koyda bakalım güle güle kullansın ınsallah.
sagol nefercıgım ben bı ara adresıverırımmm saka saka
hedıye göndereyım kızın dogsunda ınsallah.
aytıntılı ıle aynı galıba renklı ultrason herseyıne bakılıyormus bende hafta sonu gıdeyım dıyorum.
HADI HYRLISI CNM RESMDE VERMİŞTI DOKTR BIZE AMA KOYAMADM BI TÜRLÜ ELİNİ EMYRDU BİZİMKİkaydirigubbakcemile3
kızlar bısey merak edıyorum bebıslere bıseyler oruyormusunuzzz
Canım eğer anlattığın gibi sadece göbeğin sivrice çıkmışsa ve başka bir yerin yoksa senin oğlun olacak ben de senin gibiyim hamileliğim arkadan hiç belli diil sadece sivri bir göbek ve göbeğimi gören 5 aylık mısın diye soruyor benim göbek ne zamandır önden önden gidiyor çünkü.
Benim fikrim sen de oğlan anası olucan bakalım hayırlısı:)
ay ben bebeğime yelek örüyorum bittiği zaman resmini koyarım
erkek çıktı bebişim yaptım testi saolkızlar hamıleyız bıde 20 soruluk bır test var ben yaptım benım kı tuttu bence umutlu denesene
BEN CONVERS ÖRÜYORUM AMA COK ORJINAL OLMYR BENMKI ALDGM ÖRNKTEKI GIBI kaydirigubbakcemile3 ANNEANNESIDE ÖRMŞ BAYA BİŞLR DUN BISE GSTRYRDU
kızlar slm nasılsınız bakalım güzell anneler ayy kızlar biz dün bebeişimi gördük veee kızımız olcak inşşş müthiş bişeydi yaa rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguları
cnm umarım gönlünden geçen olmustur allah bebegıne saglık versin bende cumartesiyi iple çekıyorum valla görmek için sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
kızlar slm nasılsınız bakalım güzell anneler ayy kızlar biz dün bebeişimi gördük veee kızımız olcak inşşş müthiş bişeydi yaa rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguları
çok sağol canım valla gönlümden ne olsa razıydım hiç düşünmüyodum sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyodum çok yaramaz ama teyzesi durmuyodu yerinde bakalım böyle giderse kızımıza söz geçiremeyiz:))) inş sende sağlıklı bi şekilde görürsün canım
canım gözün aydın.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?