- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
23. haftada gidicem.
160 lira Bakırköyde bir görüntüleme merkezine gidicem.
Ben kızıma isim bulamıyorum.
Kızlar 4 boyutlu ultrasona gidecek olanlar var mı aranızda?
Sizce gerekli bişey mi.Hani 2li ve 3lü sonuçları iyi geldiyse gerek yok dedi benim dr.um ama illaki gitmek gerekir mi sizce?Ve fiyatlar nasıl?
Ela Naz ya da Nisan favori isimlerim kızım olsaydı koyacaktık.Ama bizim oğluş olacak.
Dila da çok hoşuma gidiyor...
benim onuçlarım iyi çıkmaına rağmen doktorum giricez dedi. çünkü biz kadın doğumcuların göremediği bazı şeyler olabilir dedi.. şimdi yanlış bişe söylemeyim ama ddetaylı ultrasonun uzmanları farklıymış radyoterapist gibi bişe dedi.. yaklaşık 30-45 dk sürüyomuş ultrason... mutlaka taviye ediyolar ama fiyatını bende henüz öğrenmedim mart başı giricem 20. haftam bitince
benim onuçlarım iyi çıkmaına rağmen doktorum giricez dedi. çünkü biz kadın doğumcuların göremediği bazı şeyler olabilir dedi.. şimdi yanlış bişe söylemeyim ama ddetaylı ultrasonun uzmanları farklıymış radyoterapist gibi bişe dedi.. yaklaşık 30-45 dk sürüyomuş ultrason... mutlaka taviye ediyolar ama fiyatını bende henüz öğrenmedim mart başı giricem 20. haftam bitince
Kızlar 4. ayımdayım ve normalde bu aylarda herkes demir hapı kullanmaya başlıyor.Ama dün akşam kan sonuçlarım çok iyi çıktığı için doktorum bana yazmadı ısrarla istememe rağmen ısrarla yazmadı.Gerek yok çünkü değerlerin çok iyi dedi.Peki içsem zararı mı olacak ki diyorum.Neden kendi kendine vücudunu yoracaksın böbreklerin karaciğerin her ilaçta etkileniyor sonuçta dedi.Sizce kendim alsam mı yaa?
Evet aslında radyoterapistlik diye uzmanlaşma alanı bile var doğru söylemiş doktoruz canım.Ben de gideyim o zaman kesin.Samsun da olup da iyi bir merkez tavsiye edebilecek olan var mı?Ben Tokatın ilçesindeyim burada 4 boyutlu yok en yakınımızda Samsun var bilen varsa yardımlarınızı beklerim...
Yaaa ne yazıkki ben de jilet kullanıyorum arkadaşlar ama ağdaya dönücem bu ay kesin.Normal doğum olursa tertemiz olmak istiyorum bu konu beni çok geriyor.Çünkü doğumhanedeki ebeler ve hemşirelerin hepsi komşularım ve arkadaşlarım.Tüm mahalle beni konuşsun istemem.Bu mesele beni nasıl geriyo bilseniz.Sırf bu yüzden başka yerde mi doğum yapsam diye düşünmeye başladım.
Ve işin kötüsü hamilelik sonrası benimkinde renk koyulaşması oldu normalmiş olurmuş bazılarında ama ben bembeyaz kadın orası kapkara millet şok olacak:)))Sanki temizlesem bile temiz durmuyo bu renk olayından sonra.Yaa kadın olmak ne zor iş yaa((
efim, esm_ckr, hatce39+, hgs2002, khhiwa, muruvvet+ nerdesiniz
geldiiikk burdayızz :)))
geçmişe bakınayım dedim ama çok hızlı ilerliyor :)
nasılsınız?güzel annecikler...
benim 4 gündür midem ekşiyor,yanıyor,bulanıyor(( 21.haftadayım ben,saçları çıkıyor olabilir mi? normal mi acaba???dr aradım gaviscon içebilirsin dedi ama içmedim korkudan...elma ve soda hafifletiyor ama 3-5 saat sonra tekrarlıyor...oğlum bi doğsun sağlıcakla da ben acı çekmeye razıyım o da ayrı bi konu :)))ama yeminim var kıçına ilk ben vurcam aklinialirimsmile
geldiiikk burdayızz :)))
benim 4 gündür midem ekşiyor,yanıyor,bulanıyor(( 21.haftadayım ben,saçları çıkıyor olabilir mi? normal mi acaba???dr aradım gaviscon içebilirsin dedi ama içmedim korkudan...elma ve soda hafifletiyor ama 3-5 saat sonra tekrarlıyor...oğlum bi doğsun sağlıcakla da ben acı çekmeye razıyım o da ayrı bi konu :)))ama yeminim var kıçına ilk ben vurcam aklinialirimsmile
efndm cnm çlşyrm brs işlrm var arada bakyrm forma
ya nette zararı yok diıor kararsız kaldım kullansam mı kullanmasam mı şu emlayı
hg canm bendede arada yanma ekşme olyr bende rennı kullnyrm cnm sakıncası yoktr dr verdyse iç canm genlde hamur mayalı acılı seylr yıyınce cok yanıyor mıdem benmgeldiiikk burdayızz :)))
Benim 4 gündür midem ekşiyor,yanıyor,bulanıyor(( 21.haftadayım ben,saçları çıkıyor olabilir mi? Normal mi acaba???dr aradım gaviscon içebilirsin dedi ama içmedim korkudan...elma ve soda hafifletiyor ama 3-5 saat sonra tekrarlıyor...oğlum bi doğsun sağlıcakla da ben acı çekmeye razıyım o da ayrı bi konu :)))ama yeminim var kıçına ilk ben vurcam aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?