canım bende hafif seyrelti tarzında hissediyorum sanki.. mesela böyle gözümüz seyirir ya aynen öyle.. bence de sanki bu bebişin hareketleri olabilir..
Arkadaşlar benim de göğüslerim ve karnım anormal kaşınıyordu bebeyağı sürdüm işe yaramadı son birkaç haftadır Lierac çatlak kremi sürüyorum göğüslerime ve karnıma mükemmel sonuç aldım kaşıntıyı anında yok ediyor herkese tavsiye ederim eczanelerde satılıyor.
Arkadaşlar benim de göğüslerim ve karnım anormal kaşınıyordu bebeyağı sürdüm işe yaramadı son birkaç haftadır Lierac çatlak kremi sürüyorum göğüslerime ve karnıma mükemmel sonuç aldım kaşıntıyı anında yok ediyor herkese tavsiye ederim eczanelerde satılıyor.
ayy daha dısardan hıssedecegımız günler gelır ınsallah.
gözün aydın cnmBu arada ben de öğrendim cinsiyetini kızmış:) 20 haftalıkken öğrendim.:)
Canım fiyatı 60 liraydı eczanede
cnm doktoruna danıstınmı tamam lıerac ürünleri çok güzel ama kımyasal olabılır içinde gerçi eczacıya sormussundur olmadı onu deneriz saol kuşum opuyorumnanaktan
yarında mısafırım gelcek sabah pasta yapcam.
Canım valla özel olarak hamileler için üretildiği için güvenlidir herhalde diye aldım:)İnşallah güvenlidir:) Gerçi benim bir arkadaşım da bana kullanıp memnun kaldığını söylemişti.
Benmde o dÖnmlrde kaŞntım vrdı canm gÖgsumde kan toplyrdu nerdeyse gece yatryrdu gıdyrdum yıkyrdum pjammda kaldrıp yorgnn dısna cırtyrdum serınlık oluncada benı rahtltyrdu eŞİm kısyrdu bune mallr dısrda dye ama johns babynİn rahtlatıcı Özellklı bı yagı var bebeyagı onu aldm sÜryrdum rahtltyrdu benı kaŞntı olmyrdu
umutlum yakın olsak da gelseydın keske.cok uzagız be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?