2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın canımm saolasın bizde çok şükür iyiyiz...Haftasonumuz biraz yoğundu kırk uçurmamız vardı bende yorulmuşum belim ağrıyor artık koşturmacaya dayanamıyorum...
maaşallah size de annesi çok güzel onu varlığını hissedebilmek
Biz dün kızımıza oda bakmaya çıktıkk biraz araştırma yapalım dedik...Çok çeşit bulamadım yaa Çilek te beğendim bir tane..Bakalım bir kaç yere daha bakıcaz olmaz da Çilek mobilya dan beğendimi alıcaz...

umutluuu CANIM SANADA GEÇMıŞ OLSUN ıı BAK BEBĞE VE KENDINEE AYAKLARINI YUKARI DOĞRU UZAT BENMDE BEBEK AĞAIDYMIŞŞ AZCIK DIKKAT ETMEK LAZIM SEN HAZIR ÇALIŞMIORKEN UZAT YAKALRINI YUKARI ıı BAK BEBıKE

Aminn canımm hepimizinkine inş..:Saruboceq::Saruboceq:​

umutluuu CANIM SANADA GEÇMİŞ OLSUN İİ BAK BEBĞE VE KENDINEE AYAKLARINI YUKARI DOĞRU UZAT BENMDE BEBEK AĞAIDYMIŞŞ AZCIK DIKKAT ETMEK LAZIM SEN HAZIR ÇALIŞMIORKEN UZAT YAKALRINI YUKARI İİ BAK BEBİKE

Canım küçük harflerle yazarsan sevinirim....teşekkürler...

günaydın arkadaşlar
esm_ckr cnm geçmiş olsun. Allah minik bebeğini korusun, sağlık versin inşallah.

haftasonu çarşıya çıktım bebişe ciciler bakmak için. baya bir şey aldım. mothercareden önlük ve biberon, idil bebeden battaniye, bebettodan alt değiştirme ve 2 tane penye yelek, birkaç tane de zıbın aldım. çok güzel şeyler var ama daha cinsiyet kesinleşmediği için alamıyor insan. her şeyi beyaz ve sarı aldım :) ama bir görseniz çok şirinler.. çok zevkli bebeğim için alışveriş yapmak opuyorumnanaktan

tşkler canım allah sanada bebeğinede sağlık versin . annem bu kadr üzüldüğümü görünce bana alışverişi yasakladı malsefff bişe yok dedı sana kızdı bayağı senağlama

cicileriniz hayırlı olsun canım.
idil bebede bende bir battaniye beğendim fuarda daha mağzalara dağıtılmamış kontrol edicem mağzadan alıcam onu çok şekerdi.
Bebettoda süper şeyler var bende cumartesi aldıklarımı ondan aldım.
Onunda fuarda çok güzel badileri vardı ama elbise gibi badi bayıldım onlarada fakat numuneymiş onalda daha piyasaya sürülmemiş.

Birde ben 7. aya kadar bir şey almama taraftarıydım çok yakın bir ablam var o Allah muhafaza ya erken doğum olursa hiç bir şey yok başkaları alıcak o zaman sen şimdiden en gerekli olanalrı al dedi bende dünden razıydım hemen alışveriş yaptık.

tşkler canım allah sanada bebeğinede sağlık versin . annem bu kadr üzüldüğümü görünce bana alışverişi yasakladı malsefff bişe yok dedı sana kızdı bayağı senağlama

amin canım. alışveriş için erken daha zaten de işte insan dayanamıyor. bazıları 7.aydan sonra çıkıp her şeyi 1 günde hallediyor. sen sadece şimdiden alışveriş listeni hazırla ve satınalmasan da fikir edinmek için vakit buldukça araştır bence.

çok sağol canım. siz de güle güle kullanın cicilerinizi. fuarda fiyatları da uygundur, iyi yapmışsın beğendiklerini alarak. bebetto ve idil bebenin penyeleri çok kaliteli. yıka yıka bir şey olmuyormuş.

sterilatör konusunda kararsız kaldım. bazıları çok gereksiz tencerede kaynatırsın diyor bazıları da kolaylık olduğunu söylüyor. siz alıcak mısınız?

fuardan almadım. iki markada satmıyordu.
nette satış yapan firmaların perakende satışı vardı.
bende en çok ikisindekileri beğendim. fuardan çıktım eminönüne gittim.
Cumartesi saat 9da evde çıktım 6da eve döndüm gezerken çok yoruldum ama çok zevkliydi.
Steril içinde karar vermedim yengemler hiç kullanmadı kayantıyorlar genelde.
Teyzesi alırsa olur yoksa almayabilirizde sanırım.
Birde buhar mak. sordum o da yaza geldiği için gerek yok dediler.

