2010 Temmuz Anneleri : )

her 4 haftadan sonra bır sonrakı aya gecersın bence en guzelı hafta hesabı zaten karısıyoooo

umutlu besıncı ayın ıcındeymıs masallah bırde cınsıyetını görseydı bızıde meraktan kurtarsaydı.

ben 5.aydayım diyim gitsin amann deniz duymasın az önce açıklama yaptı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız ben burda da rakamlarla uğraştığım için 5 bitti 6 ya mı girdim? gibi sordun anladım ne alakaysa?

5.ci aydasın sonuçta tabii.
4.5 ay ,5 .ci ayın içi oluyor tabi..bilmiyorumkismile

Pardon..Gözlerim döndü galiba.kafamçokkarıştı

umutlu besıncı ayın ıcındeymıs masallah bırde cınsıyetını görseydı bızıde meraktan kurtarsaydı.
bebegım gidiyorum 5 gün sonra allah nasip ederse yeter artık 1.5 aydır bebegımı görmedim özledim yawww sırnaşık şey

bebişim önemlı degıl verdigin bilgiler için teşekkur ederim hayatım hem çalısıp hemde benle ugrasıyosun :jeyyar:

burnumun kenarı yara olmus cok fena artık sılemıyorummm

geçmiş olsun cnm benimde bazen sabahları kalkıyorum bakıyorum dudagım kanamış kan kurumus burmunu siliyorum kan yarısı aferdersiniz kurumus yarısıda bildigin kan internetten araştırdım kan seviyesi artıyomus bunlar normalmiş :1shok:

yawww benım kasıklardakı agrı normalmı 2 haftadır sankı adet olacakmısım gibi sancım var batıyo bide süreklı

umutlu sabahları benımde dudaklarım kanamıs oluyor hep kupkuru.bıde gögüslerım hep kasınıyor.galıba catlıyor

umutlu sabahları benımde dudaklarım kanamıs oluyor hep kupkuru.bıde gögüslerım hep kasınıyor.galıba catlıyor

aynen bebişim ya gögüslerimi kaşımaktan bi hal oldum bazen kan oturuyo ne sürsem kaşıntısına çare bulamıyorum kaşımasam deliriyorum sempatiksalakcinni

bakın sakın gülmeyin ama ben bebgın ufak ufak hareketlerini hissediyorum bu gaz felan dgil küçük küçük kıpırtılar hafif hafif olabılırmı :kedi:

kızlar ne kadar çok yazdım dimi hani böyle koltukta sırtını yaslarsın yayıla yaıla oturursun ya öle otururken benım göbik önümde top gibi duruyo yayılmıyo ne kadar güzel bişe artık büyüyo galiba :kedi:

bakın sakın gülmeyin ama ben bebgın ufak ufak hareketlerini hissediyorum bu gaz felan dgil küçük küçük kıpırtılar hafif hafif olabılırmı :kedi:

canım bende hafif seyrelti tarzında hissediyorum sanki.. mesela böyle gözümüz seyirir ya aynen öyle.. bence de sanki bu bebişin hareketleri olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…