2010 Temmuz Anneleri : )

Oh maşallah ne kaldı acaba yemediğin..??sempatiksalakcinni

denız güneşcim kendime mukayet olamıyorum sivilcelerim gitsin die ugrasır dimi insan yok ben hala yiyorum benım ergenlıkte bile sivilcem olmadı ama ben bu kadarda bartılı şeyler yemezdimkı off ne yapcam ben mirmirmirmir

canım cipsin çikolatanın faydası yok bize onları yeme boşver ))

Bence de doğru yaparsın canım. Daha yolun yarısındayız. asıl bundan sonrası önemli.

Yeni bir doktor içine sinen birini inşallah bulursun.

hakılısınız kızlar ben de öyle düşünmüştüm zaten inşallah yeni doktoruma da hemen alışırım boshayallersmile

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
bu arada sulecik öğrenebildi mi acaba merak ettim, yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah opuyorumnanaktan

neyse güzel annler hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum yemek yicez görüşürüz yarın şulecik güzel haberlerini beklıyorum opuyorumnanaktan

kıslarrr eltim bu sabah doğum yaptı ailemize yeni biri katıldı :)) offf yaaaa isim sorunu çıktı bile kayınbabam kayınvaldem ve görümcem elçin diyormuş, eltim ve kayınım hira nur istiyor, eltimin ilk bebeğide buse olsun diyor. yaaa bizim bebek doğuncada aynı şeyler yaşanacak. bırakın anne baba kendisi karar versin çocuğunun ismine.

ıı GECELER HATUNLAR...

Biz bugün oğluşumu zu gördük.Büyümüş maşallahı var.17 haftalık olmuşuz.3lü test için kan aldılar cumaya sonuçları beklioruz.ınşallah iyi sonuçlar gelir.

iyi uykularrr sanırım herkes yatmış
rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inşallah ve mutlu olursunuz :))

yavsib---domates

öhöm öhöm alsanaalsanasmile

kızlar hamişliğinizin tadını çıkarın...bu tür tartışmalarda bulunmanız hoş olmuyor....

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…