naber deniz güneşcim nasılsın ben sana bu testi yaptıgımda dogru çıkmısmıydı balım :roflol:
umutlu bana yapmıstın canım kız cıkmıstı :)
yavsibcim gercektende beni senden baskası anlayamaz , ama ne yapalım hayırlısı buymus demekten baska care yok
iyi senden naber?
Valla benim çin takvimi, rus takvivmi, senin yaptığın test hep kız çıkıyordu zaten..
Öyle de oldu..ben de tuttu yani bu takvimler..
Rus takvımınde kız, çin takvımınde erkek cıktı.. buna gore rus takvımı dogru bayanssulusmile
Rus takvımınde kız, çin takvımınde erkek cıktı.. buna gore rus takvımı dogru bayanssulusmile
esterya beni sen anladın anlarsan sen anlan .gönül ahhh çekti ama dedigin gibi saglıklı olsun yeter çok şükür bu günlere diyelim .ama gönül ezik kaldı yaaaaaa:a015:
deniz güneş dün kendime kıyafet aldım lc waikikiden konuşmuştuk daha önce zaten.pantolon aldım kumaş siyah bi tane 38k aldım bedeni nasıl sence dar olmaz dimi yaa ben acemi çaylak ilk aldım sen tecrübelisin.
söylerlerdi de ben inanmazdım,
okuyunca da inanamadım, :1shok:
demek gerçekten böyle düşünenler varmış akannehir
sağlıklı bir bebeğiniz olacak ve sizin gönlünüz onun cinsiyeti için ezik kalıyor ha?
kimbilir şu an onun gönlü ne kadar ezik :1no2:
aynen öyle düşündüm deniz etek ve elbise daha serin tutar su 2 ay ilkbahar döneminde giyerim diye düşündüm sonra zaten yanacagız sıcaktan ve hamilelik ateşindenYani çok dar aldıysan 2 ay sonra giyemeyebilirsin malum elbet kilo alacaksın..
Ama 2 ay sonra da başka pantalon alırım diyorsan sen bilirsin..
Ben de şu anda 38 giyiyorum hala, ama bir pantalonumu 40 aldım sonra da giyeyim diye (hafif bol oldu şu an), bir tanesini de 38 aldım senin gibi..artık ilerleyen aylarda dar gelirse yapacak birşey yok dedim...
Bazı pantalonlar da licralı oluyor ya, lastikli gibi yani kilo alsan da oluyor, onlar daha iyi aslında..
Yaza elbise etek de giyicez ya..
domates senin bebegin varmı veyada su an ilkmi olucak cinsiyetini bilemiyorum ama bu bir tarz meselesi.sen kız çocuklarını sevebilirsin ben erkek çocukları daha çok seviyor ve anlasıyorum hep erkek bebegim olsun istedim ilk hamileligim bu gönlüm ALLAH BİLİYOR KULDAN SAKLAMAM CANIM ERKEK OLSUN İSTEDİ bunda agzını KOCAMAN AÇACAK BİŞEY YOK.GAYET DOGAL Bİ TERCİH VE İSTEK.AYNEN NİCKİN GİBİSİN CIVIKSINlmaz: OLMAZ BU İŞLER DOMATES HANIM KARIŞILMAZ ÖZEL İSTEKLERE S.SEN KENDİ BEBEGİNE BAK BEN KENDİME.evlat benim evladım kız yada erkek senden daha iyi bakar büyütürüm gibime geliyor
aynen öyle düşündüm deniz etek ve elbise daha serin tutar su 2 ay ilkbahar döneminde giyerim diye düşündüm sonra zaten yanacagız sıcaktan ve hamilelik ateşinden
sen ne dersina.s
bu yazdıklarınızdan sonra mesajınıza cevap verme gereği bile duymuyorum
evet evet çok sorun etme ,olduğu kadar giyersin işte..
güle güle giy.:icecream:...
bende cevap beklemiyorum zaten domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?