kasıklarımdakı sancı karnımdakı agrıda bu yüzdenmıs bebek aşagı inmiş bakalım hayırlısı inşallah bişe olmaz
kızlar kusura bakmayın hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim bebegımın boyu 16 cm 240 grama bebegım aşagıda doktor çok panıkledi hemen sancı makınesine bagladı idrar testleri felan 1 hafta kalkmadan yatıcam 1 hafta sonra tekrar gidicem kanaman olursa gel dedi agrın artarsa serum takalım dedi ben bunları yazarken bile kendimı zor tutuyorum aglamaktan gözlerim şişti artık tutamıyorum kendimi bu arada doktor kız olabılır dedi ama haftaya emın bi şekılde sölerim dedi
cnm size diyodum ya 2 haftadır kasıklarım sancı yapıyo die meger bebek aşagıya baskı yapıyomus aşagıdaymıs 1 hafta yat dinlen 1 hafta sonra bakalım dedi bizimki bagdaş kurmustu göstermıyo küçük hanım yada küçük bey dedi sonra rahım duvarını ölçtü açıklık varmı die baktı kalın bı açılma yok dedi vajınalden batı emın degılım ama kız olabilir dedi ben okadar kötüyümkı şu anda anlatamam böyle kötü bişe çıkacagını tahmın bile etmıyodumyaaa ne denir bilmiyorum umuttluu geçmiş olsun canım.daha önce aşagıda degildide inmişmi bebek kesesi bence çok korkma sen doktorun dedigini yap kendini üzme çünkü üzüldükçe vücut yıpranıyor bebk yıpranıyor
aglama canım bebısınde üzülür.dualarımız senınle ınan.rabbım korur melegını ınsallah.
bakalım dinlenıcem inşallah bişe olmaz ne yapcagımı şaşırdımcanım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz yat dinlenmene bak allahın izniyle bişeycikler olmaz dualarımız seninle tatlım ağlama üzülme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemen telaşlanma bu sık olan bişey doktorun dediği gibi bol bol dinlen
bebişin biraz heyecan istemiş :)
zamanı geldiğinde sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecektir :))
umutlu canım kızın hayırlı olsun umarım bi sorun çıkmaz arkadaşların dediği gibi çok yorma kendini((
Oyyy umutlu inanamadım okuyunca.Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah.
Ama korkma ben de neler neler atlattım.ama oğlum allaha şükür hala bizimle.
Sakın üzülme ağlama canım çok etkileniyolar.Yat biiraz dinlen herşey düzelicek inşallah.
Sabret tatlım biraz sabır sadece...
istanbuldan arkadaslar varsa su cnr anne bebk fuarını gezdilerse bir anlatsınlar yaw merak ediyorum.ayrıca istanbulda yaşayan arkadaslara alışveriş konusunda imreniyorum orda olup alış veriş yapmak SÜPER BİŞEY...İMREN İMREN ÖLÜYORUM SİZE YAAA
Ben bir pijama ve bir gecelik bir de sabahlık alıcam...Çünkü kimine göre pijama rahat kimine göre gecelik ikisine de ihtiyacım olabilir.
aynen katılıyorum...canım ilk doğum yaptığın gün,gecelik şart,pijama hiç kullanışlı olmuyor.
DR.ve hemşireler saat başı gelip kanamanın durumuna bakıyorlar
Pijamayı indirmek çok zor oluyor.
Helede sezeryan ise doğum.O zaman kesin gecelik,çünkü vc``den sonra eğilip çamaşırını bile çekmek zor oluyor,gecelikle vc``ye girmek daha rahat.
İyi geceler kızlar biz biraz dışarı çıkıcaz evde bunaldım.
Hava almam lazım...
herkese iyi pazarlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?