2010 Temmuz Anneleri : )

güzel haberlerle gel güzelim zemuszemus
umutlununkı bence ERKEK banada oyle gelıyo gercı kendı bebegımde tutturamadım ama

cnm valla herkes erkek dio bana bende öle hissediyorum hemde yogun bi şekılde inşallah yanılmayız gerçi saglıklı olsunda kuzum farketmez

gercı kendımde herkes kız dedı bırtek ben erkek sayıkladımmm ama dr yuzde yetmıs kız dedı bırazda kesınlessın ıstıyorum persembeye[B[/B]

sumosh23 sende mı temmuz annesı olcaksın?3 ay yazıyorduda tıckerında bızımkılerle 2 ay var arada.benımkıyle daha dogrusu.

bu hafta yemekteyızde kadınlar kulubünden bırının kardesı varmıs yazmısda bende sıze yazayım dedım sedaymıs adı persembe cıkıcakmıs.

20.haftada yanı ölemi denız güneşcim
opuyorumnanaktan

heee..

20 hafta=5 ay oluyor ya..
20.hafta bitince de 5 ay bitmiş , 6.aya adım atmış olucizzzzz inşallah...:Saruboceq:

Sen ve ben 18.haftadayız henüz..17.hafta bitmiş 18.haftadan günler almışız..olumunekankayizsmile

saool bebişim verdigin bilgiler için olumunekankayizsmile

bu hafta yemekteyızde kadınlar kulubünden bırının kardesı varmıs yazmısda bende sıze yazayım dedım sedaymıs adı persembe cıkıcakmıs.

Bir üye arkadaşımızın kardeşi yarışmış canım..Adı sedaymış.Çekimler bitmiş perşembeymiş onun günü..

Bizim üye arkadaş da alışverişte yardım etmiş kardeşine sonra da şarkı söylemiş..Zaten profesyonel olarak da şarkı söylüyor bu üyemiz

Adı Choclet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…