Kızlar çok fazla şey almayın..

ılk çocuğu olanları anlıyorum ben de doldurmuştum heryanı ama inanın bir çopu kullanılmadan kalıyor..
Hediyeler geliyor ooo hertaraf kıyafet doluyor..

Geçen akşam oğlumdan kalan 1 kere giyilmemiş tulumları , pijama takımlarını çıkardım:)Hediyelik gelmiş giymeye fırsat olmamış Allahtan beyaz_sarı renkler kullanabilirim..

Bebekler zaten çok çabuk büyüyor, bugün yarın giydiririm diyorsun kalıyor kenarda sonra çıkarıyorsun giydirmek için olmuoyr küçük geliyor..

ılk 3 ay en çok kullanacaklarınız;
Kısa ve uzun kollu alttan çıtcıtlı bodylar(çok kullanılıoyr)
Patikli, alt pijamalar(çok kullanmıştım)
Zıbın
Uzun kollu üstler, alt pijamalr
Penye yelekler
2-3 adet tulum
2-3 adet penye şapka
çorap patik
Evde kucakta taşırken çok kullanacağınız ince penye battaniyeler.(yeni doğan ve 3 aya kadar evde_elde bu tarz battaniyelerle bakım çok kolay oluyor)
1-2 adet dışarda kullanmak için kalın battaniye(anneanne babaanneler örüyor zaten), bir tane de hazır aldınız mı tamamdır.
Biberon,
emzik,
yenidoğan ıslak mendilleri,
Bez
Emzirirken kullanmak için ağız mendilleri en az 10 adet

Alt açma şeysi:) almıştım 2-3 kere anca kullanmışımdır .) duruyor kullanıcam, heves ediyorsanız alın..Ben çalıştığım için ev gezmelerimiz de olmuyordu ki gezmelerde kullanayım.

Valla en önemlileri bunlar..

Son düzenleme:

Ohh ohh maaşallah hayırlı olsun cicişleriniz...Güzel günlerde kullanırsınız inş..

Ben de cumartesi günü çıktım biraz araştırma yapmaya...

Ben de çilek mobilyaya baktım. Ama öncelikle ilk etapta park yatak almaya karar verdim. Çünkü ilk 4 ay kısmet olursa evdeyim. Çalışmaya başlayınca da mobilyalı yatak almayı planlıyorum. Park yatak annemlerde olacak. (Kısmet olursa kuzuma annem bakacak)

Bebişime çıtçıtlı badilerden aldım. (İlk aldığım şey)

Gerçekten onunla ilgili araştırma yaparken bişeler alırken hiç yorulmadım müthiş zevkli bişey bu yaa Allah'ım sana şükürler olsun.

Ohh ohh maaşallah hayırlı olsun cicişleriniz...Güzel günlerde kullanırsınız inş..

çok sağol canım. bebek odası için fiyat öğrenip sana bilgi veririm ama ayşen bebede sallanan ve uzayan yatak takımları 2300 civarıydı, fiyatlarda yardımcı oluruz dediler.

mothercare de küvet takımları vardı çoook güzel. içinde banyo havlusu, file, sünger de var.

Evet Capricim çok çok zevkli gerçekten onlar için bişeylere bakmak...Beğenmek cicili bicili eşyalar...
Bu sabah bir arkadaşımla konuşuyoruz bana diyoki farkındamısın hamile olduğundan beri hep bebeğe şunu alıcaz bunu alalım diyosun diyo hiç kendin için şunu alayım demedin diyo..Benim gözler hemen doldu yaşlar akmaya başladı ne kadar önemliler bizim için ilk önce onlar geliyor karnımıza düştükleri andan itiberan..allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

genelde herkes aynısını söylüyor.
özellikle hediye olarak kıyafet çok geldiği için fazla alma diyorlar. Ben hastane çıkışı ve 6 adet badi aldım. 4 battaniye, havlu, mendil, çorap ve alt açma aldım.

ek gıdalara geçene kadar önlük fazla kullanılmıyor sanırım ondanda alıcaktım sonra vazgeçtim.

Birde İstanbul olan annişler. Eminönü havuzlu hanın alt katı bebek gereçleriydi zaten şimdi birleşmiş dükkan dükkan ihtiyaca göre ayırmışlar.
Aklınıza ne gelirse orada var. Bebe çeyiz sarayıda diye web siteleride var.
Kapı süsü ve sepet sordum orada 17 lira dediler.
Netten baktım az önce aynı tarz şeyler 40-50 lira fiyat yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…