herkese selam kızlar. Zemuszemus
hatırlayan arkadaşlar vardır geçen ay doktor bana %85 erkek demişti.
Bu haftaki kontrolümüzde %100 kız olduğunu öğrendik hihoyyyt
benim için cinsiyetin önemi yoktu ama gerçekten sürpriz oldu bize. Hala şaşkınlığımı atamadım üstümden , çünkü genelde erkek dendiğinde bir daha değişmiyor.
Sağlıklıymış kızımız. Boyu kilosu yerinde.
üçlü test için kan verdik. Sonuçlarını haftaya alıcaz. Inşallah o da normal çıkar...
kızlar yemekten sonra 20 dk falan yürüyüş yaptım, çok iyi geldi. ofise biraz geç kaldım ama :) akşamları eve girince çıkmak imkansız oluyor o yorgunlukla. havalar böyle güzel olduğu sürece öğlenleri yürümeye çalışıcam.
kızlar yemekten sonra 20 dk falan yürüyüş yaptım, çok iyi geldi. ofise biraz geç kaldım ama :) akşamları eve girince çıkmak imkansız oluyor o yorgunlukla. havalar böyle güzel olduğu sürece öğlenleri yürümeye çalışıcam.
bundan sonra çok sık duyabiliriz böle cinsiyet değişikliklerini valla benimde her cnsiyet sorulduğunda bu aklıma geliyor ya daha sonra değişirse die:))))
Kızlar bırde neredeyse 19 haftalık olucak ama hala hıssedemıyorum ben bilmiyorumkismile arada yanı gunde bır ıkı kez bır pır pır oluyo ama onunda ne oldugunu tam cozemıyorum
Kızlar bırde neredeyse 19 haftalık olucak ama hala hıssedemıyorum ben bilmiyorumkismile arada yanı gunde bır ıkı kez bır pır pır oluyo ama onunda ne oldugunu tam cozemıyorum
slm deniz güneş nasılsın nasıl gidiyo bebeğin nasıl?
kızlar nasılsınız ben 22haftalık oldum benimki içerde sıkılmaya başladı heralde çok kıpırdıyo ve biraz daha sert vurmaya başladı şaşırtıyo beni ayrıca yarın ayrıntılı usg için doktora gidicez inşallah herşey güzel çıkar epeydir giremedim herkes iyimi
iyiyiz çok şükür..siz?:CüvCüv:
ben geldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?