2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bu arada aşermeye başladınız mı? ben düne kadar hiçbir şey aşermemiştim.. dün gece acaip derecede canım tatlı bişiler çekti böyle çikolatalı.. bende kalktım üşenmedim, bitter çikolatalı puding yaptım ve hala canım çikolatalı tatlı birşeyler çekiyor.. böyle mesela sıcacık çikolatalı bir kek.. kendimi tutamadım kızlar ya kusura bakmayın..

Mürüvvetçim canım yalnız değilsin ben de bu lieraca başlamadan önce aynı senin gibi yapıyordum şekerim:)))))))alkisalkisalkis

SANRM 20 HAFTADAN SONRA HISSDERLR BNMKI HR NE KADRHSSDMYRM DESEDE BEN ELMI KOYDUMMU HSSDYRM SIPA HATTA HRKT EDERKN BEN KOYDMMU ELMI DURYR BABASI KOYDMUDA DURYR HISSDYR DEMKKIkaydirigubbakcemile3
inşallah cnm ogünleri iple çekıyorum en çokta babamız beklıyo dışardan görebılmek için tepıklerini kaçıncı haftada dışardan görürüz acaba :sm_confused:

aksama yemekler hazır heralde yada yapıldı mı?ben aksama kayınvalıdem gıtcem balık yapcak bıze.

cnm 2 saat önce 3 çesşit yemegimi yaptım ayıtır sölemesi geldim oturdum bi salatam kaldı 10 dk sonra onuda yaparım eşim gelir yemegimizi yerükkk kaydirigubbakcemile3 dün de kayınpederim mangal istiyorum die zavallı sogukta bana mangal yaptı sagolsun balık mangalda güzel oluyo ne yapıyım kaydirigubbakcemile3

masallah sana hayranım zaten yemek yapmana.Allah razı olsun büyüklerımızden .

cnm iki kere aşerdim diyebılırım eger aşermekse bigün cnm dondurma çekti eşimde yok nasıl yagmur yagıyo akşam olmuş saat 9 buçuk erkek kardeşimi aradım o yagmurda gittik yürüye yürüye dondurma aldık eşim geldiginde bn dondurmanın dibini görmüştüm hasta olacaksın çüşş sana dedi çok utandım :kedi: bigünde frambuaz die tutturdum bulamadım frambuazlı pasta aldırdım tam 7 dilim yedim bu sefer kendime çüşşş dedim kaydirigubbakcemile3

abuuv yedı dılı naptın sen?

masallah sana hayranım zaten yemek yapmana.Allah razı olsun büyüklerımızden .

cnm eger oglum olursa kağan koyacaktım sırf bana böle iyi davrandıgı için kayınpederımın ismi başta olacak hüseyin kağan nasıl ama hee bu arada yemek konusunda çok hızlıyımdır kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…