Peri'cim daha önce tebrik ettim mi hatırlamıyorum.
Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Gözünn aydın canım...
ayy biliyorum o duyguyu sulecik
ben 1 hafta kala geri sayıma başlıyorum
çok güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Cumartesi dra gittik. Kızım iyi çok şükür. Ama ben hala şiddetli olarak öksürüyorum.
Dr ilaç verdi bir gün içtim, korkuyorum bir şey olur diye ama bugün yine başlayacağım öksürüğüm geçmiyor.
günaydın kızlarrr capricimmm hayırlı uğrulu olsunnn muzurperi sanada ve daha okuyamadığım herkezee ama tahmınlerim tuttu vişneyede erkek hissediorum ama o kız istiyor hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar,
Cumartesi dra gittik. Kızım iyi çok şükür. Ama ben hala şiddetli olarak öksürüyorum.
Dr ilaç verdi bir gün içtim, korkuyorum bir şey olur diye ama bugün yine başlayacağım öksürüğüm geçmiyor.
günaydın gulll oo evde olmana rağmen erkencisin bakıyorum ben olsam öğleye kadar yatarım:)günaydınnnnn şekerlerrrrrrr opuyorumnanaktan
bn gobeğimi hergun yağamam rağmen işe gelıorum bakıorum kurumuşşş ve pütür pütür üstü sanırım çatlıcam kızlarrr ve ben geceleri uyuyamıorum artık sola donuyorum baskı sağa donuyorum baskı duz yatmak ıı değil die yatamıorum ne yapıcam ben yaa
tşk. ederim domatescim inş. güzel haberlerle dönerim. bide ben cinsiyetinide bugün öğrenicem ya kısmetse inş. biraz daha fazla heyecan yaşıyorum sanırım. gerçi etrafımdaki herkes kız diye diye bende kıza alıştırdım kendimi ama erkek çıkarsa da süpriz olur artık:)
Çok geçmiş olsun canım.
Sen nerden kaptın böyle yaa bir türlü geçmedi...
günaydın kızlarrr capricimmm hayırlı uğrulu olsunnn muzurperi sanada ve daha okuyamadığım herkezee ama tahmınlerim tuttu vişneyede erkek hissediorum ama o kız istiyor hayırlısı bakalım
geçmiş olsun kivi dikkat et kendine korkma inş. sanada bebişine de bi zararı olmaz.
günaydın gulll oo evde olmana rağmen erkencisin bakıyorum ben olsam öğleye kadar yatarım:)
capricim yeniden gözün aydınnnnnn maşallahhhhh :))
şuleeee güzel haberlerini bekliyoruz canım allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah :))
capricim yeniden gözün aydınnnnnn maşallahhhhh :))
şuleeee güzel haberlerini bekliyoruz canım allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah :))
Allah gönlüne göre versin sulecik....:Saruboceq:
iş yerimde herkes hastaydı ben dikkat etmeme rağmen onalrdan geçti sanırım.
hepsi hemen atlattı ben 2 haftadır hastayım.
Dr bir şey yok dedi ama içim rahat etmiyor.
Yarın yine gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?