2010 Temmuz Anneleri : )

23. haftada gidicem.
160 lira Bakırköyde bir görüntüleme merkezine gidicem.

Ben kızıma isim bulamıyorum.

Ela Naz ya da Nisan favori isimlerim kızım olsaydı koyacaktık.Ama bizim oğluş olacak.
Dila da çok hoşuma gidiyor...

Kızlar 4 boyutlu ultrasona gidecek olanlar var mı aranızda?
Sizce gerekli bişey mi.Hani 2li ve 3lü sonuçları iyi geldiyse gerek yok dedi benim dr.um ama illaki gitmek gerekir mi sizce?Ve fiyatlar nasıl?

benim onuçlarım iyi çıkmaına rağmen doktorum giricez dedi. çünkü biz kadın doğumcuların göremediği bazı şeyler olabilir dedi.. şimdi yanlış bişe söylemeyim ama ddetaylı ultrasonun uzmanları farklıymış radyoterapist gibi bişe dedi.. yaklaşık 30-45 dk sürüyomuş ultrason... mutlaka taviye ediyolar ama fiyatını bende henüz öğrenmedim mart başı giricem 20. haftam bitince

Ela Naz ya da Nisan favori isimlerim kızım olsaydı koyacaktık.Ama bizim oğluş olacak.
Dila da çok hoşuma gidiyor...

sağol isim listesi yapıyorum babasıyla karar vericez.

benimde drum bakmayacak görüntüleme merkezine gönderdi.
onların makinalarıda daha iyiymiş ve dediğin gibi uzmanları farklıymış.

Evet aslında radyoterapistlik diye uzmanlaşma alanı bile var doğru söylemiş doktoruz canım.Ben de gideyim o zaman kesin.Samsun da olup da iyi bir merkez tavsiye edebilecek olan var mı?Ben Tokatın ilçesindeyim burada 4 boyutlu yok en yakınımızda Samsun var bilen varsa yardımlarınızı beklerim...

Canım bana da henüz vermedi doktorum..
Ben de sordum elevite devam, 15-20 gün gibi geçsin vericem şimdilik gerek yok dedi..

Ben üzerinde durmadım sonuçta vericek diye..

Benim doktorumdaki ultrason zaten 4 boyutlu..Dopler dediklerinden..zaten hep bunda bakıyoruz ..

Ayrıntılı dedikleriniz bunun da mı üstü oluyor ? Bana henüz birşey demedi doktorum..
Soracaktım doktoruma bunu..neyse 1 martta gidicem sorarım.. sorarım..

günaydın şulecigim allah gönlüne göre verdi rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :Saruboceq:

cnm maşallah bebegıne bende görsem artık kuzumu 3 günümüz kaldı :Saruboceq:

EVET CNM BNDE JLT KULLNYRM BNMKIDE ÖLE KARA DURUYR SANKI BEN ESMRIM AMA ALT TARF(VAJINAL BOLGE) DAHADA KARA SANKI NEDENSE EVLNDIKTEN SONRA KARARMŞ BNMKI NORMLMDR ACABA KISKEN ÖLE DEGLDI BUbilmiyorumkismile AYY AGDAYA DÖNEMEM BEN KIL KOKLERI KALNLŞMŞTR KANAR ALIRKN VALLHA EVET HER ACI KADINDA VAR VALLHA

geldiiikk burdayızz :)))
geçmişe bakınayım dedim ama çok hızlı ilerliyor :)
nasılsınız?güzel annecikler...
benim 4 gündür midem ekşiyor,yanıyor,bulanıyor (( 21.haftadayım ben,saçları çıkıyor olabilir mi? normal mi acaba???dr aradım gaviscon içebilirsin dedi ama içmedim korkudan...elma ve soda hafifletiyor ama 3-5 saat sonra tekrarlıyor...oğlum bi doğsun sağlıcakla da ben acı çekmeye razıyım o da ayrı bi konu :)))ama yeminim var kıçına ilk ben vurcam aklinialirimsmile

Olabilir canım kimisinin bu aylarda da bulantı oluyormuş..

Ay lütfen bana uğramasın yeni yeni bitti benim bulantılar valla hiç de öyle 3 ay bitince bıçak gibi kesilir dedikleri gibi kesilmedi...

Soda bana da iyi geliyor ama doktorum günde 2 den fazla istemedi.

cnm hosgeldin gaviscon içmekten korkma gerçekten çok ii bir mide şurubu ama sen bilirsin benımde çok yanıyo hele sabah uykudan uyandıgımda kahvaltının yarısına kadar o yanma geçmiyo resmen kasıyo midemi hsg bende 3 gün sonra ögrenıyorum cinsiyetını allah nasi ederse :Saruboceq:

ya nette zararı yok diıor kararsız kaldım kullansam mı kullanmasam mı şu emlayı

hg canm bendede arada yanma ekşme olyr bende rennı kullnyrm cnm sakıncası yoktr dr verdyse iç canm genlde hamur mayalı acılı seylr yıyınce cok yanıyor mıdem benm

hadi bakalım umutluu öğrenirsin inş.cinsiyetini :)ama erkek çıkacak
denizcim allah korusun bi daha yaşamazsın inş.
kimse yaşamasın çok kötü bişeymiş..ben şu zamana kadar hiç mide sorunu ile karşılaşmamıştım ama şimdi acısını çekiyorum...gaviscon da zorda kalırsam içicem galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…