Benmde o dÖnmlrde kaŞntım vrdı canm gÖgsumde kan toplyrdu nerdeyse gece yatryrdu gıdyrdum yıkyrdum pjammda kaldrıp yorgnn dısna cırtyrdum serınlık oluncada benı rahtltyrdu eŞİm kısyrdu bune mallr dısrda dye ama johns babynİn rahtlatıcı Özellklı bı yagı var bebeyagı onu aldm sÜryrdum rahtltyrdu benı kaŞntı olmyrdu
inşallah cnm ogünleri iple çekıyorum en çokta babamız beklıyo dışardan görebılmek için tepıklerini kaçıncı haftada dışardan görürüz acaba :sm_confused:
olsun bebem ben takıldım öle düşünmen yeterlı benim tatlıya bi düşkünlügüm oldu hamile kaldıgımından beri nerde sütlü tatlı pasta vs orda ben bide çikolata bide dondurma bide :icecream: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QU
madonun önünden gecerken acaba dondurmamı yesek dedım esım hasta olursun yenı kurtuldun dedı dıyor kı daha cok kış hava azıcık ısınsın dedı.cocuk kandırma mısalı ıste.
aksama yemekler hazır heralde yada yapıldı mı?ben aksama kayınvalıdem gıtcem balık yapcak bıze.
aksama yemekler hazır heralde yada yapıldı mı?ben aksama kayınvalıdem gıtcem balık yapcak bıze.
Bizim menüde cuma yaptığım bezelyeyle makarna var:)
ayyyyyyyyyyy mürvet dur bayılıcam gülme krizine girdim zor yazıyorum allah senı ne etmesin yorgandan dışarı çıkarıyodun demek dur kendime gelemıyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol:
cnm 2 saat önce 3 çesşit yemegimi yaptım ayıtır sölemesi geldim oturdum bi salatam kaldı 10 dk sonra onuda yaparım eşim gelir yemegimizi yerükkk kaydirigubbakcemile3 dün de kayınpederim mangal istiyorum die zavallı sogukta bana mangal yaptı sagolsun balık mangalda güzel oluyo ne yapıyım kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada aşermeye başladınız mı? ben düne kadar hiçbir şey aşermemiştim.. dün gece acaip derecede canım tatlı bişiler çekti böyle çikolatalı.. bende kalktım üşenmedim, bitter çikolatalı puding yaptım ve hala canım çikolatalı tatlı birşeyler çekiyor.. böyle mesela sıcacık çikolatalı bir kek.. kendimi tutamadım kızlar ya kusura bakmayın..
cnm iki kere aşerdim diyebılırım eger aşermekse bigün cnm dondurma çekti eşimde yok nasıl yagmur yagıyo akşam olmuş saat 9 buçuk erkek kardeşimi aradım o yagmurda gittik yürüye yürüye dondurma aldık eşim geldiginde bn dondurmanın dibini görmüştüm hasta olacaksın çüşş sana dedi çok utandım :kedi: bigünde frambuaz die tutturdum bulamadım frambuazlı pasta aldırdım tam 7 dilim yedim bu sefer kendime çüşşş dedim kaydirigubbakcemile3
afıyet olsun severım bende bezelyeyı.dr konserve cok yeme dedıgı ıcın yapamıyorum.dolaba koymustum yazdan bır ıkı poset oda bııttıııı.
masallah sana hayranım zaten yemek yapmana.Allah razı olsun büyüklerımızden .
abuuv yedı dılı naptın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?