2010 Temmuz Anneleri : )

kasıklarımdakı sancı karnımdakı agrıda bu yüzdenmıs bebek aşagı inmiş bakalım hayırlısı inşallah bişe olmaz

canım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz yat dinlenmene bak allahın izniyle bişeycikler olmaz dualarımız seninle tatlım ağlama üzülme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hemen telaşlanma bu sık olan bişey doktorun dediği gibi bol bol dinlen
bebişin biraz heyecan istemiş :)
zamanı geldiğinde sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecektir :))

cnm size diyodum ya 2 haftadır kasıklarım sancı yapıyo die meger bebek aşagıya baskı yapıyomus aşagıdaymıs 1 hafta yat dinlen 1 hafta sonra bakalım dedi bizimki bagdaş kurmustu göstermıyo küçük hanım yada küçük bey dedi sonra rahım duvarını ölçtü açıklık varmı die baktı kalın bı açılma yok dedi vajınalden batı emın degılım ama kız olabilir dedi ben okadar kötüyümkı şu anda anlatamam böyle kötü bişe çıkacagını tahmın bile etmıyodum
aglama canım bebısınde üzülür.dualarımız senınle ınan.rabbım korur melegını ınsallah.

saol cnm üzülmemeye çalısıyorum ama olmuyo aglamak geliyo içimden dualranız için allah sizden
razı olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz yat dinlenmene bak allahın izniyle bişeycikler olmaz dualarımız seninle tatlım ağlama üzülme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bakalım dinlenıcem inşallah bişe olmaz ne yapcagımı şaşırdım
hemen telaşlanma bu sık olan bişey doktorun dediği gibi bol bol dinlen
bebişin biraz heyecan istemiş :)
zamanı geldiğinde sağlıklı bi şekilde dünyaya gelecektir :))

inş cnm

Oyyy umutlu inanamadım okuyunca.Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah.
Ama korkma ben de neler neler atlattım.ama oğlum allaha şükür hala bizimle.
Sakın üzülme ağlama canım çok etkileniyolar.Yat biiraz dinlen herşey düzelicek inşallah.
Sabret tatlım biraz sabır sadece...

umutlu canım kızın hayırlı olsun umarım bi sorun çıkmaz arkadaşların dediği gibi çok yorma kendini ((

umutlu canım kızın hayırlı olsun umarım bi sorun çıkmaz arkadaşların dediği gibi çok yorma kendini ((

cnm saol dinlenicm 1 hafta inşallah soru çıkmaz kız oldugu kesin degıl bagdaş kurmustu kıza benzetti kızda olabılır erkekte olabılır gibi bişelr dedi hayırlsı olsun

üzülmemeye çalısıyorum ama elimde degıl her sanıye gözlerim dolu dolu inşallah herşey düzelir yoluna girer bu saatten sonra kaybetmeye dayanamam

ii aksmlr kıslr bugun grmedım sım dı bı göz atyım dedım ne yapyrsunz dye .........umutlu canm üzülme bak bebkte etklnr sen 1 hafta yat dınlen bak gör ii geleck sana bu maşllh bebşin cok ıı bakmşsın bende grmı fıln harıka sen kendını usme oda usulmesın bak hıssdr bu satten sonra herseyı onlr olurmu bozma morlnı hersey yolna grecek kanama fln yaşmmssın bak hepmzn basından gecyr böle olylr bende1 hafta ıstrk almştım benm leklnmm olmştu hatta ama gectı gttı

ıyi geceler kızlar biz biraz dışarı çıkıcaz evde bunaldım.
Hava almam lazım...

yasvibcim beğenip orada bulamadığın şeyleri söylersin bir şekilde ulaştırmaya çalışırım sana...

Ben bir pijama ve bir gecelik bir de sabahlık alıcam...Çünkü kimine göre pijama rahat kimine göre gecelik ikisine de ihtiyacım olabilir.

canım ilk doğum yaptığın gün,gecelik şart,pijama hiç kullanışlı olmuyor.
DR.ve hemşireler saat başı gelip kanamanın durumuna bakıyorlar
Pijamayı indirmek çok zor oluyor.
Helede sezeryan ise doğum.O zaman kesin gecelik,çünkü vc``den sonra eğilip çamaşırını bile çekmek zor oluyor,gecelikle vc``ye girmek daha rahat.

aynen katılıyorum...
2 gecelik bir pijama alın ..pijamalar ger idönecektir eve ama yinede alın siz ..birde hastaneden çıkarken eşortman takımı alablirsiniz ....
ama hemşireler sürekli alttan muayne edebiliyorlar ..zaten sezeryanlılar sonda takılıyor galiba normallerede sürekli hemşireler batikonla temizliyor en güzel igecelik..bende gecelik hiç giymedim doğuma kadar hep ijama kullanırım üstümü çok açarım çünkü ama doğum farklı istesende üstün açılmıyor yorgan örtüyor zaten harekette edemiyorsun..tuvalet çıkışı iç çamaşırını bile yukar ıçekmeye zorlanıyorsun.:..

bence de 2 gecelik alın. birini doğuma giderken giyersiniz. tabi normal doğum olursa .ben ocak annesiyim. doğuma giderken eski bir gecelik giydim. doğumdan gelir gelmez yeni geceliğimi giydim.

slm kızlar benım 17 haftalık oldu bugun saglık ocagında asılara baslayan varmı hangı haftada baladınız

başıma gelenleri okumussundur okadar cnm sıkkınkı anlatamam unutmaya çalısıyorum dün bizimki bagdaş kurmustu 16 cm 240 cm 1 haftada önden gidiyo minik hanımefendı veya mınık bey bagdaş kurmus göremıyorum dedi kıza benzettım dedi ama ben hayatımda bu kadar igrenç bi ultrason aleti görmedim zar zor gördüm elini ayagını neyse ben sancı odasına gittim doktor bidha bakalım dedi göstermıyo dedi sancım için vajinal baktı rahım kalınıgını ölçtü ii çıktı vajınal bakmısken cinsiyetede bakalım dedi kız galiba dedi haftaya kesinleşir dedi zaten sıkıldıda benden 1 saat ugrastı sancı odası felan filan derken rahmımı ölçerken kıza benziyo dedi çıkardı hiç tatmın edici degıldi inanmadım yanı bakalım haftaya ne olur kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…