2010 Temmuz Anneleri : )

ben olusturmustum canım sıte kabul etmedu tıcker factory olması lazımmıs galıba.bende bır daha ugrsmadım.carsamba 20 hfta olucaz ınsallah.

ayy cok heyecanlı oluyor ılk cocuk bızde kerem koyucaz ınsallah bır aksılık olmassa ısmını babası gelır keremım dıye sever annenı üzme der.

cnm sadece karnım var evet birtek ananem sankı popon büyümüş dedi bende büyüme degıl ama bi dolgunlaşma gördüm zaten küçüktü hala küçük sadece dolgunlaştı işte cumartesiyi iple çekıyorum cnm ilk size haber vericem kaydirigubbakcemile3 inşallah gönlümden geçen olur ama hayırlsı saglıklı olsunda

ben bıraz cıkayım gelırım yıne ınsallah mutfakta bırkac bulasık var toparlayım geleyım öpüyorum sızı.

BEN CONVERS ÖRÜYORUM AMA COK ORJINAL OLMYR BENMKI ALDGM ÖRNKTEKI GIBI kaydirigubbakcemile3 ANNEANNESIDE ÖRMŞ BAYA BİŞLR DUN BISE GSTRYRDU

kızlar slm nasılsınız bakalım güzell anneler ayy kızlar biz dün bebeişimi gördük veee kızımız olcak inşşş müthiş bişeydi yaa rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguları

kızlar hamıleyız bıde 20 soruluk bır test var ben yaptım benım kı tuttu bence umutlu denesene
erkek çıktı bebişim yaptım testi saol
BEN CONVERS ÖRÜYORUM AMA COK ORJINAL OLMYR BENMKI ALDGM ÖRNKTEKI GIBI kaydirigubbakcemile3 ANNEANNESIDE ÖRMŞ BAYA BİŞLR DUN BISE GSTRYRDU

convers mı örüyosun becerikli hatun

kızlar slm nasılsınız bakalım güzell anneler ayy kızlar biz dün bebeişimi gördük veee kızımız olcak inşşş müthiş bişeydi yaa rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguları

cnm umarım gönlünden geçen olmustur allah bebegıne saglık versin bende cumartesiyi iple çekıyorum valla görmek için sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

cnm umarım gönlünden geçen olmustur allah bebegıne saglık versin bende cumartesiyi iple çekıyorum valla görmek için sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

çok sağol canım valla gönlümden ne olsa razıydım hiç düşünmüyodum sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyodum çok yaramaz ama teyzesi durmuyodu yerinde bakalım böyle giderse kızımıza söz geçiremeyiz:))) inş sende sağlıklı bi şekilde görürsün canım

canım gözün aydın.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt

240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:

3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:

Gözün aydın:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…