ii değilim şeker dun ayrıntılı ultrasona girdimmm bebeğimn böbreklerinde açılma varmış birinde 5 mm birinde 8 mm erkek bebklerde yuksek oranda görünüyormuş doğuma kadar toparlanabılıor yada doğumdan sonra sunnet gibi bir operasyonla kapatılıormuş ama daha çok buyurse riskliymiş
kızlar kusura bakmayın hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim bebegımın boyu 16 cm 240 grama bebegım aşagıda doktor çok panıkledi hemen sancı makınesine bagladı idrar testleri felan 1 hafta kalkmadan yatıcam 1 hafta sonra tekrar gidicem kanaman olursa gel dedi agrın artarsa serum takalım dedi ben bunları yazarken bile kendimı zor tutuyorum aglamaktan gözlerim şişti artık tutamıyorum kendimi bu arada doktor kız olabılır dedi ama haftaya emın bi şekılde sölerim dedi
canım benim allah şifa versin inşallah.. Allah bebeğini sana bağışlasın..
inşallah büyük bir sorun olmaz.. Allah yardımcın olsun..
kımse yokmu
mrb kızlar.nasılsınız bakim.ben dün doktora gittim kontrole benim sıpa yine ters duruyordu ama büyük ihtimalle erkek dedi doktor.yani ikinci oğluşum olacka allahın izniyle.oğlum ultrasonda kardeşini görünce çok heyecanladı çok güzel bişe allah tüm isteyenlere nasip etsin.
kımse yokmu
umutlu ben 1 haftadır yoğunluktan giremiyorum çok üzüldüm ama stres yapma sakın. ama ben de aşağı baskı hissediyorum hatta sancım da var. ben de doktora söyledim vajinal ultrasonda baktı rahim ağzı iyi bir problem gözükmüyor dedi.bence çok sıkıntı yapma bebek iyiyse içini rahat tut. bişeyler oku kötü düşünme yatak istirahati yap. en kötü yatarak doğurursun bebeğini. olabiliyor böyle şeyler üzme kendini.
allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım :))) benimde bi kızım var çok meraklı kardeşini görmeye beraber gidiyoruz kotrollere nasıl heyecanlanıyo bi görsen onsuz gitmemi hiç istemiyooohihoyyyt
kımse yokmu
evet canım benim oğlumda öle.sencede öylemi bilmiyorum ama bu ilkden daha farkıl belki oğlumla beraber bu duyguları yaşamak çok daha farklı geliyor bana.senin ikincinin cinsiyeti bellimi canım
cnm valla sinirlerim çok bozuldu banada vajınalden baktı 2kere karından birkere vajınadan rahım duvarın kalın dedi açılma yok dedi bide cinsiyet konusunda emın degıldı hiç sevmedim doktoru
kızlar kusura bakmayın hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim bebegımın boyu 16 cm 240 grama bebegım aşagıda doktor çok panıkledi hemen sancı makınesine bagladı idrar testleri felan 1 hafta kalkmadan yatıcam 1 hafta sonra tekrar gidicem kanaman olursa gel dedi agrın artarsa serum takalım dedi ben bunları yazarken bile kendimı zor tutuyorum aglamaktan gözlerim şişti artık tutamıyorum kendimi bu arada doktor kız olabılır dedi ama haftaya emın bi şekılde sölerim dedi
kasıklarımdakı sancı karnımdakı agrıda bu yüzdenmıs bebek aşagı inmiş bakalım hayırlısı inşallah bişe olmaz
başıma gelenleri okumussundur okadar cnm sıkkınkı anlatamam unutmaya çalısıyorum dün bizimki bagdaş kurmustu 16 cm 240 cm 1 haftada önden gidiyo minik hanımefendı veya mınık bey bagdaş kurmus göremıyorum dedi kıza benzettım dedi ama ben hayatımda bu kadar igrenç bi ultrason aleti görmedim zar zor gördüm elini ayagını neyse ben sancı odasına gittim doktor bidha bakalım dedi göstermıyo dedi sancım için vajinal baktı rahım kalınıgını ölçtü ii çıktı vajınal bakmısken cinsiyetede bakalım dedi kız galiba dedi haftaya kesinleşir dedi zaten sıkıldıda benden 1 saat ugrastı sancı odası felan filan derken rahmımı ölçerken kıza benziyo dedi çıkardı hiç tatmın edici degıldi inanmadım yanı bakalım haftaya ne olur kısmet artık
kızlar çok heyecanlıyım
önümüzdeki hafta bebişi ayrıntılı ultrasonda görücez
çok merak ediyorum
herkes diyo ki şimdi ultrasonda görülen yüzüne doğunca çok benziyomuş
ultrason ücretinden bahsetmişsiniz
valla fiyatları duyunca şaşırdım
çünkü bize 300 TL dediler
Allahtan özel sağlık sigortam var da 100 TL ye falan gelecek
ki o bile çok fazla(
canım bende 3 martta giricem ayrıntılı ultrasona benim gittiğim hastanede ssk lıya 58lira + muayne ücreti 24 lira ama 10 gün içinde muayne olmuşsan 24 lira vermiyosun 58 lira baya uygun ssk yoksa 110 lira... çok merak ediyorum valla yüzünü falan gösterir inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?