2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar yemekten sonra 20 dk falan yürüyüş yaptım, çok iyi geldi. ofise biraz geç kaldım ama :) akşamları eve girince çıkmak imkansız oluyor o yorgunlukla. havalar böyle güzel olduğu sürece öğlenleri yürümeye çalışıcam.

slm cnm hayrlısı olsun ne güsel kısın olckmş maşllh saglklrı ii olsunda canm. Darısı sonuçlara inşşlh

canım bende hergün 2 km bisiklet sürüyorum tabi kalp atışlarımı kontrol altında tutuyorum

evet cok ıı gelyr bende dun yaptım ama bugn cıkamadım işyerınde içinde dollndım drdum patrnda gördu yüryş yapyrm dedım:)

yürüyüş rahar bir doğum için çok önemliymiş gerçekten.
önemsemek lazım.
hava nasıl güzel bugün izmirde , tam yürüyüş havası kızlar....

bundan sonra çok sık duyabiliriz böle cinsiyet değişikliklerini valla benimde her cnsiyet sorulduğunda bu aklıma geliyor ya daha sonra değişirse die:))))

dr banada 100 % kız dedı 16 haftamda ama son gunlerde o kdr cok duyuyorum kı yanılmaları bilmiyorumkismile Kızıma kıyafet dızmeye bıle basladım bayanssulusmile
Saglıkla nasıp etsın inş...

Kızlar bırde neredeyse 19 haftalık olucak ama hala hıssedemıyorum ben bilmiyorumkismile arada yanı gunde bır ıkı kez bır pır pır oluyo ama onunda ne oldugunu tam cozemıyorum

Kızlar bırde neredeyse 19 haftalık olucak ama hala hıssedemıyorum ben bilmiyorumkismile arada yanı gunde bır ıkı kez bır pır pır oluyo ama onunda ne oldugunu tam cozemıyorum

seninle aynı haftadayız canım, ben de aynı şeyi hissediyorum :)

ayy çok güzel bişi ya hissetmek bende başladım hisstmeye hemen elimi koyuyorum ama dıştan anlayamıyorum neyse buda güzel:))zemuszemus

kızlar nasılsınız ben 22haftalık oldum benimki içerde sıkılmaya başladı heralde çok kıpırdıyo ve biraz daha sert vurmaya başladı şaşırtıyo beni ayrıca yarın ayrıntılı usg için doktora gidicez inşallah herşey güzel çıkar epeydir giremedim herkes iyimi

maşallah maşallah..:ecrin_bebek:

gelince anlat bize şu ayrıntılıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…