ALLAH iyilik versin deniz güneş. bizde çok şükür iyiyiz.su ayrıntılı ultrasyon bakılması gereken bişeymi tam anlamıyla bilgim yok nedir bir anlatırmısınz:uhm:
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason ücretlerini yazmışsınız benim burda gideceğim doktor 350 lira istiyor. Bidoktor daha var ankarada bilindik o da 250 istiyor yaaa.
nefertiti hoşgeldina.s
Kızlar ben çıkıcam birazdan...
herkese güzel haftasonları diliyorum...
yarın ablamın oğlunun 40 uçurmasını yapıcaz anneanneye gidiyoruz:))))
Darısı bizlerin başına inş..
Öpüyorummm...
Arkadaşlar ayrıntılı ultrason ücretlerini yazmışsınız benim burda gideceğim doktor 350 lira istiyor. Bidoktor daha var ankarada bilindik o da 250 istiyor yaaa.
Seninkisi de uçmuş.
Esm_Çkr 10 liraya gidiyor, bilmiyorumkismileöğlen bunun muhabbetibi yaptık nasıl bu kadar uçurum olur diye ama öyle kaldı..sempatiksalakcinni
Oluyor demek.:ecrin_bebek:
Ben de anlamadım.
Genel olarak 100 den aşağı değilmiş öyle diyor arkadaşlar.CADIARZUkafamçokkarıştı
Kızlar ben çıkıcam birazdan...
herkese güzel haftasonları diliyorum...
yarın ablamın oğlunun 40 uçurmasını yapıcaz anneanneye gidiyoruz:))))
Darısı bizlerin başına inş..
Öpüyorummm...
off cok yüksek fıyatlar.özel hastanelerde mı böyle?
kızlar ben ozoff diye bir arkadaşımız varya o bir yer sölemişti ultrasona girince ayrıyetten cd ye çekip veriyolarmış bende yarın için ordan randevu aldım 4boyutluymuş ultrason fiyatıda uygunmuş bence yapılası gereken bişey ayrıntılı ultrason diye düşünüyorum :ecrin_bebek:
nefertiti ben avrupa hastanesine gidiyorum ibrahim beye su an için memnunum ama arzu hanımıda duydum iyi diyolar sizzdemi kayseriden
gerçekten çok pahalıymış yahu.
100-200 anladık da 350 deli bir rakam bence((
yok canım bn nevsehırdeyım yakın oldugu ıcın sık gelıyoruz kayserıye.
Ayrıntılının o olduğuna eminmisin?CADIARZU
Benim herzaman bakındığım ult. da 4 boyutlu ve cd her zaman hazır..CADIARZU
Ayrıntılı dedikleri bu değil ama neyse ...ben pek bilgi sahibi değilim araştrmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?