2010 Temmuz Anneleri : )

Ne ilacı? Grip falan mı? Önceki gebeliğimde hiç rahatsızlanmadım şu anda da çok şükür iyiyim ..

O yüzden bilemicem..

Off ne kadar şansızım ya delircem.
Kuru öksürük var. Geçen hafta bademciğim şiş gibiydi ıhlamur falan geçti.
Bir kaç gün sonra öksürük başladı.
Bir hafta oldu bugün dra gittim o gün önemli bir şey yok geçer dedi.
Cumarteside bebişimi görmeye gittik çok öksürdüğüm için kontrole gittim o da şurup ve antibiyotik verdi.

canım b sınıfı ilaçlardan bişe olmaz kokrma ben kullandım ve bırkaç doktora başvurarak hem bebeklerimizbuyudu artık iç ve iileş oksuruk sizin için daha zararlı ılaçtan

kıslarrr sabah hapşırdım bebişimi uyandırdım sanırım pek bi hareket etti şimdide azıcık karnımı sıkıştırarak oturmuştum ki yine hareket etti ))) çok heyecanlandım yaaaaa :kedi:

kaydirigubbakcemile3Evet canım benimde öyle oluyor çok gülüyorum kendi kendime...
Rahatları bozuluyor hemen dimi...Bacak bacak üstüne attığımda falan hemen hareketleniyor..Beni unutma diye sinyal veriyor içerdekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun da doktor ne derse onu yapmalısın canım..Ne desek boş.
Antibiyotik zararlı değil mi ya??CADIARZU değil demek bazıları.

Günaydın herkese....
Biz de bugün doktora gidiyoruz oğluşumu görücem çooooook mutluyum.
Yavrum iyidir inşallah.
Bugün çok duygusalım herşeye ay canııım diyip ağlayasım var.Umarım milletin içinde rezil olmam:))

kızlar günaydın
nasılsınız? khhiwacım geçmiş olsun, dikkat et kendine. havalar aldatıyor insanı. öğlenleri sıcak ama akşam çıkarken buz gibi. kat kat giyinmek lazım.

dün detaylı ultrason için randevu aldım 1 ay sonraya. 18-22. haftalar arasında yapılıyormuş ve 1 saat sürüyormuş.

bu arada capri ve muzurperi gözünüz aydın canlarım benım darısı benım başıma kaydirigubbakcemile3 son 4 günümüz kaldı ben size bişe sorucam bu kasık agrısı benı öldürüyo normalmı kızlar

güzel haberlerle gel inşallah cnm iidir oglusun merak etme aynı bana benziyon kız bende çok duygusallaştım bi insan sabahın köründe karnını tutup aglarmı kaydirigubbakcemile3

khhiwa geçmiş olsun cnm aynısı benım görümceme oldu öksürüktü başta sonra kuru öksürük felan derken 1 ay öle kuru kuru öksürdü sonra geçti tabiki sen ilacını düzenlı kullan hatta ilacada abanma ballı süt ıhlamur portakal suyu iç yanı dogl dogal daha çabuk iyileşirsin opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız??
Günaydın hatce... Biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
Günaydınn canım...Hadi gözünaydın çok sevindim netleşmesine...bebişinde iyidir umarım..

Günaydın canım çok teşekkürler... Bebiş süper yaa maşallah bu defa da hiç yerinde durmuyordu. Doktorumuz vayyy ne kadar hareketli bir bebek bu böyle dedi....kaydirigubbakcemile3

Sen ve prensesimiz nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkürler umutluu...

Darısı senin başına...

Bende oluyor kasık ağrıları ama doktorum normal dedi. Yuvarlanıyoruz işte ne olacak...:roflol:

Senin bebiş bana hep erkek olarak geldi bakalım tutacak mı?

capricigim senı tebrik ederim oglusun geliyomuş benımde 4 günüm kaldı ögrenicem inşallah bide ben bi soru sormustum görmediniz herhalde kasık agrısı benı öldürücek sizde de oluyomuydu sankı bebeiş kasıkta büyüyo resmen oralar agrıyo kaydirigubbakcemile3

Oyy oyy maaşallah ona yaa
Bizde iyiyiz çok şükür dün akşam işten çok geç çıktığım için yorgunluğum var...
Artık dayanamıyorum böyle geç saatlere kadar çalışınca falan..
Akşam eve gittim ayaklarım şişmiş sürekli aşağıya doğru sarkık durmaktan sanırımm...

bakalım cnm herkes öle diyo hayırlısı olsun valla bende kendimi erkege alıstırdım inşallah yanılmayız aman saglıklı osunda farketmez rabbım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım capri :uhm:

yavrucum yuvarlanıyoruz diyosun kaç kılo aldın bende 3.500 gr aldım ama karnım top gibi ortada duruyo hafif popom sankı dolgunlaştı minicik hala ama dolgun :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…