2010 Temmuz Anneleri : )

Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt

240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:

3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:

gözün aydın canım.. inşallah sonuçlarınızda güzel çıkar.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

allah razı olsun canım senindedmi kızın oluyoo rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

amin, evet canım bir kızım olacak hayırlısıyla inşallah.. allah tüm isteyenlere nasip etsin.. allah herkesin gönlüne göre versin..

maşallah melegine bende inşallah görürüm bebegımın cinsiyetını 5 gün kaldı gün sayıyorum
Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt

240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:

3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:

oyyy maşallah kuzuya gönlünü ferah tut inşallah temız çıkıcak :Saruboceq:

doktor bana 3lü test gerek yok dedi 2li temiz çıkmış diye olurmu böyle bişey kızlar

BIDE YELK ÖRMŞTM AKILLI YÜNDEN AMA ODA PAMBİŞTI ILK HAMLE KLDGMDA RNGI HSMA GTMŞTI BASLMTM O BIDAHAKİ BEBŞME KALACK ARTK KIS OLRSA TABİkaydirigubbakcemile3

cnm maşallah keşke bende örebılsem bişeler aman neyse teyzemler annem ananem herkes bişe örüyo üzülmiyim kaydirigubbakcemile3

inşallah görürüm cnm çok merak ediyorum artık en son 11+5 te gitmiştim görmeye o resmine bakıp duruyorum özledim valla :CüvCüv:

Eh yaniii herhalde merak edicen sen..

Sana o kadar farklı gelecek ki..1,5 ay gibi olmuş görmeyeli, koca adam olmuştur senin ki..

Bak koca adam olmuş yazdım farketmeden ha:)

Deniz güneş maşallah prensesine Allah nazardan saklasın.

Kızlar ben de bu akşam kontrole gidiyorum. Hayırlısı olsun inşallah...

Bu arada sabahtan beri yazamıyordum. Bizim netten kaynaklı bir durum vardı galiba...

Sağol canım..

Hadi bakalım hayırlısı.:Saruboceq:.

Eh yaniii herhalde merak edicen sen..

Sana o kadar farklı gelecek ki..1,5 ay gibi olmuş görmeyeli, koca adam olmuştur senin ki..

Bak koca adam olmuş yazdım farketmeden ha:)

cnm içinemı dogdu ne bende resmıne bakarken koca adam diyorum farketmeden bakarken herkes öle dio koca adam kız bu diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…