bugün dr yattım ultrasono ve rahatsızlandım düz yatma bana ıı gelmıyor mıdem nasıl bulandı basım döndü mıdemde sıskınlık oldu.ara verdı dr sonra tekrar basladı.
24.haftada tetenoz asısı ol dedi.
senfoni markasını duydum ama hıc kullanmadım.gecelık mı daha ıı olur acaba pijamamı?yaz olcakya.
SAğlık ocaklarına kayıt oldunuz mu kızlar ben sadece özelde kendi doktoruma gidiyorum da.acaba bi de sağlık ocaklarına mı görünmek gerekir?
kızlar kusura bakmayın hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim bebegımın boyu 16 cm 240 grama bebegım aşagıda doktor çok panıkledi hemen sancı makınesine bagladı idrar testleri felan 1 hafta kalkmadan yatıcam 1 hafta sonra tekrar gidicem kanaman olursa gel dedi agrın artarsa serum takalım dedi ben bunları yazarken bile kendimı zor tutuyorum aglamaktan gözlerim şişti artık tutamıyorum kendimi bu arada doktor kız olabılır dedi ama haftaya emın bi şekılde sölerim dedi
kızlar kusura bakmayın hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim bebegımın boyu 16 cm 240 grama bebegım aşagıda doktor çok panıkledi hemen sancı makınesine bagladı idrar testleri felan 1 hafta kalkmadan yatıcam 1 hafta sonra tekrar gidicem kanaman olursa gel dedi agrın artarsa serum takalım dedi ben bunları yazarken bile kendimı zor tutuyorum aglamaktan gözlerim şişti artık tutamıyorum kendimi bu arada doktor kız olabılır dedi ama haftaya emın bi şekılde sölerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?