2010 Temmuz Anneleri : )

Biz dün oğluşumuzu gördük.Büyümüş maşallahı var.
Ben onu çok çok çok seviyorum nasıl tatlı.
Yalnız doktorum bir şey söyledi.Ben hamileliğin ilk zamanlarında çok kanama yaşadığım için progestan kullanıyordum.Artık bırakabilirmiyim diye sordum.Doktorum da istersen devam et bir zararı yok sadece bebek biraz kıllı doğuyo ama sonra dökülüyo dedi.
Öff sinir oldum bebişim recep ivedik gibi mi doğacak yani ben 4 ay boyunca progestan kullandım çünkü
Aman sağlıklı olsun da ben onu kıllı da severim:))))

kızlar bişi sorcam ya konuyla alakasız ama hamile kaldığımdan beri vucudum çok hasas şu emla kremi kullansam mı dıorumm dun ılk defa jılet denemek zorunda kaldım her zman sir ağda kullanırdımm vazgeçmek istemıorum ağdadan hamile olduğum için yan etkisi olurmu acaba

Şulecik gözün aydın.Kızın hayırlı uğurlu olsun.

canım aynı sorun bendede var
hayatımda ilk defa jilet yapmak zorunda kaldım çünkü hüngür hüngür ağlıyodum ki ben makina kullanırdım canım hiç acımazdı herkes şaşırırdı.. güzellik merkezine gittim hamile kadınların çoğu böyle dedi hormonlarla alakalıymış..
amla kremi kullanma canım hamilelikte oda yasbilmiyorumkismileak

kayınvalıdemde de soyledı ama tatlı oksurumu cok arttırıyoooo bende zencefılle balı duydum ama yapmadımdr gıdeyımde olmazsa onları deneyecegım

bal ve zencefil iyi geliyor ama zencefilin tadı berbat.

kIZLAR GÜNAYDINNNN....
Nasılız bugün ben az önce çooook güzel bir kahvaltı yaptım.
İştah feci açıldı beni kimse durduramaz:)))

Günaydın afiyet olsun.

ya kızlar bebişimin cicilerini eklicem ama nasıl foto nasıl ekleniyo

imageshacktan yükleyebilirsin.
bana göre en basiti profilinde albüm yapmak. çünkü resim eklemeyi pek beceremiyorum

Dökülüyormuş annesi meraklanma sağlıklı olsunda onlar geçer.

Emlayı dra bir sor. jilete dönme bence.

Şulee, kızın geliyormuş hayırlı olsun.

Maşşallah tosun paşaya..

Kıl olayını hiç duymamıştım hem erkek dediğin azıcık kıllı olur dermişim heheh..sempatiksalakcinni

ama kıl olsa ne olur ya dökülüyor onlar zaten düşünme bunları.:dance:

MAŞALLH CANM YERZ BZ ONLRIkaydirigubbakcemile3
AY KIS RECP İVEDIKMİ mafoldumben BNDE SNRM3 AY BOYUNCA PROGSTN KULLNDIM LEKELNMM OLMŞTU DOKTRM BRKTRMŞTI SONRA KULLNMA DEDI AMA KILLNMDN BAHSTMDI DEMK KILLIMI DOGACAK BIZIMKILER

Bende aĞda kullnrdm okul dnmnde jlte donmk zornda kldım sonrada btnce donemedm agdya jeltte kesık olur dıye bnde krmmı kullnsam dedım ılerde hıc gormzcez gÖbŞlrden artık . ZarrlmymŞ kıslr depıtak fıln

Aaa Sulecikk hoşgeldinnn...
Hadi gözünaydın canımm yaa çok sevindim senin adına...
İçin rahatlamıştır...

herkese günaydınn arkadaşlar:))

Günaydın kızlar...
Günaydınn şekerler...opuyorumnanaktan

bu arada hepınıze gunaydın ben hıc ıyı olamadım cok kotu bır oksuruk basladı az sonra dr gıdıyorum dua edın zature falan olmayayım oksurmekten gozlerımde ates cıkıyo o derece yanııısenağlama
Günaydın...Çook çok geçmiş olsun canım yaa...

Kızlarr günaydınlar olsunn....
Ben geldimm:)))
yine güzel haberler gelmiş annişlerden çok şükür...
Bizde iyiyizz sabah kahvaltımızı yaptık kızımla bir güzel...
Şimdi çalışıyoruz...
Öpüyoruzz sizleriii...

Yaaa ne yazıkki ben de jilet kullanıyorum arkadaşlar ama ağdaya dönücem bu ay kesin.Normal doğum olursa tertemiz olmak istiyorum bu konu beni çok geriyor.Çünkü doğumhanedeki ebeler ve hemşirelerin hepsi komşularım ve arkadaşlarım.Tüm mahalle beni konuşsun istemem.Bu mesele beni nasıl geriyo bilseniz.Sırf bu yüzden başka yerde mi doğum yapsam diye düşünmeye başladım.

Ve işin kötüsü hamilelik sonrası benimkinde renk koyulaşması oldu normalmiş olurmuş bazılarında ama ben bembeyaz kadın orası kapkara millet şok olacak:)))Sanki temizlesem bile temiz durmuyo bu renk olayından sonra.Yaa kadın olmak ne zor iş yaa((

Ozlem 483 çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşirsin umarım öyle büyük bişey çıkmaz....

Kızlar 4 boyutlu ultrasona gidecek olanlar var mı aranızda?
Sizce gerekli bişey mi.Hani 2li ve 3lü sonuçları iyi geldiyse gerek yok dedi benim dr.um ama illaki gitmek gerekir mi sizce?Ve fiyatlar nasıl?

Kızlar 4 boyutlu ultrasona gidecek olanlar var mı aranızda?
Sizce gerekli bişey mi.Hani 2li ve 3lü sonuçları iyi geldiyse gerek yok dedi benim dr.um ama illaki gitmek gerekir mi sizce?Ve fiyatlar nasıl?

23. haftada gidicem.
160 lira Bakırköyde bir görüntüleme merkezine gidicem.

Ben kızıma isim bulamıyorum.

Kızlar 4. ayımdayım ve normalde bu aylarda herkes demir hapı kullanmaya başlıyor.Ama dün akşam kan sonuçlarım çok iyi çıktığı için doktorum bana yazmadı ısrarla istememe rağmen ısrarla yazmadı.Gerek yok çünkü değerlerin çok iyi dedi.Peki içsem zararı mı olacak ki diyorum.Neden kendi kendine vücudunu yoracaksın böbreklerin karaciğerin her ilaçta etkileniyor sonuçta dedi.Sizce kendim alsam mı yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…