Günaydın kızlar...
günaydıınnn
Nasılsın şeker?
Biz oğluşumla şimdi sütümüzü içtik sandiviçimizi yedik ohhhh acıkmış demek ki kuzum rahatladık... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayy sorma Muzur yaa bizimde öyle kumanda denemedim ama elini koyunca hissediyor eşim artık...Geçen akşam uzanıyordum kızım kıpırdamaya başladı eşime dedim koşş hemen elini karnıma koydu o da şaşırdı aaa diyor...Allahım nasıl güzel birşey yaa....slm kızlar
2 gündür sürekli karnıma kumanda koyuyorum eşim daha harketlerini hissetmiyo ama kumandayı koyunca hareketleri gözle görebiliyounuz tabi biraz sabırlı olmak lazım... ilk koyduğunuzda kalp atışlarınızı hareket sanmayın ama biraz bekleyince farkı anlayacksınız...üper bişe mutlaka deneyin bu akşam :))
haaa birdeee müzüik açın 3 haftadır dinletiyorum ben artık bariz müziğe tepki veriyo kızlar
günaydın kızlarrrr
Günaydın tatlım...Günaydın annişler
Günaydın kızlar...
günaydınlar!!
nasılsınız bugün? hava burda yağmurlu, ondan mıdır nedir akşama kadar uyuyasım var..
bizde yumurta peynır zeytın yedık üstüne turk kahvenizi içtik şimdide sutumuzu içicez
Ayy sorma Muzur yaa bizimde öyle kumanda denemedim ama elini koyunca hissediyor eşim artık...Geçen akşam uzanıyordum kızım kıpırdamaya başladı eşime dedim koşş hemen elini karnıma koydu o da şaşırdı aaa diyor...Allahım nasıl güzel birşey yaa...
benim koca abırız bekleyemiyorki en fazla 5 dakika bekledi dün bebeğimde kıpırdmadı hiç.. ama kumanda çok komik oluyo dene derim
günaydınlar!!
nasılsınız bugün? hava burda yağmurlu, ondan mıdır nedir akşama kadar uyuyasım var..
bizde yumurta peynır zeytın yedık üstüne turk kahvenizi içtik şimdide sutumuzu içicez
puffff ne güzel dınlıorduk kıs sesını dediler uyuzlar siz ne anlarsınız klasik müziktennn bilmiyorumkismile
Capricimm sanada günaydınlar nasılsın ...
Günaydın şeker...
Uyku hali dışında çok iyiyiz.
Ben bu aralar gece uykularında sıkıntı yaşıyorum.
Kötü kötü rüyalar felan uyku felan bırakmıyor...
Artı gebeliğin başında bile böyle olmamıştım gün içerisinde belirli saatlerde ayakta uyuyorum resmen...alsanaalsanasmile
Sen nasılsın prensesin keyfi ne durumda...:hulya:
Selammm
hoşgeldinn! nasılsın?
Hay allah yaa bende uyku sorunu yaşıyorum bir kaç akşam doğru düzgün uyuyamamıştım ama dün akşam yastığa kafamı koyar koymaz uyumuşum...Ve birşeyi keşfettim hamile olduğumdan beri rüyalarım çıkıyor...Kaçıncıya deniyorum artık çıkıyor...
Onun haricinde bizde iyiyiz canım...cuma günü ayrıntılı için randevumuz var onun için heyecanlıyım çok bebişim nasıl,büyüdümü,ne kadar oldu diye düşünürken kafayı yicem...Birde ben kasıklarıma yakın yerlerde hareketlerini hissediyorum seninde öylemi oda kafama takıldı neden bu akdar aşağıda diye..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?