2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar benim de göğüslerim ve karnım anormal kaşınıyordu bebeyağı sürdüm işe yaramadı son birkaç haftadır Lierac çatlak kremi sürüyorum göğüslerime ve karnıma mükemmel sonuç aldım kaşıntıyı anında yok ediyor herkese tavsiye ederim eczanelerde satılıyor.

fıyatı ne kadar canım.

cnm doktoruna danıstınmı tamam lıerac ürünleri çok güzel ama kımyasal olabılır içinde gerçi eczacıya sormussundur olmadı onu deneriz saol kuşum opuyorumnanaktan

cnm doktoruna danıstınmı tamam lıerac ürünleri çok güzel ama kımyasal olabılır içinde gerçi eczacıya sormussundur olmadı onu deneriz saol kuşum opuyorumnanaktan

Canım valla özel olarak hamileler için üretildiği için güvenlidir herhalde diye aldım:)İnşallah güvenlidir:) Gerçi benim bir arkadaşım da bana kullanıp memnun kaldığını söylemişti.

Benmde o dÖnmlrde kaŞntım vrdı canm gÖgsumde kan toplyrdu nerdeyse gece yatryrdu gıdyrdum yıkyrdum pjammda kaldrıp yorgnn dısna cırtyrdum serınlık oluncada benı rahtltyrdu eŞım kısyrdu bune mallr dısrda dye ama johns babynın rahtlatıcı Özellklı bı yagı var bebeyagı onu aldm sÜryrdum rahtltyrdu benı kaŞntı olmyrdu

Canım valla özel olarak hamileler için üretildiği için güvenlidir herhalde diye aldım:)İnşallah güvenlidir:) Gerçi benim bir arkadaşım da bana kullanıp memnun kaldığını söylemişti.

birileri kullanıp tavsiye etmısse bilemicem canım ama sen yinede bi danış bende doktoruma soruyım çatlagım felan olusmadan sürüyım şu anda bebe yagı sürüyorum alkisalkisalkis

ayyyyyyyyyyy mürvet dur bayılıcam gülme krizine girdim zor yazıyorum allah senı ne etmesin yorgandan dışarı çıkarıyodun demek dur kendime gelemıyorum kaydirigubbakcemile3 :roflol:

umutlum yakın olsak da gelseydın keske.cok uzagız be.

olsun bebem ben takıldım öle düşünmen yeterlı benim tatlıya bi düşkünlügüm oldu hamile kaldıgımından beri nerde sütlü tatlı pasta vs orda ben bide çikolata bide dondurma bide :icecream: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…