tamam canım, benden önce göndermezse doktorun öyle yaparız.
acıbademe gidiyorum. senin doktorun hangisiydi cnm?
canım ben çekirge doruk'a gidiyordum fakat drum mayıs sonu gibi doğum yapacakmış :roflol: şansa bak
ben de kaldımmı dımdızlak
ya bugun çok sıkıldım kımse konusmadı benle kaydirigubbakcemile3 kız deniz güneş geçermi şu 4 gün he kuşum akannehir
yoruldum kıslarrrrr ütü birikmiş ütü yaptım :)) annemde bizde uykusu geldi hatun uyuyor)))) şimdide yemek yapıcam :))
geçer geçer....
neler geçmedi ki?
bu da geçer..
Sulecik in randevusu 4 te değilmiydii gitti heralde...
inş..güzel haberlerle gelir oda...
umutlucum benim butun takvimlerde kız cıkmıstı ama dr erkek dedi :)
Eee hamile olduğunu bilmiyor muydun canım?olumunekankayizsmile
ya o da çıtı pıtı kadın zaten dr. önlüğü filan da giyince ne yalan söylim anlamadım ben saflığım tuttu galiba
bi de ben bebişi görecem heyecanıyla algılarımı tamamen dışa kapatmış olabilirim bu da bi ihtimal... ama nolur bana gülme denizcim :S
ya o da çıtı pıtı kadın zaten dr. önlüğü filan da giyince ne yalan söylim anlamadım ben saflığım tuttu galiba
bi de ben bebişi görecem heyecanıyla algılarımı tamamen dışa kapatmış olabilirim bu da bi ihtimal... ama nolur bana gülme denizcim :S
Peki napıcaksın değiştiricek misin?
Yok canım ne gülcem..ondan sormadım ama insan asıl son dakikada doktorunu yanında istiyor..
Ne yapcan?
tabi değiştiricem kızlar şimdiden zaten 10 gün içinde kontrolüm vardı 3 lü test için. yani yeni dr.uma 4. ayda başlamış olucam. mayısa kadar devam etmem saçma olur o saatten sonra yeni dr.a adapte olmam da güç. en iyisi şimdiden değiştirmek diilmi sizce de ?bilmiyorumkismile
tabi değiştiricem kızlar şimdiden zaten 10 gün içinde kontrolüm vardı 3 lü test için. yani yeni dr.uma 4. ayda başlamış olucam. mayısa kadar devam etmem saçma olur o saatten sonra yeni dr.a adapte olmam da güç. en iyisi şimdiden değiştirmek diilmi sizce de ?bilmiyorumkismile
demın forum gitti herhalde kontrol ediliyodu site neyse benı sivilceler gitmişti şimdi yıne geldiler sivilcelerim ne zman gidicek
hep o çıkolata ve yumurtanın yüzünden bide badem bide cips kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?