ben 5.aydayım diyim gitsin amann deniz duymasın az önce açıklama yaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
umutlu besıncı ayın ıcındeymıs masallah bırde cınsıyetını görseydı bızıde meraktan kurtarsaydı.
bebegım gidiyorum 5 gün sonra allah nasip ederse yeter artık 1.5 aydır bebegımı görmedim özledim yawww sırnaşık şeyumutlu besıncı ayın ıcındeymıs masallah bırde cınsıyetını görseydı bızıde meraktan kurtarsaydı.
Kız ben burda da rakamlarla uğraştığım için 5 bitti 6 ya mı girdim? gibi sordun anladım ne alakaysa?
5.ci aydasın sonuçta tabii.
4.5 ay ,5 .ci ayın içi oluyor tabi..bilmiyorumkismile
Pardon..Gözlerim döndü galiba.kafamçokkarıştı
Yaniii..
Umutlu ile Vişne hala öğrenemedi ya..
Merakla bekliyoruz.:teytey:
burnumun kenarı yara olmus cok fena artık sılemıyorummm
umutlu sabahları benımde dudaklarım kanamıs oluyor hep kupkuru.bıde gögüslerım hep kasınıyor.galıba catlıyor
umutlu sabahları benımde dudaklarım kanamıs oluyor hep kupkuru.bıde gögüslerım hep kasınıyor.galıba catlıyor
bakın sakın gülmeyin ama ben bebgın ufak ufak hareketlerini hissediyorum bu gaz felan dgil küçük küçük kıpırtılar hafif hafif olabılırmı :kedi:
bende hıssedıyorum artık hareketlerını
bakın sakın gülmeyin ama ben bebgın ufak ufak hareketlerini hissediyorum bu gaz felan dgil küçük küçük kıpırtılar hafif hafif olabılırmı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?