Benim doktorumdaki ultrason zaten 4 boyutlu..Dopler dediklerinden..zaten hep bunda bakıyoruz ..
Ayrıntılı dedikleriniz bunun da mı üstü oluyor ? Bana henüz birşey demedi doktorum..
Soracaktım doktoruma bunu..neyse 1 martta gidicem sorarım.. sorarım..
Benim doktorumdaki ultrason zaten 4 boyutlu..Dopler dediklerinden..zaten hep bunda bakıyoruz ..
Ayrıntılı dedikleriniz bunun da mı üstü oluyor ? Bana henüz birşey demedi doktorum..
Soracaktım doktoruma bunu..neyse 1 martta gidicem sorarım.. sorarım..
benim gittiğimde renkli ve 4 boyutlu ultroson cihazını kullanıyor.
Ayrıntılı ultroson makinası farklımıdır bilmiyorum.
(Dikkat: dilimizde ayrıntılı ultrasonografi için sıklıkla yanlış kullanılan ifadeler şunlardır: renkli ultrason, doppler, dobbler, dört boyutlu ultrason, büyük ultrason)
Ayrıntılı ultrasonografi, bebeğin organ gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların nispeten daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19 ile 23. gebelik haftaları arasında genellikle gebeliği takip eden doktor tarafından uygulanan bir incelemedir. Bu incelemede bebek ve bebeğe ait yapılar "tepeden tırnağa" gözden geçirilir ve ultrasonografi ile gözlemlenebilecek tüm özellikler dikkatli bir şekilde incelenerek bebeğin sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi edinilir.
alıntıdır gebelikorg
hadi bakalım umutluu öğrenirsin inş.cinsiyetini :)ama erkek çıkacak
denizcim allah korusun bi daha yaşamazsın inş.
kimse yaşamasın çok kötü bişeymiş..ben şu zamana kadar hiç mide sorunu ile karşılaşmamıştım ama şimdi acısını çekiyorum...gaviscon da zorda kalırsam içicem galiba..
ayrıntılı ultrasonda bebeğin tek tek organları inceleniyor kan dolaşımı kalbi böbrekleri vs vs.. hatta parmak aralarına kadar bakılıyo beyin gelişimine kadar bunları kadın doğumcular yapamıyomuş... beni özel bi kadına yönlendirdi mesela doktorum..
kolay gelsin bebegim opuyorumnanaktan mürvet hala aklıma geliince kendimi tutamıyorum ay ogun ne güldüm çatlattın beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şulecik gözün aydın.Kızın hayırlı uğurlu olsun.
Aaa Sulecikk hoşgeldinnn...
Hadi gözünaydın canımm yaa çok sevindim senin adına...
İçin rahatlamıştır...
günaydın şulecigim allah gönlüne göre verdi rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :Saruboceq:
tşk. ederim miss Allah gönlüme göre verdi:)
tşk. ederim kivii.
h.b. cnm tşk. ederim evet baya rahatladım ne olucak merakı bitti zeynep dilamız gelio inş.
tşk. ederim umutlucum amin. umarım sende en yakın zamanda öğrenirsin insan rahatlıyo baya:)
Galiba farklı yaa...CADIARZU
Anlamadım neyse.
Doktorumda hiçbirşey söylemedi bu konyla ilgili..Sorarız bakalım.
umutluuu randevun mu var canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhhhh :))
çok saol cnm evet cumartesi günü erkenden gidice doktor 13:30 a kadar orda valla meraktan çatlıcam güll bişe sorucam benım kasıkalarım çok agrıyo sankı bebek kasıklarda büyüyo resmen gerildigini acıdıgını hissediyorum mafoldumben
canım dünde benim çok sancım vardı oturup kalkarken bile çok canım acıyordu ama ben dün yoruldum biraz ondandır diye düşündüm. tabi bu ağrılarda bebeğin büyümeside büyük etken. yinede için rahat etmiyorsa doktora gidince bi sor.
günaydın kızlar süper haberlerle geldim herkesin tahminleri tuttu %90 kız dedi doktor zemuszemus ay çok tatlı olmuş kızım benim büyümüş sağlığı her şeyi yerinde maşallah üçlü test için kan verdim sabah o yüzden geciktim biraz inş. oda güzel çıkar. ayrıca kızımı dvd ye kaydetti doktor bundan sonra dvd den izliyicez küçük hanımı çok mutluyum kızlar çokkkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?