kaydirigubbakcemile3Evet canım benimde öyle oluyor çok gülüyorum kendi kendime...
Rahatları bozuluyor hemen dimi...Bacak bacak üstüne attığımda falan hemen hareketleniyor..Beni unutma diye sinyal veriyor içerdekaydirigubbakcemile3
capricigim senı tebrik ederim oglusun geliyomuş benımde 4 günüm kaldı ögrenicem inşallah bide ben bi soru sormustum görmediniz herhalde kasık agrısı benı öldürücek sizde de oluyomuydu sankı bebeiş kasıkta büyüyo resmen oralar agrıyo kaydirigubbakcemile3
canım b sınıfı ilaçlardan bişe olmaz kokrma ben kullandım ve bırkaç doktora başvurarak hem bebeklerimizbuyudu artık iç ve iileş oksuruk sizin için daha zararlı ılaçtan
geçmiş olsun da doktor ne derse onu yapmalısın canım..Ne desek boş.
Antibiyotik zararlı değil mi ya??CADIARZU değil demek bazıları.
kızlar günaydın
nasılsınız? khhiwacım geçmiş olsun, dikkat et kendine. havalar aldatıyor insanı. öğlenleri sıcak ama akşam çıkarken buz gibi. kat kat giyinmek lazım.
dün detaylı ultrason için randevu aldım 1 ay sonraya. 18-22. haftalar arasında yapılıyormuş ve 1 saat sürüyormuş.
khhiwa geçmiş olsun cnm aynısı benım görümceme oldu öksürüktü başta sonra kuru öksürük felan derken 1 ay öle kuru kuru öksürdü sonra geçti tabiki sen ilacını düzenlı kullan hatta ilacada abanma ballı süt ıhlamur portakal suyu iç yanı dogl dogal daha çabuk iyileşirsin opuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre sana nasip etsin canım. Hayırlısı olsun...
İnşallah çok mutlu haberlerle gelirsin.:Saruboceq:
Emin ol burdaki herkes senin kadar merak ediyor. Acaba ne çıkıcak diye...kaydirigubbakcemile3
Oyy oyy maaşallah ona yaa
Bizde iyiyiz çok şükür dün akşam işten çok geç çıktığım için yorgunluğum var...
Artık dayanamıyorum böyle geç saatlere kadar çalışınca falan..
Akşam eve gittim ayaklarım şişmiş sürekli aşağıya doğru sarkık durmaktan sanırımm...
Sağolun kızlar, dra ilaçları verdi sordum zararı yok dimi diye yok korkma dedi.
İçmiyordum ilaçları doğal olarak geçsin dedim ama geçmiyor. Bu sabah başladım.
Bende az önce ultroson için randevu aldım. Sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış.
Umutlu, seninki banada erkekmiş gibi geliyor.
yavrucum yuvarlanıyoruz diyosun kaç kılo aldın bende 3.500 gr aldım ama karnım top gibi ortada duruyo hafif popom sankı dolgunlaştı minicik hala ama dolgun :kedi:
Ben 4,5 kğ aldım canım. Aynen senin gibiyim. Popomda az bir dolgunluk oldu ama eskiye çok yakın. Gel gör ki karnımda bir top var. :roflol:
Ben 4,5 kğ aldım canım. Aynen senin gibiyim. Popomda az bir dolgunluk oldu ama eskiye çok yakın. Gel gör ki karnımda bir top var. :roflol:
Bu arada ikizleri de unutmamak lazım. Maşallah aldılar başlarını gidiyorlar.
Arada huuuuuu nereye gidiyorsunuz böyle diyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sonuna doğru hatta doğumdan sonra ağzıma gelirler herhalde... :roflol::roflol::roflol:
benim de ayaklarım acayip şişiyor,
sabah bileğime bol gelen çorap akşam sıkıp iz yapmış oluyor.
bombeli oluyor çorabın iz yaptığı yer kaydirigubbakcemile3
haha herkes aynı dertten yakınıyo benım ikizler hem büyüdü küçüktüler ii oldu ama bu kadarıda fazla bide ilk aylardan kopkoyu oldu etrafı beyaz tenlıyım ben bakamıyorum onları şimdi dahada koyular :kedi:
Benim halim vahim diyebilirim. Normalde gögüslerim istediğim gibi dolgundu ama şimdi normalin üzerinde. Dışardan bakan biri anlamıyor abes durmuyor ama ben biliyorum.
Aynen etrafı da çok koyulaştı.
Allah sonumu hayır etsin...
Şişlikler başlamış haa , hadi hayırlısı..
Hehhehe siz yazın göreceksiniz şişlikleri heheheh:)) eller ayaklar davull oluyor o sıcaklıklarda hareket lazım oluyor hep. Tuzu azaltıp bool suu..
Ayyy canım seni nasıl iyi anlıyorum...
Benim çıkış saatlerim belli olduğu halde beş buçuk olsa da gitsem diye can atıyorum ki benim ayaklarım felan şişiyor sürekli sarkık olunca seni düşünemiyorum bile...
Allah gerçekten kolaylık versin yardımcın olsun.:Saruboceq:
İnsan ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor gün içerisinde ama maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?