şu hamile yastıklarından mı alsak dıyorum acaba
Capri, geçmişi okumadım ama bebişin erkekmiş senin istediğinmi oldu
kızlar gününüz aydın olsun..
muzurperi ve capri gözünüz aydın.. darısı bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenemeyen arkadaşların başına...
kolay gelsin herkese..
gözun aydın canm maşşlhslm kızlar size iyi haberlerimi veriyim hemen çıkmak zorundayım eşim geliyo çünkü
bilyosunuz bugün tekrar gittim doktora.... veeeee evet KIZ dedi kesinleşti kzım olacağı
çok şükür herşey yolunda
gelmeden önce şeker ye demişti... okadar hareketliydiki buseferde abartmışın heralde dedi doktor bana...
elini yüzüne bir koyuşu var kızlar allahımm.... ayakalrını gösterdi topukları mink minik çok tatlıydı maşaşalah
21 cm dedi boyuna kaç gram onu sormayı unuttum... doktor benden daha heyecanlı yaaa çok tatlı bi kadın.. skızımı evmekten ayyy ayyy ne tatlı bu demekten unutuyo bazı şeyleri:)))
detaylı ultraonun üstünde çok durdu mutlaka 20. haftada yada bitince gel dedi..
iyi akşamlar çok öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere
gözun aydın cnm maşşlhGünaydın domates bomba gibiyim çok şükür...zemuszemus
Dün doktora gittik. Cinsiyetimiz kesinleşti oğluşumuz olacak inşallah...gamyoncuiremsu:dance::dance::dance:
Onu gördüm sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim Allah'a şükürler olsun içim rahatladı.
Benim de kasık ağrılarım oluyor tabi günden güne büyüyoruz artık şekerim.
Nasısın diye soranlara yuvarlanıyoruz işte diyorum ama gerçekten yuvarlanıyoruz...:roflol::roflol::roflol:
bende aynı seklde soluma ytmkta zorlnyrm cnm bazen bakyrm srt ustu bazen sagıma 2 gundrde bnm agryrdu belm ama norml sanrım bu bel agrları bu dönmlrdeişe yarıyomu ki bende sürekli sol tarafıma yatamıyorum çok canım acıyo sırt üstü yatmanın zararı neymiş ben genelde sırt üstü yatıyo buluyorum kendimi uyandığımda:) bide benim belimde çok ağrıyo sizinde öylemi?
canım sırt ustu yatınca bebeğe oksijen gitmesı zorlanıormuşş öyle duydumm işe yararmı bılmıorum ama 75$ mışş şimdi netten baktımişe yarıyomu ki bende sürekli sol tarafıma yatamıyorum çok canım acıyo sırt üstü yatmanın zararı neymiş ben genelde sırt üstü yatıyo buluyorum kendimi uyandığımda:) bide benim belimde çok ağrıyo sizinde öylemi?
Capri, efim, esm_ckr+, gulll+, khhiwa, muzurperi, sulecik, tuubis, yaren38 günaydın kıslrrrrrropuyorumnanaktan a.s.nasılsınz bakalım
gözun aydın canm maşşlhtbrk edrm
gözun aydın cnm maşşlh
bende aynı seklde soluma ytmkta zorlnyrm cnm bazen bakyrm srt ustu bazen sagıma 2 gundrde bnm agryrdu belm ama norml sanrım bu bel agrları bu dönmlrde
Capri, efim, esm_ckr+, gulll+, khhiwa, muzurperi, sulecik, tuubis, yaren38 günaydın kıslrrrrrropuyorumnanaktan a.s.nasılsınz bakalım
işe yarıyomu ki bende sürekli sol tarafıma yatamıyorum çok canım acıyo sırt üstü yatmanın zararı neymiş ben genelde sırt üstü yatıyo buluyorum kendimi uyandığımda:) bide benim belimde çok ağrıyo sizinde öylemi?
canım eşimin kahvaltısını hazırladım işe yolladım sizede baklmadan yatmak istemedim :))
kiwiiii canım aman dikkatli ol. bebişinede maşallah canımm :)
ee tabi senin vücut direncin düşük kolay kapıp zor atlatıyorsun.
