2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar ayrıntılı ultrason ücretlerini yazmışsınız benim burda gideceğim doktor 350 lira istiyor. Bidoktor daha var ankarada bilindik o da 250 istiyor yaaa.

ALLAH iyilik versin deniz güneş. bizde çok şükür iyiyiz.su ayrıntılı ultrasyon bakılması gereken bişeymi tam anlamıyla bilgim yok nedir bir anlatırmısınz:uhm:

Bana doktorum henüz bu konuyla ilgili birşey söylemedi..
Bebeği tepeden tırnağa inceliyormuş bizim ultrasınlardan farklıymış..
Burdaki çopu arkadaşa da doktorları önermiş.

1 martta randevum var, doktorum söyler sanırım söylemezse de ben de sorucam..

Arkadaşlar ayrıntılı ultrason ücretlerini yazmışsınız benim burda gideceğim doktor 350 lira istiyor. Bidoktor daha var ankarada bilindik o da 250 istiyor yaaa.

Seninkisi de uçmuş.
Esm_Çkr 10 liraya gidiyor, bilmiyorumkismileöğlen bunun muhabbetibi yaptık nasıl bu kadar uçurum olur diye ama öyle kaldı..sempatiksalakcinni

Oluyor demek.:ecrin_bebek:
Ben de anlamadım.
Genel olarak 100 den aşağı değilmiş öyle diyor arkadaşlar.CADIARZUkafamçokkarıştı

Kızlar ben çıkıcam birazdan...
herkese güzel haftasonları diliyorum...
yarın ablamın oğlunun 40 uçurmasını yapıcaz anneanneye gidiyoruz:))))
Darısı bizlerin başına inş..
Öpüyorummm...

Valla ben de şaştım bu işe:uhm:

nefertiti ben avrupa hastanesine gidiyorum ibrahim beye su an için memnunum ama arzu hanımıda duydum iyi diyolar sizzdemi kayseriden

kızlar ben ozoff diye bir arkadaşımız varya o bir yer sölemişti ultrasona girince ayrıyetten cd ye çekip veriyolarmış bende yarın için ordan randevu aldım 4boyutluymuş ultrason fiyatıda uygunmuş bence yapılası gereken bişey ayrıntılı ultrason diye düşünüyorum :ecrin_bebek:

Ayrıntılının o olduğuna eminmisin?CADIARZU

Benim herzaman bakındığım ult. da 4 boyutlu ve cd her zaman hazır..CADIARZU
Ayrıntılı dedikleri bu değil ama neyse ...ben pek bilgi sahibi değilim araştrmak lazım.

gerçekten çok pahalıymış yahu.

100-200 anladık da 350 deli bir rakam bence((

deniz güneş ayrıntılı bildigim kadrıyla 4 boyutlu olan bunu okumuştum genelde.bizlerin muayene oldugu 2 boyutlu sinema filmi gibi siyah gösteren sen galiba en gelişmiş sekilde muayene oluyorsun zaten

şimdi ayrıntılı kavramını dediğin gibi karışabiliyor bende iyi anlaşılması için bebeğin bütün organlarının inceyen usg mi diye sordum evet dediler ve onun için farklı uzman baktığını sölediler bakalım yyarın iyice belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…