kızlar slm nasılsınız bakalım güzell anneler ayy kızlar biz dün bebeişimi gördük veee kızımız olcak inşşş müthiş bişeydi yaa rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguları
Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt
240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:
3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:
gözün aydın canım çok sevindim.
Inş iyi çıkacak denizcim herşey yolunda işte ne güzel
bu arada 18. Haftada geç değilmi 3lü test için bilmiyorumkismile
Kızlra beybilere neler aldınız? Şimdi indirim var birçok üründe.
selos sende takvım yapsana
Bnde sÜtlŞa doymyrm kıslr sevrdım Önclrı hamle kaldım kalalı yıyrm ama hÇ yememŞm gıbı gene yaptryrm anneme gyyrm bugn esm sÜt almŞ kÖylÜlrden 5 kılo bırasnı yogrt yaptrcm gerİsİnİde sÜtlaÇ doymyrm nedense
hayr cnm gec degl 16-20 haftlrı arası yapyrlr geneldede18 hafta yapyrlr orantılıyrlr
slm kızlar size iyi haberlerimi veriyim hemen çıkmak zorundayım eşim geliyo çünkü
bilyosunuz bugün tekrar gittim doktora.... veeeee evet KIZ dedi kesinleşti kzım olacağı
çok şükür herşey yolunda
gelmeden önce şeker ye demişti... okadar hareketliydiki buseferde abartmışın heralde dedi doktor bana...
elini yüzüne bir koyuşu var kızlar allahımm.... ayakalrını gösterdi topukları mink minik çok tatlıydı maşaşalah
21 cm dedi boyuna kaç gram onu sormayı unuttum... doktor benden daha heyecanlı yaaa çok tatlı bi kadın.. skızımı evmekten ayyy ayyy ne tatlı bu demekten unutuyo bazı şeyleri:)))
detaylı ultraonun üstünde çok durdu mutlaka 20. haftada yada bitince gel dedi..
iyi akşamlar çok öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere
doktor bana 3lü test gerek yok dedi 2li temiz çıkmış diye olurmu böyle bişey kızlar
slm kızlar size iyi haberlerimi veriyim hemen çıkmak zorundayım eşim geliyo çünkü
bilyosunuz bugün tekrar gittim doktora.... veeeee evet KIZ dedi kesinleşti kzım olacağı
çok şükür herşey yolunda
gelmeden önce şeker ye demişti... okadar hareketliydiki buseferde abartmışın heralde dedi doktor bana...
elini yüzüne bir koyuşu var kızlar allahımm.... ayakalrını gösterdi topukları mink minik çok tatlıydı maşaşalah
21 cm dedi boyuna kaç gram onu sormayı unuttum... doktor benden daha heyecanlı yaaa çok tatlı bi kadın.. skızımı evmekten ayyy ayyy ne tatlı bu demekten unutuyo bazı şeyleri:)))
çok şükür herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?