2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınlar!!
nasılsınız bugün? hava burda yağmurlu, ondan mıdır nedir akşama kadar uyuyasım var..

Nasılsın şeker?

Biz oğluşumla şimdi sütümüzü içtik sandiviçimizi yedik ohhhh acıkmış demek ki kuzum rahatladık... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizde yumurta peynır zeytın yedık üstüne turk kahvenizi içtik şimdide sutumuzu içicez

Ayy sorma Muzur yaa bizimde öyle kumanda denemedim ama elini koyunca hissediyor eşim artık...Geçen akşam uzanıyordum kızım kıpırdamaya başladı eşime dedim koşş hemen elini karnıma koydu o da şaşırdı aaa diyor...Allahım nasıl güzel birşey yaa....
günaydın kızlarrrr

Günaydınnopuyorumnanaktan
Günaydın annişler
Günaydın tatlım...
Günaydın kızlar...

Capricimm sanada günaydınlar nasılsın ...

günaydınlar!!
nasılsınız bugün? hava burda yağmurlu, ondan mıdır nedir akşama kadar uyuyasım var..

Günaydınnn Froya...iyiizz çok şükür..Kahvaltımızı yaptık kızımla çalışmaya başlıcaz..Evet hava da yağmurlu sabah zor ayrıldım sıcacık yataktan yaa...

kızlar mozartı açtım dınlıorum klasik ve slow şarkılar dinletin kuzunuza

puffff ne güzel dınlıorduk kıs sesını dediler uyuzlar siz ne anlarsınız klasik müziktennn bilmiyorumkismile

günaydınlar!!

Günaydın canım...

Seninle aynı duygular içindeyim...kaydirigubbakcemile5

Artı bu aralar geceleri de uyuyamıyorum. Hep kötü kötü rüyalar görüyor uyanıyorum ondan sonra uyku felan kalmıyor tabi...

Capricimm sanada günaydınlar nasılsın ...

Günaydın şeker...

Uyku hali dışında çok iyiyiz.

Ben bu aralar gece uykularında sıkıntı yaşıyorum.

Kötü kötü rüyalar felan uyku felan bırakmıyor...

Artı gebeliğin başında bile böyle olmamıştım gün içerisinde belirli saatlerde ayakta uyuyorum resmen...alsanaalsanasmile

Sen nasılsın prensesin keyfi ne durumda...
:hulya:

Hay allah yaa bende uyku sorunu yaşıyorum bir kaç akşam doğru düzgün uyuyamamıştım ama dün akşam yastığa kafamı koyar koymaz uyumuşum...Ve birşeyi keşfettim hamile olduğumdan beri rüyalarım çıkıyor...Kaçıncıya deniyorum artık çıkıyor...
Onun haricinde bizde iyiyiz canım...cuma günü ayrıntılı için randevumuz var onun için heyecanlıyım çok bebişim nasıl,büyüdümü,ne kadar oldu diye düşünürken kafayı yicem...Birde ben kasıklarıma yakın yerlerde hareketlerini hissediyorum seninde öylemi oda kafama takıldı neden bu akdar aşağıda diye..CADIARZU

Eğer çıkıyorsa inşallah hep çok güzel rüyalar görürsün canım...:Saruboceq:

Hayırlısı olsun, prensesinin güzel haberleriyle gelirsin inşallah. Ben de ayrıntılıyı merak ediyorum. Bir de renkli daha hiç görmedim bebişler aynen doğdukları hallerine benziyorlarmış...

Aynen senin gibi canım ben hareketlerini kasıklarıma yakın yerde hissediyorum. Normaldir herhalde... Ben de umutludan sonra acaba der oldum canım...
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…