2010 Temmuz Anneleri : )

sagol canım uyacagım taabıkı butun gece uyumadım ben hıc bu kadar kotu hasta olmamıstım korkuyorum oksururken karnım kasılıyo sureklı ve benı cok huzursuz edıyoooo
canım benim çok geçmiş olsun.. kendine ve bebeğine dikkat et.. doktorunun söylediklerine harfiyen uy.. tekrar geçmiş olsun..

bu arada hepınıze gunaydın ben hıc ıyı olamadım cok kotu bır oksuruk basladı az sonra dr gıdıyorum dua edın zature falan olmayayım oksurmekten gozlerımde ates cıkıyo o derece yanııısenağlama

canım hemen ılık suya bir tatlı kaşığı bal birazda limon sık iç.. hemen yumuşatıyoo.. geçmiş olun

şulecik çok sevindim canım.. sen kız istiyordun sanırım.. Allah gönlüne göre verdi.. sağlıcakla al kucağına..

tşk. ederim cnm. evet kız istiyodum çok şükür oldu:)

bu arada hepınıze gunaydın ben hıc ıyı olamadım cok kotu bır oksuruk basladı az sonra dr gıdıyorum dua edın zature falan olmayayım oksurmekten gozlerımde ates cıkıyo o derece yanııısenağlama

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.

gözun aydn canm maşşllh evet tahmnlr tuttu bundan sonrakılerın hep kıs cıkacak sanrım gec göstryor ya kıslrkaydirigubbakcemile3

tşk. ederim cnm. bütün tahminler tuttu bende umutlunun kan yenileme çin takvimi kızların tahminleri vücut şekli hepsi tutuyo. bencede bundan sonrakiler hep kız olucak gibi.

sagol canım uyacagım taabıkı butun gece uyumadım ben hıc bu kadar kotu hasta olmamıstım korkuyorum oksururken karnım kasılıyo sureklı ve benı cok huzursuz edıyoooo

canım çok geçmiş olsun evet hemen dra git doktorun sana birini tavsiye eder zaten ben girip olduğumda beni yönlendirmişti inşallah hayırlı haberlerle gelirsinn ii ol tamm mı canım çok üüzldüm inan :gitme:

tesekkurederım canım ılacda cok kullanamam ama ıns en kısa surede ıyı olurum valla kuzucugumda cok rahatsız ben oksurdukce kımıldıyayıp duruyoooo onada huzur veremıyorummm hıccc

sagol murvetcıkgım sızde dıkkat edın cokkkk kendınıze

evet cnm bencede dene bı ara bnde faranjt olmştum kuru ökrk vardı sürekli lımnlu su içtim nanelişekr yıyordum bogzm kurumyr öksrgu azaltyrdu kurtrdım bıde bana sey önermşlrdı ama denemedım pekmz yada balla karabıberı karştrp ısılıp yersen işe yarrmş dmşlrdı

kayınvalıdemde de soyledı ama tatlı oksurumu cok arttırıyoooo bende zencefılle balı duydum ama yapmadımdr gıdeyımde olmazsa onları deneyecegım

kIZLAR GÜNAYDINNNN....
Nasılız bugün ben az önce çooook güzel bir kahvaltı yaptım.
ıştah feci açıldı beni kimse durduramaz:)))

Gözün aydın hadi hayırlısııı....hihoyyythihoyyyt

Günaydın güzel anneler,

Bugün düne göre çok iyiyim dün geceyi öksürmeden geçirebildim.
Kızımda rahatlamıştır sanırım.

Özlemcim hastamı oldun. tek öksürükmü var.
Ben bir haftadır çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…