2010 Temmuz Anneleri : )

tamam canım, benden önce göndermezse doktorun öyle yaparız.
acıbademe gidiyorum. senin doktorun hangisiydi cnm?

canım ben çekirge doruk'a gidiyordum fakat drum mayıs sonu gibi doğum yapacakmış :roflol: şansa bak
ben de kaldımmı dımdızlak

yoruldum kıslarrrrr ütü birikmiş ütü yaptım :)) annemde bizde uykusu geldi hatun uyuyor )))) şimdide yemek yapıcam :))

ya bugun çok sıkıldım kımse konusmadı benle kaydirigubbakcemile3 kız deniz güneş geçermi şu 4 gün he kuşum akannehir

yoruldum kıslarrrrr ütü birikmiş ütü yaptım :)) annemde bizde uykusu geldi hatun uyuyor )))) şimdide yemek yapıcam :))

yorma kendini fazla kuzum diyene bak ben unutum bebişi halıları kaldırdım ev temziledim arkasından yemek yaptım eşim geldi ben pert bitmişim artık ne oldu sana dedi dedim halıları kaldırdım evi sildim süpürdüm sen delisin dio hamile oldugunu unuttunmu bişe olsun bebege ben sana sorarım dedi kaydirigubbakcemile3

Eee hamile olduğunu bilmiyor muydun canım?olumunekankayizsmile

yok canım ya bilmiyodum
son gidişimde kendisi söyledi doğumuna ben giremiycem dedi durumunu söyledi istersen şimdiden değiştirebilirsin drunu dedi devam etmek istersen de mayısa kadar burdayım dedi

ya o da çıtı pıtı kadın zaten dr. önlüğü filan da giyince ne yalan söylim anlamadım ben saflığım tuttu galiba
bi de ben bebişi görecem heyecanıyla algılarımı tamamen dışa kapatmış olabilirim bu da bi ihtimal... ama nolur bana gülme denizcim :S

Peki napıcaksın değiştiricek misin?

Yok canım ne gülcem..ondan sormadım ama insan asıl son dakikada doktorunu yanında istiyor..

Ne yapcan?

Peki napıcaksın değiştiricek misin?

Yok canım ne gülcem..ondan sormadım ama insan asıl son dakikada doktorunu yanında istiyor..

Ne yapcan?

tabi değiştiricem kızlar şimdiden zaten 10 gün içinde kontrolüm vardı 3 lü test için. yani yeni dr.uma 4. ayda başlamış olucam. mayısa kadar devam etmem saçma olur o saatten sonra yeni dr.a adapte olmam da güç. en iyisi şimdiden değiştirmek diilmi sizce de ?bilmiyorumkismile

Tabii ki değiştireceksen, hemen değiştir bekleme, sonuçta; doğumunda bulunacak doktorun senin ne durumda olduğunu bilmesi, seni takip edenin o olması çok önemli..

Son dakikada doktor değiştirmek çok mecbur kalınmadıkça bence doğru değil..

Bence de doğru yaparsın canım. Daha yolun yarısındayız. asıl bundan sonrası önemli.

Yeni bir doktor içine sinen birini inşallah bulursun.

demın forum gitti herhalde kontrol ediliyodu site neyse benı sivilceler gitmişti şimdi yıne geldiler sivilcelerim ne zman gidicek
hep o çıkolata ve yumurtanın yüzünden bide badem bide cips kaydirigubbakcemile3

demın forum gitti herhalde kontrol ediliyodu site neyse benı sivilceler gitmişti şimdi yıne geldiler sivilcelerim ne zman gidicek
hep o çıkolata ve yumurtanın yüzünden bide badem bide cips kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah ne kaldı acaba yemediğin..??sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…