2010 Temmuz Anneleri : )

canım geçmiş olsun... inşallah kötü birşey yoktur..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

bana hafta yat dedi dün sancı makınesinin kemeri çok sıktı benı hastneden başldı bebegın hareketleri akşama kadar kesilmedi çünkü sıkıstı orda eminim ben nefes alamıyodum kemerden eşim bile kıpırdamalrini dışardan hissetti okadar rahatsızdı içerde inşalah iidir

canım benim allah şifa versin inşallah.. Allah bebeğini sana bağışlasın..

inşallah büyük bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun..

canım benim allah şifa versin inşallah.. Allah bebeğini sana bağışlasın..

inşallah büyük bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun..

cnm çok saol doktor at dedi ama yatamıyorum dün gece uyuyamadım desem yalan olmaz alta dogru basıyo bebek sancılandm çok ilaçta fayda etmedi bakalım 1 haftaya düzelir dedi düzelmezse serum felan takılcak gidişata bakılacak bebegın gelişimi çok ii çok güzel dedi bebekte bişe yok dedi ama bakalım hayırlısı neyse o olsun

mrb kızlar.nasılsınız bakim.ben dün doktora gittim kontrole benim sıpa yine ters duruyordu ama büyük ihtimalle erkek dedi doktor.yani ikinci oğluşum olacka allahın izniyle.oğlum ultrasonda kardeşini görünce çok heyecanladı çok güzel bişe allah tüm isteyenlere nasip etsin.

canım ya evet okudum çok geçmiş olsun sakın üzme kendini yok onda bişi kritik bi durum görseydi zaten hemen yatman gerekiyo derdi sen biraz dikkat et yorma kendini bide istersen bi başka dr. a daha görün her şey düzelir Allah'ın izniyle moralini yüksek tut arkadaşım:))

allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım :))) benimde bi kızım var çok meraklı kardeşini görmeye beraber gidiyoruz kotrollere nasıl heyecanlanıyo bi görsen onsuz gitmemi hiç istemiyooohihoyyyt

umutlu ben 1 haftadır yoğunluktan giremiyorum çok üzüldüm ama stres yapma sakın. ama ben de aşağı baskı hissediyorum hatta sancım da var. ben de doktora söyledim vajinal ultrasonda baktı rahim ağzı iyi bir problem gözükmüyor dedi.bence çok sıkıntı yapma bebek iyiyse içini rahat tut. bişeyler oku kötü düşünme yatak istirahati yap. en kötü yatarak doğurursun bebeğini. olabiliyor böyle şeyler üzme kendini.

cnm valla sinirlerim çok bozuldu banada vajınalden baktı 2kere karından birkere vajınadan rahım duvarın kalın dedi açılma yok dedi bide cinsiyet konusunda emın degıldı hiç sevmedim doktoru

evet canım benim oğlumda öle.sencede öylemi bilmiyorum ama bu ilkden daha farkıl belki oğlumla beraber bu duyguları yaşamak çok daha farklı geliyor bana.senin ikincinin cinsiyeti bellimi canım

cnm valla sinirlerim çok bozuldu banada vajınalden baktı 2kere karından birkere vajınadan rahım duvarın kalın dedi açılma yok dedi bide cinsiyet konusunda emın degıldı hiç sevmedim doktoru

para ayırıp bi seferliğine iyi bir profa filan gitsen. yani ben de kendimle ilgili endişe ettim şimdi.geçen hafta hep sancım vardı. baktı ama rahim ağzı sıkı bi problem yok dedi. ama benim bu hafta geçti geçen hafta vardı. hiç te yatmadım aksi gibi bu hafta hergün mesaiye kaldım hep katalokları bi aşağı bi yukarı taşıdım koşturdum durdum. 2 katlı bizim işyeri. biz bu cuma günü recep has diye bir prof var ona gidicez amniyosentez ve detaylı ultrason için muayene ücreti 300 tl. ama çapada çalışıyor orda da görünebilirsin. Ayrıca Atıl Yüksel var Rıza madazlı var bunların hepsi perinatolok ve çapada cerrahpaşada görev yapıyorlar. çok problem olursa bence bi git boşu boşuna da üzülmemek lazım. belki de bişi yok.ayrıca internetten bu isimleri araştırırsan bazı hikayeler okuyorsun problemli gebelikler yani enazından bebeğin sağlıklı üzme onu da rahimle ilgili bir problem varsa napıp edip onu orda tutarlar en kötü yatarsın üzme kendini herşey insanlar için üzülme.

kasıklarımdakı sancı karnımdakı agrıda bu yüzdenmıs bebek aşagı inmiş bakalım hayırlısı inşallah bişe olmaz

Canım geçmiş olsun da çok üzüldüm umarım önemli birşey değildir dee........

yani sana hep bu yüzden çok ara verdin deyip durduk..:sm_confused:
bu ilk aylarda 1,5 ay, kontroller için çok uzun süreydi.
ben ilk defa sende gördüm bu kadar uzun arayı..:sm_confused:
Bak sorun varmış gördün mü.::çok üzgünüm:

İnş. en kısa zamanda düzelirsin..

B:çok üzgünüm:beğin sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canm..:Saruboceq:

canım geçmiş olsun
canını sıkma
Allah bebeğine de sana da yardımcı olur inşallah
ikinizi de korusun rabbim
doktordan memnun değilsen hemen değiştir
daha ortaardayız nasılsa daha iyi bir doktor bulabilirsin

kızlar çok heyecanlıyım
önümüzdeki hafta bebişi ayrıntılı ultrasonda görücez
çok merak ediyorum
herkes diyo ki şimdi ultrasonda görülen yüzüne doğunca çok benziyomuş
ultrason ücretinden bahsetmişsiniz
valla fiyatları duyunca şaşırdım
çünkü bize 300 TL dediler
Allahtan özel sağlık sigortam var da 100 TL ye falan gelecek
ki o bile çok fazla (

canım bende 3 martta giricem ayrıntılı ultrasona benim gittiğim hastanede ssk lıya 58lira + muayne ücreti 24 lira ama 10 gün içinde muayne olmuşsan 24 lira vermiyosun 58 lira baya uygun ssk yoksa 110 lira... çok merak ediyorum valla yüzünü falan gösterir inşallah :Saruboceq:

senin fiyat baya iyiymiş benimki görüntüleme merkezi
eşim erkek doktora izin vermediği için her zaman gittiğimiz hastanedeki doktorda ultrasona giremiyorum
o yüzden farklı bir yere bu kadar para döküyorum
3 martta da doktor randevumuz var 35 TL de oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…