anladım nefertiti görev geregi ordasın galiba senin bebişin cinsiyeti ne
deniz güneş ayrıntılı bildigim kadrıyla 4 boyutlu olan bunu okumuştum genelde.bizlerin muayene oldugu 2 boyutlu sinema filmi gibi siyah gösteren sen galiba en gelişmiş sekilde muayene oluyorsun zaten
Bu adam profesörmüş o yüzden mi bu fiyat acaba?
slm kızlar bende yeni yeni hissediyorum bebişimi ama ilk hamileligimde daha erken hissetmiştim
kızlar ben kaçıyorum öptüm hepinizi
hoşçakalınız :1hug:
aksama yemegımde yok oturuyorum ohh ne güzel.
deniz güneş ayrıntılı bildigim kadrıyla 4 boyutlu olan bunu okumuştum genelde.bizlerin muayene oldugu 2 boyutlu sinema filmi gibi siyah gösteren sen galiba en gelişmiş sekilde muayene oluyorsun zaten
Canım her 4 boyutluya bakıldığında ayrıntılı ultrasona girmiş olmuyorsun. Benim doktorda da var 4 boyutlu ama önemli olan ayrıntılı ultrason konusunda uzman olan bir doktorun 4 boyutluya bakması. Her kadın doğumcu ayrıntılı konusunda uzman değil. Bence sen gideceğin yere sor sizde ayrıntılı ultrason konusunda uzman doktor var mı de. Veya aslında en iyisi seni bu konuda herzaman gittiğin norml kadın doğumcunun yönelndirmesi. Çünkü bu konuda uzman olan fazla kişi yok belli bikaç kişi var diye biliyorum.
kızlar ben ozoff diye bir arkadaşımız varya o bir yer sölemişti ultrasona girince ayrıyetten cd ye çekip veriyolarmış bende yarın için ordan randevu aldım 4boyutluymuş ultrason fiyatıda uygunmuş bence yapılası gereken bişey ayrıntılı ultrason diye düşünüyorum :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?