ayyyy kızlar ya yaz gelse artık demı subatın 20 sıde cemreler dusmeye baslıyomus 25 ındede kandıl var son cemreden sonra yaz gelır artıkkkkk
valla vişnenın bebek süpriz yapacak herkes kız dio bı bakıyoruz erkek kaydirigubbakcemile3
offff canım yaaa tazminat olayı sıkıntılı büyük ihtimal mahkemelik olacağız. tazminatı asgari ücretten ödemeye çalışacaklar bende kabul etmeyeceğim.
slm kızlar
bahar1, efim, gulll, marii, misskapris, sulecik nasılsınız?
Herkese sağlıklı haftalar kızlar............nasılsınız.....
Benim bir kaç gündür ayak ağrılarım var ve beni gecelri uyutmuyor.
Hangi tarafa yatarsam o tarafım önce uyuşuyor sonra ağrı oluyor.
Şimdiden kaç tane yastıkla yatmaya başladım.Ama yastıklarda iyi gelmiyor.
Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama dr.sakın sırt üstü yatma dedi.Bebekelere oksijen gitmiyormuş ve içerde çok rahatsız oluyorlarmış.
Sizden böyle sıkıntıları olan varfmı?
herkese selam güzel anneler!!
nasılsınız bakalım görüşmeyeli??? zemuszemus
Herkese sağlıklı haftalar kızlar............nasılsınız.....
Benim bir kaç gündür ayak ağrılarım var ve beni gecelri uyutmuyor.
Hangi tarafa yatarsam o tarafım önce uyuşuyor sonra ağrı oluyor.
Şimdiden kaç tane yastıkla yatmaya başladım.Ama yastıklarda iyi gelmiyor.
Sırt üstü yatınca rahatlıyorum ama dr.sakın sırt üstü yatma dedi.Bebekelere oksijen gitmiyormuş ve içerde çok rahatsız oluyorlarmış.
Sizden böyle sıkıntıları olan varfmı?
slm tatlı hamisler.
selam canım, hoşgeldin..
Aradım kızlar dr.hemen,kalsiyum eksikliğinden yada e12 eksikliğinden olabilirmiş yada varis başlancıdır ded.
Ama benim kullandığım elevit ve kan hapı bu haftalarda karşılarmış,kalsiyum ve e12 eksikliğini.
Varisde yok bacaklarımda,gel bir kontrol edelim ded.daha gitmedim ama heralde doğuma kadar çekicez öyle gözüküyor şimdilik.
iyidir yasecim.. yemek yedim 1 saat önce bir mayışma hali hakim bende.. şuracıkta bir yatak olsa da kıvrılıp uyusam.. ne güzel olurdu.. sen nasılsın?
herkese selam güzel anneler!!
nasılsınız bakalım görüşmeyeli??? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?