2010 Temmuz Anneleri : )

şu hamile yastıklarından mı alsak dıyorum acaba

işe yarıyomu ki bende sürekli sol tarafıma yatamıyorum çok canım acıyo sırt üstü yatmanın zararı neymiş ben genelde sırt üstü yatıyo buluyorum kendimi uyandığımda:) bide benim belimde çok ağrıyo sizinde öylemi?

kızlar gününüz aydın olsun..

muzurperi ve capri gözünüz aydın.. darısı bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenemeyen arkadaşların başına...

kolay gelsin herkese..

Capri, geçmişi okumadım ama bebişin erkekmiş senin istediğinmi oldu

Canım normalde gönlümden bişe geçirmedim fark etmez dedim ama çevremdeki herkes senin ki erkek erkek diye diye kafam da yer etti ve erkeğe hazırlamıştım kendimi.

Doktorun da ilk tahmini erkekti yanılmaz herhalde diye düşündüm.

Eşimde ben de erkeğe kaptırmış kendimizi gidiyorduk anlıcan dün görünce rahatladık...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar gününüz aydın olsun..

muzurperi ve capri gözünüz aydın.. darısı bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenemeyen arkadaşların başına...

kolay gelsin herkese..

Senin de günün aydın olsun canım.

Çok teşekkür ederim. Amin tüm öğrenemeyen arkadaşlar öğrenir inşallah...
:Saruboceq:

gözun aydın canm maşşlh tbrk edrm

gözun aydın cnm maşşlh
bende aynı seklde soluma ytmkta zorlnyrm cnm bazen bakyrm srt ustu bazen sagıma 2 gundrde bnm agryrdu belm ama norml sanrım bu bel agrları bu dönmlrde

Capri, efim, esm_ckr+, gulll+, khhiwa, muzurperi, sulecik, tuubis, yaren38 günaydın kıslrrrrrropuyorumnanaktan a.s.nasılsınz bakalım

canım sırt ustu yatınca bebeğe oksijen gitmesı zorlanıormuşş öyle duydumm işe yararmı bılmıorum ama 75$ mışş şimdi netten baktım
Capri, efim, esm_ckr+, gulll+, khhiwa, muzurperi, sulecik, tuubis, yaren38 günaydın kıslrrrrrropuyorumnanaktan a.s.nasılsınz bakalım

iiiz canım seni gördük daha ii oldukkk yoktun uzun zmandır

Teşekkürler canım..opuyorumnanaktan

İyiyiz bebişimizi görünce daha iyi oluyoruz. Sen nasılsın?

Sırt ustu yatmak hamileligin ileriki donemlerde zararli.. Malum bebis kaburgalara baski yapacak o donemlerde.. O yuzden simdiden vazgecmek lazim .. Boyle diyorum ama ben de sirt ustu uyaniyorum ve hatta uyuyorum..
Benim de belim cok agriyo.. 1-2 saat ayakta kaliyim is yapiyim aksama hemen bel agrisindan kivraniyorum..

Bir de kasik kramplarim cok oluyo bu aralar.. Tam kasik da degil aslinda.. Apandist yeri gibi.. biraz yukarda yani.. Bugun doktora gidicem, hepsini sorucam..

Cevaplarla bir de insallah bebisimin cinsiyetiyle beraber geri donunce yazarm...:dance:

evet işlrm den dolyı yogundm bıras cok hafflmedı ama bı gryım dedım sabh kıslr ne yapmş bkym dedım sagoln bnde iiyim ......o 75 $ olan ne ki?

canım eşimin kahvaltısını hazırladım işe yolladım sizede baklmadan yatmak istemedim :))

kiwiiii canım aman dikkatli ol. bebişinede maşallah canımm :)

ee tabi senin vücut direncin düşük kolay kapıp zor atlatıyorsun.

Allah sağlık versin canım.

Dikkat et.

Dikkat ettimde böyle oldum walla etmesem ne olurdu bilmiyorum.
İlaç içtim şimdi ama içim hiç rahat değil. İlaçlar B sınıfıymış, drum kendi yazdı.
Zararı yok diyorlar ama ben yinede huzursuzum.

banada herkes kız diyordu bende kıza odaklanmıştım kızımda geldi çok şükür.

geçmş olsn cnm

75$ olan hamıle yastığı canım

daha ucuz bir sey buldum sanki.. ise yarar mi bilemiyorum ama..

popymam.com da bulabilirsiniz

HAMİLE DESTEK MİNDERİ,HAMİLE YASTIĞI

HAMİLE DESTEK MİNDERİ,HAMİLE YASTIĞI
Bu Özel Hamile Yastığı, Hamilelikte Alttan sağladığı destekle yatarken inanılmaz rahatlık vererek uykuya dalmanızı kolaylaştıran mükemmel bir ürün bir ürün
Ürün Kodu : 10 HAM
Markalar : POPYMAM HAMİLE VE BEBEK GİYİM
Fiyatı : 20,00 TL + KDV
Kdv Dahil Fiyatı : 23,60 TL

Günaydınn canım...Hadi gözünaydın çok sevindim netleşmesine...bebişinde iyidir umarım..

Muzurperi seninde gözünaydın tatlımm...Bir cimcime daha geliyor arkadaş...Maaşallah ona da büyümüşş
Ben geldim kızımı gördüm maşallah herşey iyiymiş..hihoyyyt

240 gr olmuş..elini emiyordu:):ecrin_bebek:

3 lü test yaptılar inş iyi çıkar):Saruboceq:

Ooo senin kızda büyümüş Denizcim maaşallah..hadi inş.3'lünün de sonuçları iyi çıkar...

Günaydınnn...Çok çok geçmiş olsun canım yaa aşırı dikkatli olmamız gerekiyor ama sanki aksine bizi buluyor bu hastalıklar...İnş.bir an önce toparlanırsın...

Herkese günaydınlar olsun bu arada...
Geçmişi okumaya başlayınca takılıp kalıyosun ...
Sayfalar çok çabuk ilerliyor dün işlerimin yoğunluğu nedeni ile giremedim...
Akşam 22:15 te çıktım iştenn çok yorucuydu...
Çok şükür atlattık ama bizde perişan olduk....

bugün canım saat 16:00 da vakit geçerse tabi:) zemuszemus

Hadi hayırlısı..

Geçmiş olsun dikkat et.

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız??

ıyi sen?

Ooo senin kızda büyümüş Denizcim maaşallah..hadi inş.3'lünün de sonuçları iyi çıkar...

Tşk..amin inş canım.

kıslarrr sabah hapşırdım bebişimi uyandırdım sanırım pek bi hareket etti şimdide azıcık karnımı sıkıştırarak oturmuştum ki yine hareket etti ))) çok heyecanlandım yaaaaa :kedi:

Sırt üstü yatmak şu an size normal de gelebilir, ben yatıyorum şu an mesela arada..

Ama ilerleyen aylarda isteseniz de sırt üstü yatamıyorsunuz, kalbiniz şıkışıyor nefes alamıyorsunuz..Karındaki ağırlık damarları sıkıştırıyormuş..

Önceki hamileliğimden hatırlıyorum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…