2010 Temmuz Anneleri : )

selam vişnecim...ay bir sen bir de umutlu kaldı öğrenemeyen..

umutlu bugn öğrenir belki hayırlııs

umutlunun randevusu bugündü gelmedi daha sanırım hayırlı haberlerle gelir inş. cinsiyeti öğrenerek:))))

Kızlar merhabalar nasılsınız?
Çok az kişiyiz yine haftasonu herkesler bi faaliyette galiba:)

Kızlar buraya resim eklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilen var mı?

aaa evet bence umutlu öğrendi kutlama yapıyolar bize sonra uğrar:)

Bişi sorcam arkadaşalar pijama dünyası diye bi site buldum çok güzel hamiş gecelik ve pijamaları var.Markaları da duyduğum markalar senfoni nasıl bi marka mesela,bi baksanıza siteye fiyatlar da iyi gibi geldi bana.

Biraz daha beklemek daha iyi olur aslında diil mi gecelik için?

Bişi sorcam arkadaşalar pijama dünyası diye bi site buldum çok güzel hamiş gecelik ve pijamaları var.Markaları da duyduğum markalar senfoni nasıl bi marka mesela,bi baksanıza siteye fiyatlar da iyi gibi geldi bana.

senfoni çok iyi bir markadır.hamile gecelikleride çok güzeldir.ben bizzat o markayı sattım eger almayı düşünürsen tavsiye ederim.

istanbuldan arkadaslar varsa su cnr anne bebk fuarını gezdilerse bir anlatsınlar yaw merak ediyorum.ayrıca istanbulda yaşayan arkadaslara alışveriş konusunda imreniyorum orda olup alış veriş yapmak SÜPER BıŞEY...ıMREN ıMREN ÖLÜYORUM SıZE YAAA

senfoni markasını duydum ama hıc kullanmadım.gecelık mı daha ıı olur acaba pijamamı?yaz olcakya.

VALLA O kullanan kişiye kalmış gecelik ben mesela tercih etmem fazla üstüm çok acılıyor rahat edemiyorum.o yüzden szie kalmış ikisindede emzirme yeri var anne için kullanışlı bide gecelik modellerinin üstünde sabahlıgıda var genel olarak buda bir artı diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…