2010 Temmuz Anneleri : )

deniz güneş ayrıntılı bildigim kadrıyla 4 boyutlu olan bunu okumuştum genelde.bizlerin muayene oldugu 2 boyutlu sinema filmi gibi siyah gösteren sen galiba en gelişmiş sekilde muayene oluyorsun zaten

Canım her 4 boyutluya bakıldığında ayrıntılı ultrasona girmiş olmuyorsun. Benim doktorda da var 4 boyutlu ama önemli olan ayrıntılı ultrason konusunda uzman olan bir doktorun 4 boyutluya bakması. Her kadın doğumcu ayrıntılı konusunda uzman değil. Bence sen gideceğin yere sor sizde ayrıntılı ultrason konusunda uzman doktor var mı de. Veya aslında en iyisi seni bu konuda herzaman gittiğin norml kadın doğumcunun yönelndirmesi. Çünkü bu konuda uzman olan fazla kişi yok belli bikaç kişi var diye biliyorum.

arkadaşlar sizlerin gittikleri doktorlar hastaneler ney öyle yaa uçmuşlar.yüksek fiyatlar muayene ücreti ben böyle bişey duymadım 350 bir ultrason için istenirmi bu ney yaa.yazık günahtır.bizim burada normal muayene ben 12 tl veriyorum en iyiye hadi gidicem desen 24 tl bişey yani nedir eni boyu bir kilo kontrol bir tansiyon ölç birde bebege bak ultrasondan biraz yorum yap ilacı yaz yolla diger muayeneye kadar bu daha ne yapılacak.sizn doktorlar ne yapıyo bebegin GENETıGıNıMı ıNCELıYOR VALLA PES DOGUMLARDA uygun buralarda yazıktır

ayrıntılıya gelince burada yapan profesör var onunda muayenesi 180 diye duydum.gerekirse doktorum yönlendirirse yaptırırım hemen

deniz güneş ayrıntılı bildigim kadrıyla 4 boyutlu olan bunu okumuştum genelde.bizlerin muayene oldugu 2 boyutlu sinema filmi gibi siyah gösteren sen galiba en gelişmiş sekilde muayene oluyorsun zaten

Kızlar bu benim bebeğim değil de biz hep böyle bakıyoruz ultrasonda..4 boyutlu bu..Doktorda habire ölçüyor birşeyler.

Ama ayrıntılı da parmak araları, kan akım hızı, kalp böbrek bakılıyormuş..
Yani o kadar inceleniyormuş..
Ben parmak arasını falan görmedim..:)) Bilemicem ya sorarız..

Bence ayrıntılı daha farklı gibi. neyse anlamadım:))))))))9

Sana katılıyorum...yerimseniben

canım ayrıntılı ultrason ayrı ücrete tabiymiş ben oraya tekrar sordum 120 tl dediler ama ssk ya nekadar onu sormadım normal muayne yaparken de 4 boyutluyla bakıyo sadece o görüntüleri video şeklinde veriyo ayrıntılı ultrasonda iç organlarını falan tek tek inceliyo biraz daha detaylı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…