Kızlar bu benim bebeğim değil de biz hep böyle bakıyoruz ultrasonda..4 boyutlu bu..Doktorda habire ölçüyor birşeyler.
Ama ayrıntılı da parmak araları, kan akım hızı, kalp böbrek bakılıyormuş..
Yani o kadar inceleniyormuş..
Ben parmak arasını falan görmedim..:)) Bilemicem ya sorarız..
Bence ayrıntılı daha farklı gibi. neyse anlamadım:))))))))9
huri37 asagıda ona soralım ayrıntılı ultrasonu.
canım ayrıntılı ultrason ayrı ücrete tabiymiş ben oraya tekrar sordum 120 tl dediler ama ssk ya nekadar onu sormadım normal muayne yaparken de 4 boyutluyla bakıyo sadece o görüntüleri video şeklinde veriyo ayrıntılı ultrasonda iç organlarını falan tek tek inceliyo biraz daha detaylı yani
ii değilim şeker dun ayrıntılı ultrasona girdimmm bebeğimn böbreklerinde açılma varmış birinde 5 mm birinde 8 mm erkek bebklerde yuksek oranda görünüyormuş doğuma kadar toparlanabılıor yada doğumdan sonra sunnet gibi bir operasyonla kapatılıormuş ama daha çok buyurse riskliymiş
gönlünü ferah tut arkadaşım inşallah toparlanır doğuma kadar :Saruboceq::Saruboceq:
ii değilim şeker dun ayrıntılı ultrasona girdimmm bebeğimn böbreklerinde açılma varmış birinde 5 mm birinde 8 mm erkek bebklerde yuksek oranda görünüyormuş doğuma kadar toparlanabılıor yada doğumdan sonra sunnet gibi bir operasyonla kapatılıormuş ama daha çok buyurse riskliymiş
Allah yardımcın olsun canım...
şimdi sürekli kontrol altındamı tutulucaksın
Allahtan çaresi varmış canım bunada şükür
evet canm 20 gune bir kontrol edılecek genişleme varmı yda küçülme varmı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?