden yada e12 eksikliğinden olabilirmiş yada varis başlancıdır ded.
Ama benim kullandığım elevit ve kan hapı bu haftalarda karşılarmış,kalsiyum ve e12 eksikliğini.
Varisde yok bacaklarımda,gel bir kontrol edelim ded.daha gitmedim ama heralde doğuma kadar çekicez öyle gözüküyor şimdilik.

geçmiş olsun canım dikkat kendine ve bebişlerine..

Ooo mürü vettt 5 ay bitti 6 ya girdin haa, hadi hayırlısı..

özledik valla nerelerdesin.?

Yeni gelen arkadaşlara da merhaba...

arka sayfalara pek bakamıyorum.

iyidir yasecim.. yemek yedim 1 saat önce bir mayışma hali hakim bende.. şuracıkta bir yatak olsa da kıvrılıp uyusam.. ne güzel olurdu.. sen nasılsın?

afiyetler olsun canımm ben çok şükür iyiyim bugün sadece yemekle ilgili bir hayal kırıklığı yaşadım( hergünkünden biraz daha fazla) e malum işyeri yemeği işte hergün de dışardan yemek olmuyo kuru şeyler ve sağlıklı da değil. napalım idare edicez artık.

herkese selam güzel anneler!!
nasılsınız bakalım görüşmeyeli??? zemuszemus

slm canım bizde herşey yolunda sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…