2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlarrr capricimmm hayırlı uğrulu olsunnn muzurperi sanada ve daha okuyamadığım herkezee ama tahmınlerim tuttu vişneyede erkek hissediorum ama o kız istiyor hayırlısı bakalım

bn gobeğimi hergun yağamam rağmen işe gelıorum bakıorum kurumuşşş ve pütür pütür üstü sanırım çatlıcam kızlarrr ve ben geceleri uyuyamıorum artık sola donuyorum baskı sağa donuyorum baskı duz yatmak ıı değil die yatamıorum ne yapıcam ben yaa

ayy biliyorum o duyguyu sulecik
ben 1 hafta kala geri sayıma başlıyorum
çok güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

tşk. ederim domatescim inş. güzel haberlerle dönerim. bide ben cinsiyetinide bugün öğrenicem ya kısmetse inş. biraz daha fazla heyecan yaşıyorum sanırım. gerçi etrafımdaki herkes kız diye diye bende kıza alıştırdım kendimi ama erkek çıkarsa da süpriz olur artık:)

Çok geçmiş olsun canım.

Sen nerden kaptın böyle yaa bir türlü geçmedi...

günaydın kızlarrr capricimmm hayırlı uğrulu olsunnn muzurperi sanada ve daha okuyamadığım herkezee ama tahmınlerim tuttu vişneyede erkek hissediorum ama o kız istiyor hayırlısı bakalım

Çok teşekkür ederim canım benim...

geçmiş olsun kivi dikkat et kendine korkma inş. sanada bebişine de bi zararı olmaz.
günaydınnnnn şekerlerrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın gulll oo evde olmana rağmen erkencisin bakıyorum ben olsam öğleye kadar yatarım:)

sormaaa.. ayni uyku problemi bende de var.. saga veya sola yatamiyorum.. yuz ustu zaten yatamiyorum.. sirt ustu yatmak dogru degil diyorlar ama en cok oyle rahat ediyorum.. Naapicaz bilmiyorum valla :bbo:

capricim yeniden gözün aydınnnnnn maşallahhhhh :))

şuleeee güzel haberlerini bekliyoruz canım allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah :))

Allah gönlüne göre versin sulecik....:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım.

Sen nerden kaptın böyle yaa bir türlü geçmedi...

iş yerimde herkes hastaydı ben dikkat etmeme rağmen onalrdan geçti sanırım.
hepsi hemen atlattı ben 2 haftadır hastayım.
Dr bir şey yok dedi ama içim rahat etmiyor.
Yarın yine gitmeyi düşünüyorum.

geçmiş olsun kivi dikkat et kendine korkma inş. sanada bebişine de bi zararı olmaz.

günaydın gulll oo evde olmana rağmen erkencisin bakıyorum ben olsam öğleye kadar yatarım:)

canım eşimin kahvaltısını hazırladım işe yolladım sizede baklmadan yatmak istemedim :))

kiwiiii canım aman dikkatli ol. bebişinede maşallah canımm :)

capricim yeniden gözün aydınnnnnn maşallahhhhh :))

şuleeee güzel haberlerini bekliyoruz canım allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah :))

Çok teşekkür ederim gull...

Güzel şeyler duymak ne kadar mutluluk verici...

Allah her zaman hepimizin yüzünü güldürsün...
:Saruboceq:

iş yerimde herkes hastaydı ben dikkat etmeme rağmen onalrdan geçti sanırım.
hepsi hemen atlattı ben 2 haftadır hastayım.
Dr bir şey yok dedi ama içim rahat etmiyor.
Yarın yine gitmeyi düşünüyorum.

ee tabi senin vücut direncin düşük kolay kapıp zor atlatıyorsun.

Allah sağlık versin canım.

Dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…