2010 Temmuz Anneleri : )

slm kıslr ne var ne yok bıras yognm bu aralar gıremedım gecmşde ılrlmş baya okuymdım inşllh ii sinizdir

mürüvvet şimdi aklımdan geçiyordun.. bugün seni hiç göremedim bu kız nerede diyordum ki sen mesaj attın.. iyiyim canım uykum var deli gibi.. sende ne var ne yok?

Canım eğer anlattığın gibi sadece göbeğin sivrice çıkmışsa ve başka bir yerin yoksa senin oğlun olacak ben de senin gibiyim hamileliğim arkadan hiç belli diil sadece sivri bir göbek ve göbeğimi gören 5 aylık mısın diye soruyor benim göbek ne zamandır önden önden gidiyor çünkü.

Benim fikrim sen de oğlan anası olucan bakalım hayırlısı:)

senindemi henüz belli olmadı cinsiyetler artvinli ne zaman gitceksin doktora?

Canım benim bir kuzum belli oldu diğeri daha belli değil.bir oğluşum olacakmış teyzesi,diğeride artık bir dahaki kontrolümüzde belli olur.

geçmiş olsun canım dikkat kendine ve bebişlerine..

Çok saol canım benim.Valla bu ağrılar her gün biraz daha artmaya başladı.
Yarın için randevu aldım bakalım dr.ne diyecek.

evt öyle derler de hep düşünmüşümdür ne alaka diye??

yani erkek olunca ne alaka göbek sivri olur da kız olunca yayılır falan filan..

bazen çok saçma geliyor ama tuhaftır ki çoğunlukta tutuyor bu..

mürüvvet şimdi aklımdan geçiyordun.. bugün seni hiç göremedim bu kız nerede diyordum ki sen mesaj attın.. iyiyim canım uykum var deli gibi.. sende ne var ne yok?

HB CANM İİDR NE OLSN İŞLRLE UGRSYRM İŞTE YOGNM BRAS İİ INSAN LAFININ USTUNE GELIR TEZI DOGRU O ZAMNkaydirigubbakcemile3

kızlar hamıleyız bıde 20 soruluk bır test var ben yaptım benım kı tuttu bence umutlu denesene

sen dıger hamılelıgınle kıyasladıgında degısıklık görüyosun ozaman dımı cınsıyet farklıya?

evet ben de buna hiç ama hiç inanmıyordum millet bana oğlan dedikçe içimden kızım olacak görürsünüz diyodum.Ama onlar haklı çıktı:)))
İlginç işter bazen bu kocakarılarda birşeyler biliyolar:))

bnde tutmadı kızlar o zman şu gobık meselesi erkek dedı dr ama bende gobk yok kalça varr

sen dıger hamılelıgınle kıyasladıgında degısıklık görüyosun ozaman dımı cınsıyet farklıya?

Valla canım bu sefer gerçekten yayıldım resmen yanlarım doldu, arkadan bakıyorum aynada kendime belim falan doldu, karnım da yaygın..Yani kıza uyuyor ve kızım olacak inş..

Ama pek net hatırlamıyorum ama sanki önceki hamilelliğimde de çok farklı değildi ya , yani öyle sivri bir göbek yoktu sanki o zamanlarda da, tam olarak da hatırlamıyorum, o zaman bu kadar incelemiyordum kendimi eee KK da yoktu o zaman:)))

Belli olmuyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…