Selam arkadaşlarr çok uzun zamardır giremiyodumm gebeliğimin 19+4 durumuna geldi bilem. Bebişim dün 275 gr olmuştu. daha önce bi hafta geriden geliyordu hep, şimdi ise tam satı yakalamış. iki tane küçük oğlum olacak bi tanesi evde zati 12,5 aylık. herkeseee sağlıklı günler diliyorum
cnm maşallah paşana rabbım sag salım kucagına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
Selam arkadaşlarr çok uzun zamardır giremiyodumm gebeliğimin 19+4 durumuna geldi bilem. Bebişim dün 275 gr olmuştu. daha önce bi hafta geriden geliyordu hep, şimdi ise tam satı yakalamış. iki tane küçük oğlum olacak bi tanesi evde zati 12,5 aylık. herkeseee sağlıklı günler diliyorum
ooooo hanımlar neler oluyor burda bakalım...
Ortalık ateşlenmiş...
sorma capricim üzüldüm valla akannehir
Merhaba oya'cım hoş geldin...
Nasılsın?
:teselli:
canım benim kac haftalıkken yapılıyokı deteylı ultrason?bende bu cumartesi gidicem randevum var.bende dun 20 haftamı doldurdumYaa kızlar aklıma takıldı. Doktorum beni bir ay sonraya çağırdı. ayrıntılı ult. için ama ben bir ay sonra 22+4 oluyorum yani 23. hafta oluyor. Ayrıntılı için sorun olmaz dimi.
18-22 haftalar arası bakılıyormuş ya yanlış hatırlamıyorsam...
Ne yapsam önceye mi alsam biraz tarihi..
iyiyim tatlım sen nasılsın?
canım benim kac haftalıkken yapılıyokı deteylı ultrason?bende bu cumartesi gidicem randevum var.bende dun 20 haftamı doldurdum
Yaa kızlar aklıma takıldı. Doktorum beni bir ay sonraya çağırdı. ayrıntılı ult. için ama ben bir ay sonra 22+4 oluyorum yani 23. hafta oluyor. Ayrıntılı için sorun olmaz dimi.
18-22 haftalar arası bakılıyormuş ya yanlış hatırlamıyorsam...
Ne yapsam önceye mi alsam biraz tarihi..
Canım ben de iki hafta sonra gidicem 22 hafta olmuş oluyorum o zaman. 21+6 daha doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?