2010 Temmuz Anneleri : )

ben şimdi hastaneyi aradım sordum ayrı bir doktor kontrol ediyormuş kendi doktorumuzda yanımızda oluyormuş yinede.

mevcut bulunan tüm organ incelemeleri yapılıyormuş.

ama maalesef fiyat bilgisi vermediler.

bende yeni geldim doktordan 3 marta ayrıntılı ultrason günü verdiler
bide en yakın sağlık ocağından tetenoz aşısı yaptır dedi.

huri37 asagıda ona soralım ayrıntılı ultrasonu.

benim girdiğim ayrıntılı ultrason .aynı normal ultrason gibi ama daha detaylı..
kasıklara bakıyorlar kasıklardan rahime geçen damarlar var onlar dinleniyor bebeğin bağırsaklarına böbrek karaciğer miğde kalkp hepsi daha bir ayrıntılı inceleniyor.sen baktığında ekran aynıo ekran cihaz aynı cihaz ama başka doktor bakıyor ve daha ayrıntılı sesler falan daha yüksek dinleniyor ...parmakları sayılıyor mesela ....
bende özele gidiyordum sizin döneminizdeyken...

bizim ayrıntılı ultrason resimlerimiz işte bunlar...

[/url][/IMG]

elleri

[/url][/IMG]

ve ayak omurga

Son düzenleme:

canım 120 tl olduğunu öğrendim ama benim acıbadem sigortam var ve orda geçerliymış %80 nini sigorta şirketi ödüyoryani 20-30falan ödiycem galiba benimde zaten ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor 22.haftadayım inşallah memnun kalırım

yani şöyle ki..
normalde ultrasona girdiğinizde kalp,miğde görünür...
eller ayaklar görünür ama detaylı olmaz bulanık olduğunu düşünelim...ayrıntılıda aynı görüntü ama daha detaylı oluyor..tüm iç organlar,plesenta,bebek göbek bağı,cinsel organı,annenin rahime giden kasıkalrdan geçen ana damarlar,amnios sıvısı hepsini daha açık berrak görebiliyorsun...ellerini bile parmakları sayabiliyorsun..yukarda ipeğin ayrıntılı resimlerini koydum...ah teknoloji gözünü sevem

bu arada bugün ben fuara gittim ..kesinlikle gidebilenlerin gitmesini tavsiye ederim...
sebep ..
anne bebe kfuarı bize göre değil tamamen hamile annelere yönelik...
kıyafetler,park yataklar,pusetler,mobilyalı bebek odaları,uyku setler..kısacası benim hamileyken peşinde koştuğum herşey orda...
ben kızıma oyuncak bakmaya gittim nuby den bi kaç şey alabildim sadece...
biberon alacaktım alamadım çünkü ipek sadece nuk emiyor nukta perakende satışı yokmuş..
zaten sadece nuk ve chiccoda perakende satış yoktu..
ama ben yinede chicco nun şampuanlarını aldım buldum standların birinde....

kısacası hamiş olsam oranın altını üstüne getirebilirdim...
gidemeyenler üzüzlmesin seneye giderler...

çok güzel olmamakla birlikte fena değilmiş işte...bilmiyorumkismile

ii değilim şeker dun ayrıntılı ultrasona girdimmm bebeğimn böbreklerinde açılma varmış birinde 5 mm birinde 8 mm erkek bebklerde yuksek oranda görünüyormuş doğuma kadar toparlanabılıor yada doğumdan sonra sunnet gibi bir operasyonla kapatılıormuş ama daha çok buyurse riskliymiş

gönlünü ferah tut arkadaşım inşallah toparlanır doğuma kadar :Saruboceq::Saruboceq:

gönlünü ferah tut arkadaşım inşallah toparlanır doğuma kadar :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah rabbim beni evladımla sınamasın dualarınızı bebeğimden ekesik etmeyın kızlar inşallah toparlanır rabbım dermansız dert vermesın kimseye

Allah yardımcın olsun canım...
şimdi sürekli kontrol altındamı tutulucaksın
Allahtan çaresi varmış canım bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…