2010 Temmuz Anneleri : )

canım cok yogun calısıyosun galıba dıkket et kendıne.

kızlar bısey merak edıyorum bebıslere bıseyler oruyormusunuzzz

canım benim battaniyeyi biliyorsun yarıyı geçtik ama bu aralar yoğunluktan öremedim onun dışında bişey örmedim :) anneannemiz yaptırıyor bakalım bişeyler

ben orgu kıtabı aldım bıtane yelek oruyorum kollarında takılıp kaldım obur ayyyy ANNEM gelıyoo artık o devam ederrrr
canım benim battaniyeyi biliyorsun yarıyı geçtik ama bu aralar yoğunluktan öremedim onun dışında bişey örmedim :) anneannemiz yaptırıyor bakalım bişeyler

kızlar bısey merak edıyorum bebıslere bıseyler oruyormusunuzzz

ben örgü cok bılmem ama annem daha önceden örmüstü malesef kız bebıslere göre hepsı.sımdı ogluma göre örcek.renk ve modeller degısık.gercı erkek bebıste cok sevmıyorum ben örgüyü bırkac yelek,hırka ve süveter öreyım dıyor.

bıde yelek.kazak ve pantolon aldı annanemız ındırımden burda besık gelır ılk bebısede.besık düzme denır besık ıcın alıyor ıste mont begendık bıde kıslık üc yas onu alcaz.

askolsun bacım kız orgulerını gonder bana tarafımdan degerlendırılır bak annemde taaa gurbette o gelene kadar..

benımannem almanyadan arkadasıyla gonderdı gecen hafta bı gorsenızzz o kadar guzel seyler kı elbıseler pantolonlar tulumlar emzık bıberon ayakkabı ayy neler neler allahım hayırlısıyla gıydırmeyı nasıp eder ıns topıge koyacagım hepsınıde foto mak kuzenımde gelsın de

evet cnm bitirdık 5 ayı 6 dan gün alyrz
... Nefrtm deguın ayrltlı ultrsyn renklı ultrsyn oluyrsa grdım ben ona sımdı martn 12 sınde aşım ve şekr yüklmesı var ona gtcem

aytıntılı ıle aynı galıba renklı ultrason herseyıne bakılıyormus bende hafta sonu gıdeyım dıyorum.

koyda bakalım güle güle kullansın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…