Allah sağlık versin canım.
Dikkat et.
Canım normalde gönlümden bişe geçirmedim fark etmez dedim ama çevremdeki herkes senin ki erkek erkek diye diye kafam da yer etti ve erkeğe hazırlamıştım kendimi.
Doktorun da ilk tahmini erkekti yanılmaz herhalde diye düşündüm.
Eşimde ben de erkeğe kaptırmış kendimizi gidiyorduk anlıcan dün görünce rahatladık...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmş olsn cnmSırt ustu yatmak hamileligin ileriki donemlerde zararli.. Malum bebis kaburgalara baski yapacak o donemlerde.. O yuzden simdiden vazgecmek lazim .. Boyle diyorum ama ben de sirt ustu uyaniyorum ve hatta uyuyorum..
Benim de belim cok agriyo.. 1-2 saat ayakta kaliyim is yapiyim aksama hemen bel agrisindan kivraniyorum..
Bir de kasik kramplarim cok oluyo bu aralar.. Tam kasik da degil aslinda.. Apandist yeri gibi.. biraz yukarda yani.. Bugun doktora gidicem, hepsini sorucam..
Cevaplarla bir de insallah bebisimin cinsiyetiyle beraber geri donunce yazarm...:dance:
75$ olan hamıle yastığı canım
Günaydın domates bomba gibiyim çok şükür...zemuszemus
Dün doktora gittik. Cinsiyetimiz kesinleşti oğluşumuz olacak inşallah...gamyoncuiremsu:dance::dance::dance:
Onu gördüm sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim Allah'a şükürler olsun içim rahatladı.
Benim de kasık ağrılarım oluyor tabi günden güne büyüyoruz artık şekerim.
Nasısın diye soranlara yuvarlanıyoruz işte diyorum ama gerçekten yuvarlanıyoruz...:roflol::roflol::roflol:
slm kızlar size iyi haberlerimi veriyim hemen çıkmak zorundayım eşim geliyo çünkü
bilyosunuz bugün tekrar gittim doktora.... veeeee evet KIZ dedi kesinleşti kzım olacağı
çok şükür herşey yolunda
gelmeden önce şeker ye demişti... okadar hareketliydiki buseferde abartmışın heralde dedi doktor bana...
elini yüzüne bir koyuşu var kızlar allahımm.... ayakalrını gösterdi topukları mink minik çok tatlıydı maşaşalah
21 cm dedi boyuna kaç gram onu sormayı unuttum... doktor benden daha heyecanlı yaaa çok tatlı bi kadın.. skızımı evmekten ayyy ayyy ne tatlı bu demekten unutuyo bazı şeyleri:)))
detaylı ultraonun üstünde çok durdu mutlaka 20. haftada yada bitince gel dedi..
iyi akşamlar çok öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere
Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt
240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:
3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:
Günaydın kızlar,
Cumartesi dra gittik. Kızım iyi çok şükür. Ama ben hala şiddetli olarak öksürüyorum.
Dr ilaç verdi bir gün içtim, korkuyorum bir şey olur diye ama bugün yine başlayacağım öksürüğüm geçmiyor.
bugün canım saat 16:00 da vakit geçerse tabi:) zemuszemus
Günaydın kızlar,
Cumartesi dra gittik. Kızım iyi çok şükür. Ama ben hala şiddetli olarak öksürüyorum.
Dr ilaç verdi bir gün içtim, korkuyorum bir şey olur diye ama bugün yine başlayacağım öksürüğüm geçmiyor.
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız??
Ooo senin kızda büyümüş Denizcim maaşallah..hadi inş.3'lünün de sonuçları iyi çıkar...
Tşk..amin inş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?